Nieuwsbrief | Reisverslagen Antigua en Barbuda

Vakantie Antigua en Barbuda

Reizen naar Antigua en Barbuda boeken

Voor het boeken van een vakantie in Antigua en Barbuda hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Antigua en Barbuda-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Antigua en Barbuda met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Antigua en Barbuda-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Antigua en Barbuda. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Antigua en Barbuda.)

Rondreizen Antigua en Barbuda

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Antigua en Barbuda geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Antigua en Barbuda centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Antigua en Barbuda-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIAntigua en Barbuda-reizen TUI
TUI cruise
9-daagse Cara´bische cruise vanaf La Romana
TUI Reizen: 9-daagse Cara´bische cruise vanaf La Romana Paradijselijke stranden, tropische natuur en rijke historie is wat je te wachten staat tijdens deze reis. Ook wel de hoogtepunten van de Caribbean genoemd. De gastvrije bevolking en de vrolijke muziek op straat maken deze reis compleet. Vervelen aan boord is er niet bij op de Costa Pacifica. Wat te denken van een theater, 4D-bioscoop, Grand Prix simulator en zwembad op het dek met reuzenscherm. Optimaal genieten doe je in de gigantische Samsara Spa. Dat is vakantie zoals 't hoort.Prijs v.a. € 1358.00

Reisorganisaties Antigua en Barbuda-vakanties

Boek je vakantie in Antigua en Barbuda online

Voor georganiseerde vakanties in Antigua en Barbuda kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Antigua en Barbuda. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Antigua en Barbuda

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Antigua en Barbuda uit te stippelen. Voor een fly-drive in Antigua en Barbuda combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Antigua en Barbuda

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Antigua en Barbuda. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Antigua en Barbuda, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Antigua en Barbuda

Vakantie à la Carte vliegtickets Antigua en Barbuda (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Antigua en Barbuda (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Antigua en Barbuda (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Antigua en Barbuda in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Antigua en Barbuda te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Antigua en Barbuda eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Antigua en Barbuda

Compare car rent Antigua and Barbuda

Goedkope huurauto Antigua en Barbuda verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 1 steden in Antigua en Barbuda, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Antigua en Barbuda zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Antigua en Barbuda

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Antigua en Barbuda. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 23 hotels in 8 steden in Antigua en Barbuda, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Antigua en Barbuda: 23 hotels
Budget hotels Antigua en Barbuda: 31 hotels

Reisgidsen en landkaarten Antigua en Barbuda

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Antigua en Barbuda - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Antigua en Barbuda