Nieuwsbrief | Reisverslagen Bosnië-Herzegovina

Vakantie Bosnië-Herzegovina

Reizen naar Bosnië-Herzegovina boeken

Voor het boeken van een vakantie in Bosnië-Herzegovina hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Bosnië-Herzegovina-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Bosnië-Herzegovina met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Bosnië-Herzegovina-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Bosnië-Herzegovina. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Bosnië-Herzegovina.)

Rondreizen Bosnië-Herzegovina

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Bosnië-Herzegovina geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Bosnië-Herzegovina centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Bosnië-Herzegovina-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIBosnië-Herzegovina-reizen TUI
TUI rondreizen
8-daagse familierondreis KroatiŽ
TUI Reizen: 8-daagse familierondreis KroatiŽ Laat je meenemen in het echte KroatiŽ. Hiken in het populairste klimgebied, Nationaal Park Paklenica. Bezoek de 175 lange Manita Pe grot en overnacht in een berghuis. Wegdromen doe je overdag door de adembenemende vergezichten en prachtige landschappen. Ruig met een four-wheel-drive het natuurpark Velebit ontdekken, je dag kan niet meer stuk. Vanaf de Tulove grede kijk je uit over Zadar. En de Plitvice Meren, die mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Met 16 meren, talrijke watervallen en eindeloze bossen zal je deze ervaring niet vergeten. En na inspanning komt natuurlijk ook ontspanning. Een dagje strand heb je dan ook echt wel verdiend. Het unieke aan deze rondreis is het kennis maken met de locals. Proef hun echte culinaire specialiteiten en voel de warme gastvrijheid. Sluit de reis af met een laatste adrenaline kick: raften in Nationaal Park Una, net over de grens met BosniŽ.Prijs v.a. € 538.00
TUI rondreizen
8-dg rondreis Culturele Schoonheid Zuidoost-Europa
TUI Reizen: 8-dg rondreis Culturele Schoonheid Zuidoost-Europa Wil je weten wat wij bedoelen met de 'Culturele schoonheid' van Zuidoost-Europa? De perfecte manier om een juiste indruk te krijgen van deze multiculturele landen is toch echt met de auto! Culturen uit de oudheid; zoals de renaissance, het Ottomaanse- en Romeinse Rijk komen hier op een unieke en idyllische manier samen. Boek deze rondreis en ontdek binnen een week, de wonderlijke wereld van niet alleen KroatiŽ maar ook Montenegro en BosniŽ!Prijs v.a. € 413.00

Reisorganisaties Bosnië-Herzegovina-vakanties

Boek je vakantie in Bosnië-Herzegovina online

Voor georganiseerde vakanties in Bosnië-Herzegovina kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Bosnië-Herzegovina. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Bosnië-Herzegovina

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Bosnië-Herzegovina uit te stippelen. Voor een fly-drive in Bosnië-Herzegovina combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Bosnië-Herzegovina

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Bosnië-Herzegovina. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Bosnië-Herzegovina, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Bosnië-Herzegovina

Vakantie à la Carte vliegtickets Bosnië-Herzegovina (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Bosnië-Herzegovina (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Bosnië-Herzegovina (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Bosnië-Herzegovina in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Bosnië-Herzegovina te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Bosnië-Herzegovina eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Bosnië-Herzegovina

Compare car rent Bosnia and Herzegovina

Goedkope huurauto Bosnië-Herzegovina verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 5 steden in Bosnië-Herzegovina, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Bosnië-Herzegovina zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Bosnië-Herzegovina

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Bosnië-Herzegovina. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 10 hotels in 4 steden in Bosnië-Herzegovina, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Bosnië-Herzegovina: 10 hotels
Budget hotels Bosnië-Herzegovina: 13 hotels
Hotel Reservation Desk Bosnië-Herzegovina: 24 hotels
Goedkope hotels Bosnië-Herzegovina: 73 hotels

Reisgidsen en landkaarten Bosnië-Herzegovina

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Bosnië-Herzegovina - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Bosnië-Herzegovina