-> Dimsum
Nieuwsbrief
Vakantie Pakistan boeken

Vakantie Pakistan

Reisverslagen van Pakistan-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Pakistan. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 29 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Pakistan.

Voor het boeken van een vakantie in Pakistan is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's.

Van Turkije naar Nepal (III)

Door Pakistan

verslag Van Turkije naar Nepal (III) met 5 foto's
Een busrit is geen pretje, met twee keer zoveel mensen en dieren als stoelen en de muziek de hele nacht op maximaal volume. Quetta is een cultuurschok. Het zuiden van Pakistan is dramatisch arm en onderontwikkeld. En alles is zo vies dat een sterke maag een vereiste is. In de moskee slapen is nog het beste, want daar is het tenminste schoon. 5 foto's.
Van Turkije naar Nepal (III) praktisch

Reisverslag & foto's: Erwin Esselmann

De Zijderoute (V)

Karakoram Highway, Noord-Pakistan

verslag De Zijderoute (V) met 24 foto's
Vanaf de Khunjerab-pas - de hoogste grensovergang ter wereld - kronkelt de Karakoram Highway door het ruige berglandschap van Noord-Pakistan. Scherpe pieken torenen hoog boven de weg uit, terwijl aan de andere zijde diepe ravijnen een duizelingwekkende aanblik bieden. Op een uniek punt komen de drie hoogste gebergten ter wereld samen. Boven vruchtbare valleien liggen forten en kloosters tegen steile hellingen. Via Noord-Pakistaanse stadjes en dorpen als Karimabad, Besham, Miandam en de stad Peshawar gaat het richting Islamabad. 24 foto's.
Karakoram Highway, Noord-Pakistan praktisch

Reisverslag & foto's: Chris van Es

Reisverhalen deels over Pakistan

De reizen in onderstaande reisverhalen gaan voornamelijk door andere landen maar tijdens die reis wordt ook Pakistan bezocht.

Over land via Istanbul naar Azië

Via Turkije naar Iran, Pakistan, India en Nepal

verslag Over land via Istanbul naar Azië met 29 foto's
Met trein, bus en taxi door Azië reizend zie je niet alleen veel fraaie landschappen, leuke bazaars en hoogtepunten als de Taj Mahal maar ook krottenwijken, enorm vervuilde dorpen en steden vol bussen, vrachtauto's, riksja's, tuk-tuks en heilige koeien waarover een verstikkende deken van benzinedampen hangt. 29 foto's.
Over land via Istanbul naar Azië praktisch

Reisverslag & foto's: Dick Veerman


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Pakistan of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Pakistan

Reisgidsen en landkaarten van Pakistan zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Pakistan - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)