Nieuwsbrief | Reisverslag Belize-reis

Vakantie Belize

Reizen naar Belize boeken

Verslag Fietsvakantie La Ruta Maya

Voor het boeken van een vakantie in Belize hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Belize-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Belize met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Belize-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Belize. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Belize.)

Rondreizen Belize

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Belize geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Belize centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Belize-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIBelize-reizen TUI
TUI rondreizen
16-daagse rondreis In het spoor van de Maya's
TUI Reizen: 16-daagse rondreis In het spoor van de Maya's De mooiste landen van Midden-Amerika nodigen je uit voor een kennismaking met de Mayacultuur, die ontstond op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Mexico, Belize en Guatemala zijn de trotse bezitters van tempelcomplexen en archeologische opgravingen die herinneren aan deze beschaving. Onder meer Tulum, Tikal, Palenque, Uxmal en Chichén Itzá passeren de revue. Imponerende vulkanen, indianendorpjes, ongerepte junglegebieden, sfeervolle koloniale steden, culinaire lekkernijen en een vriendelijke bevolking. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke reiservaring zijn aanwezig.Prijs v.a. € 1419.00
TUI cruise
9-daagse Caribbean cruise vanuit Havana
TUI Reizen: 9-daagse Caribbean cruise vanuit Havana Het begin van een ontdekkingsreis. Zo voel jij je zodra je aan boord stapt van de MSC Armonia. Met alle faciliteiten is er voor ieder wat wils. Waterattracties voor de kids en een ontspannende massage voor de ouders. Proef de Cubaanse rum in het Museo del Ron of draai een Cubaanse sigaar in het Fábrica de Tabacos Partagás. MSC Armonia brengt je naar de leukste plekken van de Caribbean.Prijs v.a. € 1701.00
KrasBelize-reizen Kras
Kras Cruise inclusief vlucht
Rondreis Cuba & Cruise Caribbean en Mexico
Kras: Rondreis Cuba & Cruise Caribbean en Mexico 16-daagse reis incl. rondreis Cuba en zeecruise per MSC Armonia**** van Havana naar o.a. Belize, Honduras en Mexico. Vertrek april t/m oktober 2018.Prijs v.a. € 2336.00

Reisorganisaties Belize-vakanties

Boek je vakantie in Belize online

Voor georganiseerde vakanties in Belize kun je terecht bij: Kras, TUI Reizen, Belize Online. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Kras organiseert een breed scala reizen in Belize en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Belize. (ANVR/SGR)
-> Belizeonline Belize Online: Bouw je reis met Sailing the Cayes, Bush en Bubbelbadresort. Onze Belize reisspecialisten adviseren je graag. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Belize

Compare car rent Belize

Deze huurauto's in Belize zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Belize

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Belize - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Belize