Nieuwsbrief | Reisverslagen Bosnië-Herzegovina

Vakantie Bosnië-Herzegovina

Reizen naar Bosnië-Herzegovina boeken

Voor het boeken van een vakantie in Bosnië-Herzegovina hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Bosnië-Herzegovina-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Bosnië-Herzegovina met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Bosnië-Herzegovina-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Bosnië-Herzegovina.)

Rondreizen Bosnië-Herzegovina

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Bosnië-Herzegovina geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Bosnië-Herzegovina centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Bosnië-Herzegovina-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIBosnië-Herzegovina-reizen TUI
TUI rondreizen
12-daagse rondreis Lokale wijnen en slow food
TUI Reizen: 12-daagse rondreis Lokale wijnen en slow food Word meegenomen op een culinaire reis vol verrassingen. Proef de lokale slow-foods, vers van het land, biologisch en met veel liefde voor jou bereid. Geniet van overheerlijke, nog onontdekte wijnen in verschillende wijnhuizen en sta versteld van de ongelooflijke gastvrijheid. Ook nog voldoende tijd om te genieten van het prachtige landschap met haar sprookjesachtige eilanden. De reis gaat door DalmatiŽ, ooit een van de belangrijkste regio's van het Romeinse Rijk, en Herzegovina. Wist je dat Herzegovina letterlijk vertaald 'land van Hertog' betekent?Prijs v.a. € 735.00
TUI rondreizen
8-daagse familierondreis KroatiŽ
TUI Reizen: 8-daagse familierondreis KroatiŽ Laat je meenemen in het echte KroatiŽ. Hiken in het populairste klimgebied, Nationaal Park Paklenica. Bezoek de 175 lange Manita Pe grot en het mooiste is, dit doe je met je hele gezin. Wegdromen doe je overdag door de adembenemende vergezichten en prachtige landschappen. Ruig met een four-wheel-drive het natuurpark Velebit ontdekken, je dag kan niet meer stuk. Vanaf de Tulove grede kijk je uit over Zadar. En de Plitvice Meren, die mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Met 16 meren, talrijke watervallen en eindeloze bossen zal je deze ervaring niet vergeten. En na inspanning komt natuurlijk ook ontspanning. Een dagje strand heb je dan ook echt wel verdiend. Het unieke aan deze rondreis is het kennis maken met de locals. Proef hun echte culinaire specialiteiten en voel de warme gastvrijheid. Sluit de reis af met een laatste adrenaline kick: raften in Nationaal Park Una, net over de grens met BosniŽ.Prijs v.a. € 488.00
TUI rondreizen
8-dg rondreis Culturele Schoonheid Zuidoost-Europa
TUI Reizen: 8-dg rondreis Culturele Schoonheid Zuidoost-Europa Wil je weten wat wij bedoelen met de 'Culturele schoonheid' van Zuidoost-Europa? De perfecte manier om een juiste indruk te krijgen van deze multiculturele landen is toch echt met de auto! Culturen uit de oudheid; zoals de renaissance, het Ottomaanse- en Romeinse Rijk komen hier op een unieke en idyllische manier samen. Boek deze rondreis en ontdek binnen een week, de wonderlijke wereld van niet alleen KroatiŽ maar ook Montenegro en BosniŽ!Prijs v.a. € 425.00

Reisorganisaties Bosnië-Herzegovina-vakanties

Boek je vakantie in Bosnië-Herzegovina online

Voor georganiseerde vakanties in Bosnië-Herzegovina kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Bosnië-Herzegovina. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Bosnië-Herzegovina

Compare car rent Bosnia and Herzegovina

Deze huurauto's in Bosnië-Herzegovina zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Bosnië-Herzegovina

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Bosnië-Herzegovina - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Bosnië-Herzegovina