Nieuwsbrief | Reisverslag Dominicaanse Republiek-reis

Vakantie Dominicaanse Republiek

Reizen naar Dominicaanse Republiek boeken

Verslag Rondreis Dominicaanse Republiek

Voor het boeken van een vakantie in Dominicaanse Republiek hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Dominicaanse Republiek-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Dominicaanse Republiek met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Dominicaanse Republiek-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Dominicaanse Republiek. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Dominicaanse Republiek. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Dominicaanse Republiek.)

Rondreizen Dominicaanse Republiek

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Dominicaanse Republiek geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Dominicaanse Republiek centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Dominicaanse Republiek-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIDominicaanse Republiek-reizen TUI
TUI cruise
9-daagse Cara´bische cruise vanaf La Romana
TUI Reizen: 9-daagse Cara´bische cruise vanaf La Romana Paradijselijke stranden, tropische natuur en rijke historie is wat je te wachten staat tijdens deze reis. Ook wel de hoogtepunten van de Caribbean genoemd. De gastvrije bevolking en de vrolijke muziek op straat maken deze reis compleet. Vervelen aan boord is er niet bij op de Costa Pacifica. Wat te denken van een theater, 4D-bioscoop, Grand Prix simulator en zwembad op het dek met reuzenscherm. Optimaal genieten doe je in de gigantische Samsara Spa. Dat is vakantie zoals 't hoort.Prijs v.a. € 1358.00

Reisorganisaties Dominicaanse Republiek-vakanties

Boek je vakantie in Dominicaanse Republiek online

Voor georganiseerde vakanties in Dominicaanse Republiek kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Dominicaanse Republiek. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Dominicaanse Republiek

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Dominicaanse Republiek uit te stippelen. Voor een fly-drive in Dominicaanse Republiek combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Dominicaanse Republiek

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Dominicaanse Republiek. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Dominicaanse Republiek, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Dominicaanse Republiek

Vakantie à la Carte vliegtickets Dominicaanse Republiek (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Dominicaanse Republiek (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Dominicaanse Republiek (i.s.m. Beins)
Goedkope chartervluchten Dominicaanse Republiek (i.s.m. Cheap Tickets)

Bestemmingen van charters (campingvluchten) in Dominicaanse Republiek zijn: Puerto Plata, Punta Cana

Wie het goedkoopste vliegticket naar Dominicaanse Republiek in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Dominicaanse Republiek te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Dominicaanse Republiek eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Dominicaanse Republiek

Compare car rent Dominican Republic

huurauto-boeken.nl Dominicaanse Republiek verhuurt i.s.m. CarDelMar goedkope huurauto's in 5 steden in Dominicaanse Republiek. All-inclusive zonder verborgen toeslagen, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. Betaling uitsluitend per creditcard.

Goedkope huurauto Dominicaanse Republiek verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 5 steden in Dominicaanse Republiek, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Dominicaanse Republiek zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Dominicaanse Republiek

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Dominicaanse Republiek. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 133 hotels in 25 steden in Dominicaanse Republiek, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Dominicaanse Republiek: 133 hotels
Budget hotels Dominicaanse Republiek: 204 hotels
Hotel Reservation Desk Dominicaanse Republiek: 41 hotels
Goedkope hotels Dominicaanse Republiek: 61 hotels

Reisgidsen en landkaarten Dominicaanse Republiek

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Dominicaanse Republiek - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Dominicaanse Republiek