Nieuwsbrief
Vakantie Wit-Rusland boeken

Vakantie Wit-Rusland

Reisverslagen van Wit-Rusland-reizen

Er is 1 uitgebreid reisverslag van een Wit-Rusland-reis. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 26 fraaie foto's. Het reisverhaal is geschreven door een reiziger (schrijf ook een verslag!) en heeft een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Wit-Rusland.

Voor het boeken van een vakantie in Wit-Rusland is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 3 rondreizen en reisorganisaties.

Wolven in de sneeuw

Fotosafari in wit Wit-Rusland

verslag Wolven in de sneeuw met 26 foto's
Dunbevolkt Wit-Rusland met zijn dorpjes van houten huizen kent een grote biodiversiteit, met bossen, moerassen, venen, meren en rivieren. Berezinsky Biosphere Reserve ligt op de overgang van naald- naar loofwoud en is niet alleen rijk aan vogelsoorten maar ook aan zoogdieren als de bever, wisent, bruine beer, wolf en lynx. Het Woud van Bialowieza is een ongerept oerbos. Hoogtepunt zijn de wolven in Krasny Bor. 26 foto's.
Fotosafari Wit-Rusland praktisch

Reisverslag & foto's: Ronald Wilfred Jansen


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Wit-Rusland of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Wit-Rusland

Reisgidsen en landkaarten van Wit-Rusland zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Wit-Rusland - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)