Nieuwsbrief | 4 reisverslagen Bulgarije-reizen

Vakantie Bulgarije

Reizen naar Bulgarije boeken

Verslag Zuidwest Bulgarije

Voor het boeken van een vakantie in Bulgarije hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Bulgarije-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Bulgarije met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Bulgarije-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 4 reisverslagen over vakanties in Bulgarije. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Bulgarije.)

Rondreizen Bulgarije

5 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 5 bijzondere georganiseerde rondreizen in Bulgarije geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Bulgarije centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Bulgarije-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapBulgarije-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen (Nieuwe reis)
Rondreis BULGARIJE EN ROEMENIň - 16 dagen
Van ThraciŽ naar TranssylvaniŽ
Koning Aap: Rondreis BULGARIJE EN ROEMENIň - 16 dagen; Van ThraciŽ naar TranssylvaniŽ Tijdens je reis door Bulgarije en RoemeniŽ neemt naast geschiedenis en natuur ook contact met de lokale bevolking een belangrijke plaats in. Je bezoekt prachtige middeleeuwse dorpen en steden, maakt gebruik van bijzondere vervoersmiddelen zoals een smalspoortrein in de bergen van Bulgarije en paard en wagen in RoemeniŽ. In de sfeervolle dorpen waar je overnacht leer je de Bulgaren en Roemenen het best kennen, tijdens het maken van Bulgaarse lekkernijen of het drinken van koffie bij een ouder Roemeens echtpaar.Prijs v.a. € 1795.00
TUIBulgarije-reizen TUI
TUI rondreizen
12-daagse rondreis Historisch Bulgarije & RoemeniŽ
TUI Reizen: 12-daagse rondreis Historisch Bulgarije & RoemeniŽ De geschiedenis komt tot leven binnen de robuuste stadsmuren van middeleeuwse vestingen. Maak kennis met Bulgarije en RoemeniŽ, twee vooruitstrevende landen, waar men trots is op het historische erfgoed. Ga cultuursnuiven in de voormalige Bulgaarse hoofdstad Veliko Tarnovo en de dynamische Roemeense hoofdstad Boekarest, het 'Parijs van het oosten'. Griezel mee in het mystieke en ijzingwekkende kasteel van de beruchte Graaf Dracula in de machtige Karpaten. Speur naar pelikanen en vele andere vogelsoorten in de Donaudelta. Stap terug in de tijd in boerendorpjes en geniet van ongerepte landschappen. En sluit je avontuur af aan de gouden stranden en in het turquoise water van de Zwarte Zee.Prijs v.a. € 869.00
SawadeeBulgarije-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen > Singlereizen
Rondreis Bulgarije
Sawadee: Rondreis BULGARIJE EN ROEMENIň - 16 dagen</a><br>Van ThraciŽ naar TranssylvaniŽ Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Bulgarije vind je ongerepte natuur, uitgestrekte oerbossen en ruige bergketens. Bulgarije is uitermate geschikt voor een actieve wandelvakantie. Gedurende deze wandelreis in Bulgarije maken we meerdere tochten langs de bergruggen van de Balkan. We wisselen dit af met bezoeken aan kleine dorpjes, kloosters en de hoofdstad Sofia. Natuurlijk genieten we ook van de uitstekende keuken en wijnen in de kleinschalige en zeer gastvrije accommodaties.Prijs v.a. € 998.00
SNPBulgarije-reizen SNP
SNP sneeuwwandelen
Bulgarije - Rila
sneeuwwandelen vanuit hotel
SNP: Op sneeuwschoenen door het Rilagebergte, in het zuidwesten van Bulgarije. Een onderdompeling, niet alleen in de natuur van de hoogste bergen van Zuidoost-Europa, maar ook in de rijke Bulgaarse cultuur. De Engelstalige lokale gids leidt op deskundige wijze de verrassende sneeuwwandeltochten door het ruige gebergte. Hij laat je op unieke wijze kennismaken met het winterse Bulgarije, de Bulgaarse cultuur en het wereldberoemde Rila klooster uit de 10e eeuw!Prijs v.a. € 715.00
SNP wandelvakantie
Bulgarije - Rila gebergte
wandelvakantie vanuit pension en klooster
SNP: Ervaar de grote schoonheid van natuur en cultuur in Bulgarije. Beklim het Rila gebergte,een Nationaal Park. Lunch aan een van de stille bergmeren en loop door de eeuwenoude oerbossen. Vergaap u aan de bijzondere pracht van de fresco's in het Rila klooster, hoog op de lijst van Unesco's werelderfgoed. Overnacht in een vriendelijk pension met een hartverwarmende gastvrijheid.Prijs v.a. € 595.00

Reisorganisaties Bulgarije-vakanties

Boek je vakantie in Bulgarije online

Voor georganiseerde vakanties in Bulgarije kun je terecht bij: Koning Aap, Sawadee, SNP, TUI Reizen. Een korte profielschets van deze 4 reisorganisaties:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Bulgarije voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Bulgarije. (ANVR/SGR)
SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Bulgarije en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Bulgarije met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Bulgarije zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Bulgarije. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Bulgarije

Compare car rent Bulgaria

Deze huurauto's in Bulgarije zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Bulgarije

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Bulgarije - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Bulgarije