-> Going Africa Safaris
Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Zambia
Vakantie Zambia boeken

Vakantie Zambia

Reisverslagen van Zambia-reizen

Er zijn 2 uitgebreide reisverslagen van reizen door Zambia. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 48 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Zambia.

Voor het boeken van een vakantie in Zambia is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 11 rondreizen en reisorganisaties.

Kampeersafari Zambia

Luangwa, Luambe, Bangweulu en Mutinondo

verslag Kampeersafari Zambia met 39 foto's
Door het schitterende dal van de Luangwa via het beroemde South Luangwa National Park en Luambe National Park naar het nog nauwelijks bezochte North Luangwa National Park. Daarna door de hooglanden van Zambia en de uitgestrekte moerassen van Bangweulu naar Mutinondo Wilderness. Overnachten in de bush met links van de tent twee brullende leeuwen en rechts nog twee. 39 foto's.
Kampeersafari Zambia praktisch

Reisverslag & foto's: Riet & André Janssen

Rondreis Zambia

De mensen leven hier nog in rieten hutjes

verslag Rondreis Zambia met 9 foto's
In authentieke dorpjes woont men nog in rieten hutjes. Het bos verandert in savanne, grasland en moeras. Over een enorme breedte storten de Victoria watervallen naar beneden op het enige vierlandenpunt ter wereld, de grens van Zambia, Zimbabe, Botswana en Namibië. 9 foto's.
Mensen leven nog in rieten hutjes praktisch

Reisverslag: Geja Rijsman. Foto's: Geja en Michael Rijsman, Jos Drabbels en Sophia Stein


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Zambia of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Zambia

Reisgidsen en landkaarten van Zambia zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Zambia - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)