Nieuwsbrief
Vakantie Venezuela boeken

Vakantie Venezuela

Reisverslagen van Venezuela-reizen

Er zijn 3 uitgebreide reisverslagen van reizen door Venezuela. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 57 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Venezuela.

Voor het boeken van een vakantie in Venezuela is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's.

Rondreis Venezuela

In de bus worden we getrakteerd op salsa

verslag Rondreis Venezuela met 18 foto's
Een rondreis langs visserdorpjes en zandduinen, door de hoge bergen van de Andes, via de gras- en moeraslanden van Los Llanos naar Gran Sabana, met zijn tafelbergen en vele watervallen. Per boot door de Orinoco delta en terug bij de kust langs eilanden en riffen, terwijl dolfijnen meezwemmen. Maar dan zijn we al vier weken verder. 18 foto's.
Rondreis Venezuela praktisch

Reisverslag: Corinna Exel. Foto's: Corinna Exel & Michel Balduk

Met de rugzak door Venezuela

'Mijn god, als dit mijn laatste reis is...'

verslag Met de rugzak door Venezuela met 22 foto's
Dagenlang in de bus zitten, met een bootje tussen de waterhyacinten varen over de met jungle omringde Orinoco, een binnenlandse vlucht naar de Andes en daarna ook nog snorkelen tussen koraal en vissen in de Caribische Zee. Met de rugzak door Venezuela trekkend kom je al gauw tijd (en ogen) tekort. 22 foto's.
Met de rugzak door Venezuela praktisch

Reisverslag & foto's: Bart Keereman & Annelies Heens

Vakantie Merida, Venezuela

Een strategische uitvalsbasis in de Andes

verslag Vakantie Merida, Venezuela met 17 foto's
Merida ligt op een strategische plaats in een smal dal hoog in de Andes. Je kunt tochten maken in de omringende bergen met meer dan 5000 meter hoge pieken, door de Nationale Parken met bergbossen en watervallen en naar Los Llanos. Merida is bovendien een studentenstad met gezellige parken. 17 foto's.
Merida, uitvalsbasis in de Andes praktisch

Reisverslag & foto's: Rogier Wils


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Venezuela of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Venezuela

Reisgidsen en landkaarten van Venezuela zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Venezuela - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)