Nieuwsbrief | 3 reisverslagen Cyprus-reizen

Vakantie Cyprus

Reizen naar Cyprus boeken

Verslag Fly-drive Cyprus

Voor het boeken van een vakantie in Cyprus hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Cyprus-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Cyprus met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Cyprus-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen voor het zelf samenstellen van je vakantie in Cyprus. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 3 reisverslagen over vakanties in Cyprus. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Cyprus.)

Rondreizen Cyprus

6 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 6 bijzondere georganiseerde rondreizen in Cyprus geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Cyprus centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Cyprus-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUICyprus-reizen TUI
TUI rondreizen
8-daagse excursiereis Aan de Hand van Aphrodite
TUI Reizen: 8-daagse excursiereis Aan de Hand van Aphrodite Zegt de ontdekkingsreiziger in jou dat je méer van het veelzijdige Cyprus wilt zien dan zon en strand? Dan is de excursiereis Aan de Hand van Aphrodite een schot in de roos. Je logeert 8 dagen in het gezellige Damon Kefalos in Paphos. Tijdens deze vakantie ga je drie dagen op stap. Je ontdekt het stadskoninkrijk Kourion, het wijndorp Omodos, het Troodos gebergte, het rijkste en beroemdste Kykkos klooster en de verscheurde stad Nicosia. Allemaal in het teken van natuur, lokale keuken, historie en cultuur.Prijs v.a. € 658.00
TUI rondreizen
8-daagse rondreis Het Cyprus van Aphrodite
TUI Reizen: 8-daagse rondreis Het Cyprus van Aphrodite Prehistorische ruïnes, eeuwenoude kloosters, prachtige legenden en tal van charmante plaatsjes. Dat is Cyprus ten voeten uit. Heerlijk slenteren door oude steden, fruit plukken, Cypriotische wijnen proeven en smullen van verrukkelijke lokale hapjes. Heb je de Cypriotische oliebollen al eens geproefd? Het landschap van het Troodosgebergte, de prachtigste mozaïeken, de verdeelde hoofdstad Nicosia (bijzonder!), de alom aanwezige blauwe zee wat heeft Cyprus onwaarschijnlijk veel te bieden. En duik ook even het bad van godin Aphrodite in, die op Cyprus het levenslicht zag. Dan blijf je namelijk eeuwig jong én mooi..Prijs v.a. € 891.00
SNPCyprus-reizen SNP
SNP wandelvakantie
Cyprus - Wandelvakantie
lichte wandelvakantie vanuit comfortabel hotel
SNP: Dobberend in de 'infinity pool' van het Droushia Heights hotel liggen de baai van Polis en het Akamas schiereiland, de westpunt van Cyprus, aan je voeten. Dagelijks heb je de keuze uit een korte en rustige, of een iets langere wandeling langs stille dorpjes, door mooie mediterrane bossen, door diepe valleien of langs de prachtige kustlijn van het ongerepte Akamas schiereiland, begeleid door twee SNP reisleiders. Aangename temperaturen, (bijna) altijd zon tot diep in de winter en een ongekende bloemenpracht in het voorjaar. Bezoek de archeologische opgravingen en de 'Kings Tombs' van Pafos. En elke dag is er de verleiding van het panoramaterras met het mooiste uitzicht van Cyprus en je luxe kamer waar je heerlijk slaaptPrijs v.a. € 915.00
SNP fietsvakantie
Cyprus - fietsvakantie
fietsvakantie langs hotels
SNP: Op Cyprus kan je het hele jaar van de zon genieten op deze fietsreis. Deze pittige, maar fraaie fietstocht leidt over rustige verharde en onverharde wegen. Je fietst door de prachtige natuur van Akamas, langs de mozaïeken van Pafos en de mystieke, uit zandsteen opgetrokken kloosters. Ook heb je tijd om te luieren aan het strand en te zwemmen in de zee tussen het opspattend schuim waaruit ooit de godin Aphrodite werd geboren.Prijs v.a. € 520.00
SNP vogelreis
Cyprus - vogelreis
vogelreis vanuit hotels
SNP: In de tweede helft van april, als de vogeltrek in het oostelijke Middellandse Zeegebied op haar hoogtepunt is, wordt Cyprus door meer dan 200 vogelsoorten als rust- en foerageerplek gebruikt, op de lange weg van Afrika naar het noorden. De stuwmeren zijn dan gevuld, de moerassen vol insectenleven en voedsel. De meeste zomergasten zijn dan ook teruggekeerd. Dat is de periode waarin wij onze rondreis over het zuidelijke deel van het eiland gepland hebben. We bezoeken de beste locaties om de trek waar te nemen, de kapen en stuwmeren langs de zuidkust, verkennen de wetlands van Larnaca en Akrotiri in en bezoeken de bossen van Troodos. Verblijf in goede hotels, begeleiding door SNP vogelaar en zeer ervaren Cypriotische vogelgids.Prijs v.a. € 1070.00
Eilandhoppen op MaatCyprus-reizen Ilios Reizen
Ilios Reizen Wandelreizen
Wandelreis Kourion
Ilios Reizen: Wandelreis Kourion Ben jij actief en ontdek je een bestemming graag te voet? Kies dan voor de wandelreis van Ilios Reizen. Onze wandelreis betekent niet dat je de afstanden alleen te voet aflegt, maar juist dat je een mooie rondwandeling maakt waarvan je kunt genieten van indrukwekkende uitzichten en je laat verrassen door het natuurschoon en de bijzondere plekken die je aandoet.Omdat iedereen een eigen tempo en wandelervaringen heeft, kun je deze wandelingen geheel individueel lopen. Een adembenemende ervaring zonder dat zware trainingen of technieken vereist zijn. Onze wandelingen zijn leuk en uitdagend voor elk niveau.
Prijs v.a. € 518.00

