Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Syria
Vakantie Syrië boeken

Vakantie Syrië

Reisverslagen van Syrië-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Syrië. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 28 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Syrië.

Voor het boeken van een vakantie in Syrië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's.

Rondreis Syrië

De geschiedenis van het Midden-Oosten is alom zichtbaar

verslag Rondreis Syrië met 23 foto's
Het Midden-Oosten, op het kruispunt van oude handelswegen, kent een lange en bewogen geschiedenis, met de oudste beschavingen ter wereld, de bijbelse geschiedenis, de kruistochten, invloed van Egyptenaren, Grieken, Romeinen en Arabieren. En van vrijwel alles zijn nog restanten zichtbaar in Syrië, zoals in Damascus, Krak des Chevaliers, Hama, het St. Simeon-klooster, Aleppo en Palmyra. 23 foto's.
Rondreis Syrië praktisch

Reisverslag & foto's: Johan Siegers

De cultuurschatten van Syrië

Een echte schatkamer voor archeologen

verslag De cultuurschatten van Syrië met 5 foto's
Grieks-Byzantijnse kloosters en kerken, Romeinse mozaïeken, vestingen en bruggen, Arabische kastelen, souqs en caravansarais, kruisvaardersburchten, Hittietische en oud-Mezopotamische overblijfselen - wie ook maar enigszins geïnteresseerd is in cultuur en archeologie vindt redenen genoeg voor een bezoek aan Syrië. 5 foto's.
De cultuurschatten van Syrië praktisch

Reisverslag & foto's: Patrick Wylleman


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Syrië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Syrië

Reisgidsen en landkaarten van Syrië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Syrië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)