Rosetta Reizen -> Dimsum
Nieuwsbrief
Vakantie Oezbekistan boeken

Vakantie Oezbekistan

Reisverslagen van Oezbekistan-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Oezbekistan-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 17 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Oezbekistan.

Voor het boeken van een vakantie in Oezbekistan is er een overzicht van vliegtickets, hotels, 7 rondreizen en reisorganisaties.

De Zijderoute (I)

De legendarische steden van Oezbekistan

verslag De Zijderoute (I) met 17 foto's
Samarkand, Buhara, Tasjkent en Kokand waren ooit bloeiende centra aan de Zijderoute, de oude handelsweg door Centraal-Azië die China verbond met de Levant. Exotische namen uit een verre vreemde wereld. Decennia verstopt achter de grenzen van de USSR, sinds enige jaren weer vrijelijk te bezoeken. 17 foto's.
Legendarische steden Oezbekistan praktisch

Reisverslag & foto's: Chris van Es


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Oezbekistan of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Oezbekistan

Reisgidsen en landkaarten van Oezbekistan zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Oezbekistan - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)