Nieuwsbrief | 3 reisverslagen Cyprus-reizen

Vakantie Cyprus

Reizen naar Cyprus boeken

Verslag Fly-drive Cyprus

Voor het boeken van een vakantie in Cyprus hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Cyprus-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Cyprus met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Cyprus-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 3 reisverslagen over vakanties in Cyprus. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Cyprus.)

Rondreizen Cyprus

6 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 6 bijzondere georganiseerde rondreizen in Cyprus geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Cyprus centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Cyprus-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

SRC-reizenCyprus-reizen SRC
SRC-reizen Cultuurvakanties
Prachtig Cyprus
SRC-reizen: Prachtig Cyprus Ontdek Lefkosia, Kourion, Larnaka, Limassol en het Troodosgebergte in Cyprus met de reisleiders van SRC ReizenPrijs v.a. € 998.00
KrasCyprus-reizen Kras
Kras singlereis
Single Reis Strand & Cultuur Cyprus
Kras: Single Reis Strand & Cultuur Cyprus 8 daagse vliegreis voor singles naar Cyprus met de leukste excursies en voldoende vrije tijdPrijs v.a. € 1049.00
SNPCyprus-reizen SNP
SNP rondreis
Cyprus - Natuur en cultuur
actieve rondreis met huurauto langs appartement en hotels
SNP: Op zoek naar de mooiste natuur van Cyprus kun je om twee dingen niet heen: ten eerste de eeuwenoude cultuur die je overal onderweg tegenkomt en ten tweede de Godin Aphrodite. Je voelt je één met de lokale bevolking in tot appartementen verbouwde traditionele huizen in de heuvels in het zuiden. Je wordt een vorser van bossen en bergen in het groene Troödos gebergte en ten slotte baadt je in de weelde rond Aphrodite op het prachige schiereiland Akamas. Het eiland kent een zeer divers landschap, van strand tot uitgestrekte bossen en hoge bergen. Geniet van de mooiste wandelingen en culturele bezienswaardigheden uit alle tijden, maar ook van de stranden en de heerlijke keuken. Je overnacht in dorpshuizen en mooi gelegen hotels met veel vrijheid door het gebruik van een huurauto en last but not least: door het milde klimaat is Cyprus het hele jaar door een leuke bestemming.Prijs v.a. € 397.50
SNP wandelvakantie
Cyprus - Wandelvakantie
lichte wandelvakantie vanuit comfortabel hotel
SNP: Dobberend in de 'infinity pool' van het Droushia Heights hotel liggen de baai van Polis en het Akamas schiereiland, de westpunt van Cyprus, aan je voeten. Dagelijks heb je de keuze uit een korte en rustige, of een iets langere wandeling langs stille dorpjes, door mooie mediterrane bossen, door diepe valleien of langs de prachtige kustlijn van het ongerepte Akamas schiereiland, begeleid door twee SNP reisleiders. Aangename temperaturen, (bijna) altijd zon tot diep in de winter en een ongekende bloemenpracht in het voorjaar. Bezoek de archeologische opgravingen en de 'Kings Tombs' van Pafos. En elke dag is er de verleiding van het panoramaterras met het mooiste uitzicht van Cyprus en je luxe kamer waar je heerlijk slaaptPrijs v.a. € 975.00
SNP vogelreis
Cyprus - vogelreis
vogelreis vanuit hotels
SNP: In de tweede helft van april, als de vogeltrek in het oostelijke Middellandse Zeegebied op haar hoogtepunt is, wordt Cyprus door meer dan 200 vogelsoorten als rust- en foerageerplek gebruikt, op de lange weg van Afrika naar het noorden. De stuwmeren zijn dan gevuld, de moerassen vol insectenleven en voedsel. De meeste zomergasten zijn dan ook teruggekeerd. Dat is de periode waarin wij onze rondreis over het zuidelijke deel van het eiland gepland hebben. We bezoeken de beste locaties om de trek waar te nemen, de kapen en stuwmeren langs de zuidkust, verkennen de wetlands van Larnaca en Akrotiri en bezoeken de bossen van Troodos. Verblijf in goede hotels, begeleiding door SNP vogelaar en zeer ervaren Cypriotische vogelgids.Prijs v.a. € 1125.00
Eilandhoppen op MaatCyprus-reizen Ilios Reizen
Ilios Reizen Wandelreizen
Wandelreis Kourion
Ilios Reizen: Wandelreis Kourion Ben jij actief en ontdek je een bestemming graag te voet? Kies dan voor de wandelreis van Ilios Reizen. Onze wandelreis betekent niet dat je de afstanden alleen te voet aflegt, maar juist dat je een mooie rondwandeling maakt waarvan je kunt genieten van indrukwekkende uitzichten en je laat verrassen door het natuurschoon en de bijzondere plekken die je aandoet.Omdat iedereen een eigen tempo en wandelervaringen heeft, kun je deze wandelingen geheel individueel lopen. Een adembenemende ervaring zonder dat zware trainingen of technieken vereist zijn. Onze wandelingen zijn leuk en uitdagend voor elk niveau.
Prijs v.a. € 588.00

Reisorganisaties Cyprus-vakanties

Boek je vakantie in Cyprus online

Voor georganiseerde vakanties in Cyprus kun je terecht bij: SNP, Kras, SRC-reizen, Ilios Reizen. Een korte profielschets van deze 4 reisorganisaties:

SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Cyprus en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
Kras organiseert een breed scala reizen in Cyprus en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
333Travel Ilios Reizen biedt vakantievilla’s, kleinschalige appartementen en hotels, fly-drives en wandelreizen in Cyprus. (SGR)
SRC-reizen SRC-reizen voor wie meer wil zien: niet alleen de highlights maar ook de onbekende parels. Groepsreizen, fly drives en een privéreizen met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Cyprus

Compare car rent Cyprus

Deze huurauto's in Cyprus zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Cyprus

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Cyprus - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Cyprus