Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories United Arab Emirates
Vakantie Verenigde Arabische Emiraten boeken

Vakantie Verenigde Arabische Emiraten

Reisverslagen van Verenigde Arabische Emiraten-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Verenigde Arabische Emiraten. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 65 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Verenigde Arabische Emiraten.

Voor het boeken van een vakantie in Verenigde Arabische Emiraten is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 7 rondreizen en reisorganisaties.

Stedenreis Dubai II

De stad van de grootste en de hoogste groeit nog steeds

verslag Stedenreis Dubai II met 27 foto's
Dubai blijft continu veranderen, want de bouwkranen draaien nog steeds overuren in de metropool in de woestijn. Inmiddels is Burj Khalifa met 828m de hoogste toren ter wereld en Dubai Mall met 1200 winkels het grootste winkelcentrum. Jumeirah, het eerste van drie palmeilanden, is ook al af. Het contrast tussen oud en nieuw is te zien rond Dubai Creek, waar nog steeds traditionele houten boten afmeren. Nu tussen een nog immer groeiend woud van moderne wolkenkrabbers. 27 foto's.
Stedenreis Dubai praktisch

Reisverslag & foto's: Angélique Woudenberg

Stedentrip Dubai

Meest, grootst & hoogst; in Dubai gebeurt alles in superlatieven

verslag Stedentrip Dubai met 38 foto's
In het oude centrum zijn nog levendige soeks en tussen de luxe jachten liggen houten bootjes, maar dat de bevolking ooit leefde van parelduiken, visserij en handel zie je vooral in het museum. Dubai bouwt van de oliedollars het ene na het andere luxe hotel, winkelcentrum en kantoor. Onder het motto groot, groter, grootst worden complete nieuwe steden uit de grond gestampt en eilanden voor de kust aangelegd. Je kunt moeilijk zeggen dat ze in Dubai niet van overdrijven houden. Integendeel, in Dubai gebeurt alles in superlatieven. 38 foto's.
Stedentrip Dubai praktisch

Reisverslag & foto's: Angélique Woudenberg


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Verenigde Arabische Emiraten of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Verenigde Arabische Emiraten

Reisgidsen en landkaarten van Verenigde Arabische Emiraten zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Verenigde Arabische Emiraten - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)