Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Senegal
Vakantie Senegal boeken

Vakantie Senegal

Reisverslagen van Senegal-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Senegal-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 36 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Senegal.

Voor het boeken van een vakantie in Senegal is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 11 rondreizen en reisorganisaties.

Fietstocht Tour de Senegal

Lemen hutjes in met rietmatten afgezette cirkels

verslag Fietstocht Tour de Senegal met 36 foto's
Spectaculair is de natuur van Senegal niet maar het vrij vlakke land leent zich tijdens onze winter goed voor een rondreis langs dorpen met traditionele lemen hutjes en baobab's tussen het verdorde gras. Langs de kust wordt gevist in bont beschilderde piroques, op het land doen de vrouwen het werk terwijl de mannen in de schaduw van een boom de maatschappelijke problemen bespreken. 36 foto's.
Fietsvakantie Senegal praktisch

Reisverslag & foto's: Aart & Gerrie Dijkzeul

Reisverhalen deels over Senegal

De reizen in onderstaande reisverhalen gaan voornamelijk door andere landen maar tijdens die reis wordt ook Senegal bezocht.

Verrassend Gambia

Stoffige rode wegen, golfplaten daken en kleurrijke markten

verslag Verrassend Gambia met 26 foto's
Gambia is een smalle strook land langs de gelijknamige rivier, die een belangrijke route was waarover Arabieren talloze slaven uit Afrika vervoerden. In Gambia wonen elf stammen die allemaal een eigen taal spreken. Een groot deel van de bevolking leeft van landbouw, veeteelt en visserij. De opbrengst wordt verkocht op kleurrijke markten in stoffige straten, waarlangs armoedige huizen staan met golfplaten daken. Het toerisme zorgt ook voor wat inkomsten. Het sextoerisme aan de kust is een moderne vorm van slavernij, maar niet iedereen komt misbruik maken van de bevolking. Er is zoveel meer te zien en beleven in verrassend Gambia. 26 foto's.
Verrassend Gambia praktisch

Reisverslag & foto's: Marianne Vekemans


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Senegal of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Senegal

Reisgidsen en landkaarten van Senegal zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Senegal - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)