Reisorganisaties Cyprus-vakanties

Boek je vakantie in Cyprus online

Voor georganiseerde vakanties in Cyprus kun je terecht bij: SNP, TUI Reizen, Ilios Reizen. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Cyprus en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
333Travel Ilios Reizen biedt vakantievilla’s, kleinschalige appartementen en hotels, fly-drives en wandelreizen in Cyprus. (SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Cyprus. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Cyprus

Vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Cyprus uit te stippelen. Voor een fly-drive in Cyprus combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht.Of combineer een vakantiewoning met een huurauto of een hotel onderweg.Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Cyprus

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Cyprus. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Cyprus, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Cyprus

Vakantie à la Carte vliegtickets Cyprus (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Cyprus (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Cyprus (i.s.m. Beins)
Goedkope chartervluchten Cyprus (i.s.m. Cheap Tickets)

Bestemmingen van charters (campingvluchten) in Cyprus zijn: Larnaca, Paphos

Wie het goedkoopste vliegticket naar Cyprus in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Cyprus te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Cyprus eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Cyprus

Compare car rent Cyprus

huurauto-boeken.nl Cyprus verhuurt i.s.m. CarDelMar goedkope huurauto's in 7 steden in Cyprus. All-inclusive zonder verborgen toeslagen, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. Betaling uitsluitend per creditcard.

Goedkope huurauto Cyprus verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 8 steden in Cyprus, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Cyprus zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Cyprus

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Cyprus. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 89 hotels in 15 steden in Cyprus, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Cyprus: 89 hotels
Budget hotels Cyprus: 170 hotels
Hotel Reservation Desk Cyprus: 226 hotels
Charming accommodation Cyprus: 26 hotels
Goedkope hotels Cyprus: 213 hotels

Vakantiehuizen Cyprus

Er is een ruim aanbod vakantiewoningen in Cyprus. Via Vakantie à la Carte vakantiehuizen Cyprus kun je per land en per regio een vergelijking maken tussen de vakantiewoningen van deze verhuurders, zodat je een overzicht hebt van het totale aanbod aan vakantiehuizen:

Novasol Cyprus

Reisgidsen en landkaarten Cyprus

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Cyprus - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Cyprus