Nieuwsbrief
Vakantie Slowakije boeken

Vakantie Slowakije

Reisverslagen van Slowakije-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Slowakije-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 19 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Slowakije.

Voor het boeken van een vakantie in Slowakije is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen.

Rondreis Slowakije

Beboste hellingen en hooggelegen kastelen

verslag Rondreis Slowakije met 19 foto's
Slowakije's bergachtige nationale parken zijn mooie wandelgebieden. Overal in het land liggen kastelen. In de dorpjes lopen oude vrouwen nog in klederdracht maar Bratislava heeft iets van Praag, dat op de weg terug wordt bezocht. 19 foto's.
Bossen en hooggelegen kastelen praktisch

Reisverslag & foto's: Anke Hermans


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Slowakije of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Slowakije

Reisgidsen en landkaarten van Slowakije zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Slowakije - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)