Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Czech Republic
Vakantie Tsjechië boeken

Vakantie Tsjechië

Reisverslagen van Tsjechië-reizen

Er zijn 3 uitgebreide reisverslagen van reizen door Tsjechië. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 47 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Tsjechië.

Voor het boeken van een vakantie in Tsjechië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen, campings, 10 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Tsjechië

Overal staan gebouwen uit de Renaissance en de barok

verslag Rondreis Tsjechië met 24 foto's
Rondreis door Tsjechië: Boheems paradijs en Reuzengebergte, waar zandstenen rotsen hoog boven de bossen uitsteken, het golvende landschap van MoraviŽ en Bohemen met de vele rivieren. Overal is het land bezaaid met leuke stadjes met interessante kerken en gebouwen uit de Renaissance en de barok. Een heuveltop met daarop een kasteel is nooit ver weg. 24 foto's.
Rondreis Tsjechië praktisch

Reisverslag & foto's: Cees Geuzebroek

Een paradijs voor rustzoekers

Boerderijtjes op het Boheemse platteland

verslag Een paradijs voor rustzoekers met 11 foto's
In Bohemen wisselen beboste heuvels en golvende akkers elkaar af. Af en toe doemt een kasteel op. Honderden vijvers liggen verspreid in het landschap en om de paar kilometer passeer je een pittoresk dorpje. Wie hier een boerderijtje huurt kan bezoek van reeën verwachten. 11 foto's.
Een paradijs voor rustzoekers praktisch

Reisverslag & foto's: Piet de Geus

Rondreis Šumava

Glooiende berghellingen met dennenwouden

verslag Rondreis Šumava met 12 foto's
Šumava is een groot beschermd gebied. Op de glooiende berghellingen liggen dennenwouden, afgewisseld met weilanden vol kruiden en bergmeertjes. Door de streek, een perfect wandel- en fietsgebied, stromen rivieren als de Otava en de Vltava langs stadjes als Cesky Krumlov, dat al net zo barok is als Praag. 12 foto's.
Rondreis Šumava praktisch

Reisverslag & foto's: Lieven Plettinck


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Tsjechië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Tsjechië

Reisgidsen en landkaarten van Tsjechië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Tsjechië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)