-> Surinameonline
Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Suriname
Vakantie Suriname boeken

Vakantie Suriname

Reisverslagen van Suriname-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Suriname. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 54 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Suriname.

Voor het boeken van een vakantie in Suriname is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 49 rondreizen en reisorganisaties.

Weerzien met Suriname

Danpaati en Kabalebo in het Amazone-regenwoud

verslag Weerzien met Suriname met 25 foto's
Vanuit Paramaribo, met zijn oude houten huizen en de plantages in de omgeving, wordt koers gezet naar het zuiden. Diep in het regenwoud van de Amazone wordt op bescheiden schaal ecotoerisme ontwikkeld. Danpaati, een eilandje in de Boven-Suriname­rivier, is uitvalsbasis voor tochten per korjaal over de rivier en langs watervallen of te voet door de jungle. Vanuit eco-resort Kabalebo, in het onbewoonde West-Surinaamse binnenland, kun je ook de Misty Mountain beklimmen. 25 foto's.
Weerzien met Suriname praktisch

Reisverslag & foto's: Marianne Bekkering

Relaxed Suriname

Houten huizen, rivieren, forten, oude plantages en jungle

verslag Relaxed Suriname met 29 foto's
In het centrum van Paramaribo staan oude witte houten huizen, Fort Zeelandia, het presidentiele werkpaleis en een palmentuin. Een boottocht over de Suriname- en de Commowijne-rivier voert langs Fort Nieuw Amsterdam en oude plantages. En dan met een vliegtuigje het binnenland in, naar Danpaati en andere dorpjes in het tropisch regenwoud rond de Boven-Surinamerivier. 29 foto's.
Relaxed Suriname praktisch

Reisverslag & foto's: Marianne Bekkering


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Suriname of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Suriname

Reisgidsen en landkaarten van Suriname zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Suriname - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)