Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Ukraine
Vakantie Oekraïne boeken

Vakantie Oekraïne

Reisverslagen van Oekraïne-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Oekraïne-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 30 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Oekraïne.

Voor het boeken van een vakantie in Oekraïne is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 3 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Oekraïne

Kerken, kathedralen en kloosters met gouden koepels

verslag Rondreis Oekraïne met 30 foto's
Oekraïne is prima per trein te bereizen: de hoofdstad Kiev met zijn kerken en kloosters, Tsjernobyl dat nog steeds gebukt gaat onder de kernramp, Lviv met zijn musea en mooie panden rond het Ploshcha Rynok-plein, het wat tegenvallende Odessa en Jalta en de Krim, waar tsaren veel paleizen bouwden en de Zwarte Zee nooit ver is. Het land met de grote, met leed doordrenkte historie bloeit langzaam weer op. 30 foto's.
Rondreis Oekraïne praktisch

Reisverslag: Ton Groothedde. Foto's: Wil Deckers & Ton Groothedde


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Oekraïne of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Oekraïne

Reisgidsen en landkaarten van Oekraïne zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Oekraïne - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)