Nieuwsbrief
Vakantie Paraguay boeken

Vakantie Paraguay

Reisverslagen van Paraguay-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Paraguay-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 16 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Paraguay.

Voor het boeken van een vakantie in Paraguay is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 1 rondreizen en reisorganisaties.

Paraguay met de rugzak

Iedereen loopt met thermoskannen thee over straat

verslag Paraguay met de rugzak met 16 foto's
Van Ciudad del Este, waar de pinautomaat met een geweer wordt bewaakt, langs de waterkrachtcentrale Itaipu. Met de bus naar hoofdstad Asunción, waar vrouwen met een stapel flessen op hun hoofd dansen. Veel bezienswaardigheden heeft Paraguay niet, al zijn er ruïnes van de Jezuïetenmissies Jesus en Trinidad. Bijzondere gebruiken wel, zoals het op straat drinken van terere-thee. 16 foto's.
Paraguay met de rugzak praktisch

Reisverslag & foto's: Laurens den Dulk


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Paraguay of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Paraguay

Reisgidsen en landkaarten van Paraguay zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Paraguay - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)