Nieuwsbrief | Reisverslagen Birma

Vakantie Birma

Reizen naar Birma boeken

Voor het boeken van een vakantie in Birma hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Birma-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Birma met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Birma-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Birma.)

Rondreizen Birma

6 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 6 bijzondere georganiseerde rondreizen in Birma geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Birma centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Birma-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserBirma-reizen Djoser
Djoser Rondreizen
Rondreis Myanmar, 15 dagen
Djoser: Rondreis Myanmar, 15 dagen Ontdek in twee weken de mooiste plekken van dit mystieke land in Zuid-Oost AziŽ. De religieuze steden van Mandalay en Bagan, het Inlemeer en de koloniale gebouwen van Yangon en de gouden rots Kyaiktiyo.

In Myanmar (Birma) reis je nog door het oude AziŽ. Je ontdekt bijzondere plekken in Mandalay, maakt kennis met de bijzondere bewoners, kunt fietsen langs de duizenden pagodes van Bagan of varen over het Inlemeer. Op het Inlemeer roeien de vissers op een heel bijzondere manier: staand op ťťn been omklemmen zij met het andere been de roeispaan. In Yangon zie je de kenmerkende brede lanen en koloniale Britse architectuur en hier bevindt zich de met glinsterend goud beklede Shwedagon pagoda. Na aankomst in Kyaikto bezoeken we de Kyaiktiyo, een immense, met bladgoud vergulde rots, balancerend aan de rand van een diepe afgrond.Prijs v.a. € 1895.00
Djoser Rondreizen
Rondreis Myanmar, 21 dagen
Djoser: Rondreis Myanmar, 21 dagen Proef de bijzondere sfeer van dit land in Zuid-Oost AziŽ. Vanuit de voormalige hoofdstad Yangon bezoeken we hoogtepunten als de gouden rots Kyaiktiyo, de koloniale hoofdstad Mandalay en de duizenden pagodes bij Bagan.

Tijdens de reis door Myanmar (Birma) bezoeken we Yangon, Kyaiktiyo, Mandalay, Bagan†en het Inlemeer. In Yangon breng je een bezoek aan de beroemde Shwe Dagon pagode. Andere bijzondere plekken zijn de gouden rots Kyaiktiyo en de oude hoofdstad Mandalay. De fiets is een ideaal vervoersmiddel om de duizende pagodes bij Bagan te ontdekken en de boot om de vissers op het Inlemeer te bewonderen.Prijs v.a. € 2095.00
ShoestringBirma-reizen Shoestring
Shoestring groepsreis
Groepsreis Myanmar in 2 weken
Tropische trip door voormalig Birma
Shoestring: Groepsreis Myanmar in 2 weken; Tropische trip door voormalig Birma Birma is de nog onontdekte Parel van Zuidoost-AziŽ. Doordat het overwegend boeddhistische land jarenlang geÔsoleerd stond, werd het door veel reizigers gemeden. De sfeer van weleer proef je nog steeds! De bevolking is hartelijk, nieuwsgierige monniken en andere Birmezen oefenen graag hun Engels met je. Bezoek oude koningssteden in de omgeving van Mandalay en het prachtige Bagan met zijn eeuwenoude tempels en paleizen. Wandel door heuvels en rijstvelden, bezoek markten met minderheden in klederdracht en vaar over het rustieke Inlemeer. Reis met ons mee en ontdek Myanmar!Prijs v.a. € 1599.00
Shoestring groepsreis
Groepsreis Myanmar
Puur AziŽ met de sfeer van weleer
Shoestring: Groepsreis Myanmar; Puur AziŽ met de sfeer van weleer Het exotische Myanmar (Birma) neemt door haar isolatie een unieke plaats in: puur AziŽ met de sfeer van weleer. Culturele hoogtepunten als het sprookjesachtige Bagan, de oude koningssteden bij Mandalay en de vele gouden pagodes in het hele land zijn uiteraard een must tijdens je Myanmar rondreis. Je maakt wandelingen door de weelderige natuur naar minderhedendorpen van de Pa'o en Palaung, je kunt ontspannen varen over de Ayeyarwady en het Inlemeer en smult onderweg van heerlijke gerechten. Ook de talloze monniken en bijzonder vriendelijke bevolking zijn enkele van de aanlokkelijkheden van deze mysterieuze bestemming.Prijs v.a. € 1999.00
SawadeeBirma-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen
Rondreis Birma / Myanmar
Sawadee: Groepsreis Myanmar</a><br>Puur AziŽ met de sfeer van weleer Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Myanmar ontdek je een land met een rijke koloniale geschiedenis, duizenden tempels en pagodes en fascinerende bergvolken. Bijna nergens ter wereld vind je zo'n culturele rijkdom op zo'n klein gebied. Tijdens deze Myanmar reis zal je enkele van deze rijkdommen bezoeken, zoals de Shwedagon pagode in Yangon en de eeuwenoude tempels in Bagan. Minder bekende maar minstens zo fascinerende schatten van Myanmar worden ook aangedaan. Op een trekking in de buurt van Hsipaw kom je nauwelijks andere toeristen tegen en tijdens de fietstocht in het noorden van Myanmar word je enthousiast toegewuifd door de vriendelijke bevolking.Prijs v.a. € 2398.00
Sawadee Rondreizen > Hoogtepunten-reizen
Rondreis Birma / Myanmar Hoogtepunten
Sawadee: Groepsreis Myanmar</a><br>Puur AziŽ met de sfeer van weleer Tijdens deze rondreis door Myanmar zal je enkele rijkdommen bezoeken zoals de eeuwenoude tempels in Bagan en de Shwedagon pagode in Yangon. Bijna nergens ter wereld vind je zo'n culturele rijkdom op zo'n klein gebied. Myanmar, een land met een rijke koloniale geschiedenis, duizenden tempels en pagodes, en fascinerende bergvolken. Minder bekende maar minstens zo fascinerende schatten van Myanmar worden ook aangedaan.Prijs v.a. € 1898.00

Reisorganisaties Birma-vakanties

Boek je vakantie in Birma online

Voor georganiseerde vakanties in Birma kun je terecht bij: Djoser, Sawadee, Shoestring. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Birma. Ontdek de natuur en cultuur van Birma via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Birma graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Shoestring biedt groepsrondreizen in Birma: actieve rondreizen vol afwisseling in kleine groepen met zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. (ANVR/SGR)
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Birma met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Birma zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Reisgidsen en landkaarten Birma

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Birma - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Birma