Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories New Zealand
Vakantie Nieuw-Zeeland boeken

Vakantie Nieuw-Zeeland

Reisverslagen van Nieuw-Zeeland-reizen

Er zijn 4 uitgebreide reisverslagen van reizen door Nieuw-Zeeland. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 79 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Nieuw-Zeeland.

Voor het boeken van een vakantie in Nieuw-Zeeland is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 29 rondreizen en reisorganisaties.

Fly & drive Nieuw-Zeeland

Vulkanen, watervallen, gletsjers, geisers en fjorden

verslag Fly & drive Nieuw-Zeeland met 33 foto's
Vanaf Auckland over het Noordereiland langs de Bay of Islands, het vulkanisch gebied rond Rotorua en Taupo, Napier en Wellington. Over Straat Cook naar Picton en verder over het Zuidereiland via Hanmer Springs, Hokitika, Franz Josef- en Fox Glacier, Lake Matheson, Queenstown, Te Anau en Milford Sound in Fiordland, Catlins, Dunedin en tenslotte Christchurch. 33 foto's.
Fly & drive Nieuw-Zeeland praktisch

Reisverslag & foto's: Corry & Henny Schoenmakers

Nieuw-Zeeland en Hawaï

Fietsen in het voetspoor van Captain Cook

verslag Nieuw-Zeeland en Hawaï met 18 foto's
Een fietstocht door de bergachtige natuurparken van Nieuw-Zeeland, waar Maori's Cook voor een buitenaards wezen aanzagen. Ook nu nog is de bevolking gastvrij. Aan de andere kant van de Stille Zuidzee wordt op Hawaï een vulkaan beklommen. Hier ontmoette Cook tot zijn verwondering ook Polynesiërs. 18 foto's.
Nieuw-Zeeland en Hawaï praktisch

Reisverslag & foto's: Ton Spil & Antoinette Geerts

Nieuw-Zeeland actief

Bungeejumpen, skydiven, bergen beklimmen

verslag Nieuw-Zeeland actief met 15 foto's
Nieuw-Zeeland heeft niet alleen een gevarieerde natuur, deze schitterende omgeving leent zich bovendien prima voor een actieve vakantie. Skydiven, bungeejumpen, bergen en gletsjers beklimmen en tussen dolfijnen zwemmen, zijn slechts enkele van de talloze mogelijkheden. 15 foto's.
Nieuw-Zeeland actief praktisch

Reisverslag & foto's: Leon Punt

Rondreis Nieuw-Zeeland

Het land van de lange witte wolk

verslag Rondreis Nieuw-Zeeland met 13 foto's
Rijk mag je de natuur in Nieuw-Zeeland zeker noemen. Je vindt er onder andere: walvissen, zeehonden, dolfijnen, orca's, zeeleeuwen, penguïns, albatrossen, orca's, ijsvogels, fjorden, gletsjers, vulkanen, watervallen, warmwaterbronnen, duinen en zandstranden. 13 foto's.
Land van de lange witte wolk praktisch

Reisverslag & foto's: Gert Dekker & Irene Groeneveld


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Nieuw-Zeeland of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Nieuw-Zeeland

Reisgidsen en landkaarten van Nieuw-Zeeland zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Nieuw-Zeeland - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)