Nieuwsbrief | Reisverslagen El Salvador

Vakantie El Salvador

Reizen naar El Salvador boeken

Voor het boeken van een vakantie in El Salvador hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante El Salvador-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in El Salvador met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met El Salvador-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in El Salvador. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in El Salvador.)

Rondreizen El Salvador

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in El Salvador geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in El Salvador centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met El Salvador-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapEl Salvador-reizen Koning Aap
Koning Aap groepsreis
NICARAGUA, EL SALVADOR, HONDURAS EN GUATEMALA - Groepsreis - 20 dagen
Koffieboeren tussen de vulkanen
Koning Aap: NICARAGUA, EL SALVADOR, HONDURAS EN GUATEMALA - Groepsreis - 20 dagen; Koffieboeren tussen de vulkanen Beleef de geheel eigen sfeer van Midden-Amerika en ga mee op deze rondreis van Nicaragua naar Guatemala. Van mooie natuurgebieden, actieve vulkanen en tropische stranden tot koloniale steden en indianencultuur. Dit alles omringd door vrolijke muziek en een zeer gastvrije bevolking. Waarom dit prachtige gebied nog relatief weinig bezocht wordt, is ons een raadsel!Prijs v.a. € 2495.00
SNPEl Salvador-reizen SNP
SNP groepsreis
Noorwegen - Spitsbergen
internationale groepsreis met zeilschip de Noorderlicht
SNP: Unieke expeditie met stoere tweemaster de Noorderlicht naar Spitsbergen. The Arctic ontwaakt net uit een lange winterslaap. Op sneeuwschoenen ontdekt je haar besneeuwde kusten, ruige gletsjers en bevroren fjorden. Met een zodiac ga je aan land en ziet ijsberen, walrussen, poolvossen, baardrobben, rendieren en talrijke zeevogels. Een arctische droom wordt werkelijkheidPrijs v.a. € 2300.00

Reisorganisaties El Salvador-vakanties

Boek je vakantie in El Salvador online

Voor georganiseerde vakanties in El Salvador kun je terecht bij: Koning Aap, SNP. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in El Salvador voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in El Salvador. (ANVR/SGR)
SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in El Salvador en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen El Salvador

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in El Salvador uit te stippelen. Voor een fly-drive in El Salvador combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets El Salvador

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar El Salvador. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar El Salvador, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets El Salvador

Vakantie à la Carte vliegtickets El Salvador (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets El Salvador (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets El Salvador (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar El Salvador in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar El Salvador te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar El Salvador eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's El Salvador

Compare car rent El Salvador

Goedkope huurauto El Salvador verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 3 steden in El Salvador, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in El Salvador zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels El Salvador

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in El Salvador. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 13 hotels in 6 steden in El Salvador, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels El Salvador: 13 hotels
Budget hotels El Salvador: 25 hotels

Reisgidsen en landkaarten El Salvador

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen El Salvador - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen El Salvador