Rosetta Reizen
Nieuwsbrief
Vakantie Oman boeken

Vakantie Oman

Reisverslagen van Oman-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Oman. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 47 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Oman.

Voor het boeken van een vakantie in Oman is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 20 rondreizen en reisorganisaties.

Oman per 4WD

Imposante landschappen en vriendelijke mensen

verslag Oman per 4WD met 29 foto's
Door mul woestijnzand naar bedoeïenenkampen in Sharqiya, langs schildpaddenstrand Ras Al-Jinz, spectaculaire kloven met dadelpalmen en het grote fort van de traditionele stad Nizwa. In Jebel Shams wandelen over het balkon van de Grand Canyon van Oman en vanaf Al Hamra over een adembenemende 4WD-route door de bergen. Bijkomen in een strandressort en via de kamelenmarkt van Sinaw terug naar hoofdstad Muscat. 29 foto's.
Oman per 4WD praktisch

Reisverslag & foto's: Toine Leroi

Rondreis Oman

Door zandwoestijnen en rotsige wadi's

verslag Rondreis Oman met 18 foto's
Met twee 4WD's door de ruige landschappen van het vriendelijke en oorspronkelijke Arabische sultanaat Oman: tussen steile bergwanden over rotsige rivierbodems van het ene na het andere imposante uitzicht, met zachte banden door rode zandduinen in de woestijn en over de idyllische witte stranden langs de Indische Oceaan. 18 foto's.
Zandwoestijnen en rotsige wadi's praktisch

Reisverslag & foto's: Theo Sleyster


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Oman of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Oman

Reisgidsen en landkaarten van Oman zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Oman - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)