Nieuwsbrief | Reisverslag Dominicaanse Republiek-reis

Vakantie Dominicaanse Republiek

Reizen naar Dominicaanse Republiek boeken

Verslag Rondreis Dominicaanse Republiek

Voor het boeken van een vakantie in Dominicaanse Republiek hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Dominicaanse Republiek-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Dominicaanse Republiek met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Dominicaanse Republiek-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Dominicaanse Republiek. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Dominicaanse Republiek.)

Rondreizen Dominicaanse Republiek

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Dominicaanse Republiek geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Dominicaanse Republiek centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Dominicaanse Republiek-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIDominicaanse Republiek-reizen TUI
TUI cruise
9-daagse Cara´bische cruise vanaf La Romana
TUI Reizen: 9-daagse Cara´bische cruise vanaf La Romana Paradijselijke stranden, tropische natuur en rijke historie is wat je te wachten staat tijdens deze reis. Ook wel de hoogtepunten van de Caribbean genoemd. De gastvrije bevolking en de vrolijke muziek op straat maken deze reis compleet. Vervelen aan boord is er niet bij op de Costa Pacifica. Wat te denken van een theater, 4D-bioscoop, Grand Prix simulator en zwembad op het dek met reuzenscherm. Optimaal genieten doe je in de gigantische Samsara Spa. Dat is vakantie zoals 't hoort.Prijs v.a. € 999.00

Reisorganisaties Dominicaanse Republiek-vakanties

Boek je vakantie in Dominicaanse Republiek online

Voor georganiseerde vakanties in Dominicaanse Republiek kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Dominicaanse Republiek. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Dominicaanse Republiek

Compare car rent Dominican Republic

Deze huurauto's in Dominicaanse Republiek zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Dominicaanse Republiek

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Dominicaanse Republiek - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Dominicaanse Republiek