Nieuwsbrief Off The Beaten Track travel magazine: travelogues & travel stories Zimbabwe
Vakantie Zimbabwe boeken

Vakantie Zimbabwe

Reisverslagen van Zimbabwe-reizen

Er zijn 3 uitgebreide reisverslagen van reizen door Zimbabwe. Deze reiservaringen zijn geïllustreerd met 33 fraaie foto's. Alle reisverhalen zijn geschreven door reizigers (schrijf ook een verslag!) en hebben een aparte pagina met praktische reisinformatie en reistips over reizen in Zimbabwe.

Voor het boeken van een vakantie in Zimbabwe is er een overzicht van vliegtickets, hotels, huurauto's, 21 rondreizen en reisorganisaties.

Rondreis Zimbabwe

Een traditioneel voorgerecht, met wormen!

verslag Rondreis Zimbabwe met 7 foto's
Over de camping loopt regelmatig een nijlpaard met jong rond, die je niet moet uitdagen. Varend over Lake Kariba zie je o.a. nijlpaarden en reuzehagedissen. Raften door de stroomversnellingen in de Zambezi biedt een prachtig uitzicht op de canyons. En bij Victoria Falls verspert een olifant de weg. 7 foto's.
Traditioneel voorgerecht, met wormen! praktisch

Reisverslag: Geja Rijsman. Foto's: Geja en Michael Rijsman, Jos Drabbels en Sophia Stein

Fietsvakantie Zimbabwe

Rond de tent rommelen leeuwen met onze blikjes

verslag Fietsvakantie Zimbabwe met 15 foto's
Fietsen en kamperen in de natuurparken van Zimbabwe levert ervaringen op die je niet snel vergeet. Leeuwen, olifanten en bavianen komen op bezoek. Nijlpaarden duiken vlak achter je op. Vervolgens met de vrachtboot over het Karibameer en de Victoria-watervallen bekijken plus een paar dagen Zambia. 15 foto's.
Fietsvakantie Zimbabwe praktisch

Reisverslag & foto's: Ton Spil & Antoinette Geerts

Rondreis Zimbabwe

Matobo, Zambezi en Victoria watervallen

verslag Rondreis Zimbabwe met 11 foto's
Sommige dorpjes in de Matoboheuvels zijn zo klein dat er maar één familie woont. Bijzonder zijn de rotstekeningen van de Bosjesmannen. Via de Victoria watervallen kletteren honderdduizenden liters water van de Zambezi river naar beneden. In de omgeving kun je raften, ballonvaren, wandeltochten maken of op de rug van een olifant op safari. 11 foto's.
Matobo, Zambezi en Victoria watervallen praktisch

Reisverslag: Ina Kuipers. Foto's: Herman Hoekstra

Reisverhalen deels over Zimbabwe

De reizen in onderstaande reisverhalen gaan voornamelijk door andere landen maar tijdens die reis wordt ook Zimbabwe bezocht.

Safari Zuidelijk Afrika

Fly-drive Botswana, Zimbabwe, Namibië en Zuid-Afrika

verslag Safari Zuidelijk Afrika met 34 foto's
Op safari door 4 landen in Zuidelijk Afrika: de zoutpannen van Pans Nxai, Moremi Nationaal Park en Savuti Game Reserve in Botswana, de Victoria watervallen en Zambezi Nationaal Park in Zimbabwe, de Caprivistrook en Mahango Nationaal Park in Namibië, de Kalahari in Botswana en Augrabies Falls en Bloemhof Dam Nature Reserve in Zuid-Afrika. 34 foto's.
Safari Zuidelijk Afrika praktisch

Reisverslag: Monique Kamerbeek. Foto's: Stef van Leeuwen

Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië

Per 4x4 met daktent door de nationale parken

verslag Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië met 31 foto's
Per 4x4 met daktent op reis door een serie nationale parken in Botswana, Zimbabwe en Namibië: Zambezi National Park, Victoria Falls, Hwange National Park, Chobe Park, Moremi Wildlife Reserve, de Okavanga Delta, Khaudom Game Reserve, Etosha National Park en Mokodoli Nature Reserve. 31 foto's.
Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië praktisch

Reisverslag: Monique Kamerbeek. Foto's: Stef van Leeuwen


Nieuwsbrief reisverslagen
Voortdurend verschijnen er reisverslagen over interessante bestemmingen. Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.
Schrijf ook een reisverslag
Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle 506 reisverslagen zijn geschreven door reizigers. Schrijf ook een verslag over Zimbabwe of een ander land.
Bijzondere reizen
Op de reisbeurs vind je tientallen reisorganisaties met bijzondere reizen.

 

Reisgidsen en landkaarten Zimbabwe

Reisgidsen en landkaarten van Zimbabwe zijn online te bestellen bij reisboekwinkel.nl. Niet alleen de bekende binnen- en buitenlandse series maar bijvoorbeeld ook natuurgidsen en speciale gidsen voor fietsers en wandelaars.

Anders Reizen Zimbabwe - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)