Rosetta Reizen
Nieuwsbrief
Vakantie Soedan boeken

Vakantie Soedan

Reisverslagen van Soedan-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Soedan-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 16 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Soedan.

Voor het boeken van een vakantie in Soedan is er een overzicht van vliegtickets, hotels, 1 rondreizen en reisorganisaties.

De Nijl Expres

Door de woestijn van Khartoem naar Caïro

verslag De Nijl Expres met 16 foto's
Met de Nijl Expres van Khartoem door de Nubische woestijn naar Caïro kun je genieten van de schoonheid van het lege land. Op het dak zitten zwartrijders. Onderweg stopt de trein op stations waar niemand is. Waarom zou er ook iemand zijn, voor een trein die een keer per week langskomt? 16 foto's.
De Nijl Expres praktisch

Reisverslag & foto's: Rob van Schie


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Soedan of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Soedan

Reisgidsen en landkaarten van Soedan zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Soedan - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)