Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Panama
Vakantie Panama boeken

Vakantie Panama

Reisverslagen van Panama-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Panama-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 20 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Panama.

Voor het boeken van een vakantie in Panama is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 8 rondreizen en reisorganisaties.

Fietsvakantie Panama

Tropenrooster: om half zeven zitten we op de fiets

verslag Fietsvakantie Panama met 20 foto's
Hier en daar ligt een dorpje in de heuvels. De Caribische kuststreek in West-Panama is groen en ongerept, voor de kust liggen eilandjes. Aan de zuidkant van de centrale bergketen is het warm en droog. De stad David blijkt groter dan verwacht. Parque National Volcan Baru is niet ver, evenals de stranden van de Pacific. Via kustplaatsjes naar San José in Costa Rica. 20 foto's.
Fietsvakantie Panama praktisch

Reisverslag & foto's: Aart & Gerrie Dijkzeul


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Panama of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Panama

Reisgidsen en landkaarten van Panama zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Panama - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)