Rosetta Reizen
Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Tunisia
Vakantie Tunesië boeken

Vakantie Tunesië

Reisverslagen van Tunesië-reizen

Er zijn 3 uitgebreide reisverslagen van reizen door Tunesië. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 85 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Tunesië.

Voor het boeken van een vakantie in Tunesië is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's.

Tunesië cultureel

Overal zijn Phoenicische en Romeinse overblijfselen

verslag Tunesië cultureel met 39 foto's
Naast fraaie moskeeën en medinas vind je op veel plaatsen in Tunesië overblijfselen uit de Phoenicische en Romeinse tijd, toen het land honderden steden telde, verbonden door wegen en aquaducten, met Carthago als middelpunt. Rondreis langs Tunis, Carthago, Sousse, Kairouan, Monastir, Mahdia, El Jem, Sfax, Sufetula, El Kef en Dougga. 39 foto's.
Tunesië cultureel praktisch

Reisverslag & foto's: Jan Kranendonk

Rondreis Tunesië

De witte dromedarissen zijn de echte renners

verslag Rondreis Tunesië met 25 foto's
Rondreis langs hoogtepunten als de Ribat van Monastir, de thermen van Carthago, de medina van Tunis, Kairouan, de uitlopers van de Atlas met kloven en bergoases, de zoutvlakte van Chott el Djerid, de holwoningen van Matmata, de kruidenmarkt van Gabes, Djerba en het amfitheater van El Djem. En een tochtje per dromedaris. 25 foto's.
Witte dromedarissen zijn renners praktisch

Reisverslag & foto's: Angélique Woudenberg

Rondreis Tunesië

Woestijn, rotsige bergen en diepe kloven

verslag Rondreis Tunesië met 21 foto's
Rotsige bergen, diepe kloven, woestijn en groene oases wisselen elkaar af in Tunesië. Daartussen liggen Bedoe´enendorpen, marktplaatsjes en oude graanschuren. Per kameel door de Sahara trekkend zie je fata morgana's. 's Nachts slapen in een tent of alleen onder een dek van sterren. 21 foto's.
Woestijn, rotsige bergen, diepe kloven praktisch

Reisverslag & foto's: Johan Siegers


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Tunesië of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Tunesië

Reisgidsen en landkaarten van Tunesië zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Tunesië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)