Nieuwsbrief | Reisverslagen Dominica

Vakantie Dominica

Reizen naar Dominica boeken

Voor het boeken van een vakantie in Dominica hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Dominica-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Dominica met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Dominica-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Dominica.)

Rondreizen Dominica

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Dominica geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Dominica centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Dominica-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIDominica-reizen TUI
TUI cruise
9-daagse Cara´bische cruise vanaf La Romana
TUI Reizen: 9-daagse Cara´bische cruise vanaf La Romana Paradijselijke stranden, tropische natuur en rijke historie is wat je te wachten staat tijdens deze reis. Ook wel de hoogtepunten van de Caribbean genoemd. De gastvrije bevolking en de vrolijke muziek op straat maken deze reis compleet. Vervelen aan boord is er niet bij op de Costa Pacifica. Wat te denken van een theater, 4D-bioscoop, Grand Prix simulator en zwembad op het dek met reuzenscherm. Optimaal genieten doe je in de gigantische Samsara Spa. Dat is vakantie zoals 't hoort.Prijs v.a. € 999.00

Reisorganisaties Dominica-vakanties

Boek je vakantie in Dominica online

Voor georganiseerde vakanties in Dominica kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Dominica. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Reisgidsen en landkaarten Dominica

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Dominica - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Dominica