Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Slovenia
Vakantie Slovenië boeken

Vakantie Slovenië

Reisverslagen van Slovenië-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Slovenië. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 45 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Slovenië.

Voor het boeken van een vakantie in Slovenië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, campings, 8 rondreizen en reisorganisaties.

Ronde van Slovenië

Bergketens, klaterende rivieren en groene hellingen

verslag Ronde van Slovenië met 31 foto's
Eerst kanoën op de Soca en dan op de fiets een rondje van ruim duizend kilometer door bergachtig Slovenië. Vanaf Piran aan de Adriatische Zee langs de grens met Kroatië oostwaarts tot Ptuj en via de Karawanken, de uitlopers van de Alpen die de grens met Oostenrijk vormen, terug westwaarts naar het Triglav-gebergte. De Triglav, met 2864 m de hoogste top van Slovenië, wordt te voet beklommen. 31 foto's.
Fietsvakantie Slovenië praktisch

Reisverslag: Piet Kuijten. Foto's: Miro Vogric, Danila Lazar, Koen & Piet Kuijten

Van de Alpen naar het Balatonmeer

800 kilometer door talloze rivierdalen

verslag Van de Alpen naar het Balatonmeer met 14 foto's
Van de woeste natuur in de Alpen naar de drukke oevers van het Balatonmeer, is een fietstocht van een kleine 800 kilometer door talloze rivierdalen. De overgang van Slovenië naar Hongarije is groot: het landschap grootschaliger, de dorpen minder aangeharkt en de mensen warmbloediger. 14 foto's.
Fietsvakantie Slovenië praktisch

Reisverslag & foto's: Piet de Geus


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Slovenië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Slovenië

Reisgidsen en landkaarten van Slovenië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Slovenië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)