Nieuwsbrief | Reisverslagen El Salvador

Vakantie El Salvador

Reizen naar El Salvador boeken

Voor het boeken van een vakantie in El Salvador hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante El Salvador-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in El Salvador met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met El Salvador-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in El Salvador.)

Rondreizen El Salvador

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in El Salvador geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in El Salvador centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met El Salvador-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

SawadeeEl Salvador-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen
Rondreis El Salvador/Honduras
Sawadee: Rondreis EGYPTE - 12 dagen</a><br>Schatkamer van de Oudheid Tijdens deze rondreis door El Salvador en Honduras maken we kennis met een nog onbekend gedeelte van het kleurrijke Midden-Amerika. De afwisseling tussen cultuur en natuur is goed op elkaar afgestemd. Zo maken we prachtige wandelingen door nationale parken, beklimmen we een vulkaan en snorkelen we in het op n na grootste koraalrif ter wereld. Cultuur snuiven doen we natuurlijk bij de indrukwekkende Maya sites, zoals Copán in Honduras. Ook leren we meer over het verwerken van cacao op een plantage. We eindigen op een heerlijk strand.Prijs v.a. € 2248.00

Reisorganisaties El Salvador-vakanties

Boek je vakantie in El Salvador online

Voor georganiseerde vakanties in El Salvador kun je terecht bij: Sawadee. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in El Salvador met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in El Salvador zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's El Salvador

Compare car rent El Salvador

Deze huurauto's in El Salvador zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten El Salvador

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen El Salvador - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen El Salvador