Nieuwsbrief | Reisverslag Fiji-reis

Vakantie Fiji

Reizen naar Fiji boeken

Verslag Rondreis Fiji

Voor het boeken van een vakantie in Fiji hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Fiji-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Fiji met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Fiji-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Fiji. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Fiji. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Fiji.)

Rondreizen Fiji

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Fiji geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Fiji centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Fiji-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Tenzing TravelFiji-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel zeecruise
Northern Yasawa Cruise
Tenzing Travel: Northern Yasawa Cruise Aan boord van een van de schepen van Captain Cook Discovery Cruises gaat u de zeeŽn rondom de noordelijke eilanden van Naviti tot Yasawa bevaren. Waan u in de film 'Blue Lagoon' wanneer u de Sawa-i-lau lagune bezoekt. Een cruise om van te dromen.Prijs v.a. € 1372.00

Reisorganisaties Fiji-vakanties

Boek je vakantie in Fiji online

Voor georganiseerde vakanties in Fiji kun je terecht bij: Tenzing Travel. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Fiji

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Fiji uit te stippelen. Voor een fly-drive in Fiji combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Fiji

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Fiji. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Fiji, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Fiji

Vakantie à la Carte vliegtickets Fiji (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Fiji (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Fiji (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Fiji in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Fiji te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Fiji eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Fiji

Compare car rent Fiji

Goedkope huurauto Fiji verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 6 steden in Fiji, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Fiji zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Fiji

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Fiji. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 69 hotels in 23 steden in Fiji, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Fiji: 69 hotels
Budget hotels Fiji: 81 hotels
Goedkope hotels Fiji: 29 hotels

Reisgidsen en landkaarten Fiji

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Fiji - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Fiji