Nieuwsbrief | Reisverslag Fiji-reis

Vakantie Fiji

Reizen naar Fiji boeken

Verslag Rondreis Fiji

Voor het boeken van een vakantie in Fiji hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Fiji-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Fiji met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Fiji-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Fiji. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Fiji.)

Rondreizen Fiji

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Fiji geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Fiji centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Fiji-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapFiji-reizen Koning Aap
Koning Aap rondreizen
Rondreis POLYNESIň - 32 dagen
Van Fiji naar Tahiti
Koning Aap: Rondreis POLYNESIň - 32 dagen; Van Fiji naar Tahiti Tijdens deze reis naar het einde van de wereld maak je kennis met de bijzondere culturen van PolynesiŽ. Ver weg in de immense Stille Zuidzee liggen paradijselijke eilandrijkjes met ieder een heel eigen geschiedenis en cultuur. Op Fiji drink je kava met de dorpshoofden en zie je de invloeden van kannibalen en de voormalige Britse overheersers terug. Samoa is de meest traditionele bestemming tijdens je reis. Er wordt vastgehouden aan oude gebruiken en met een natuur zo ruig is het geen wonder dat veel Polynesische legendes zich er afspeelden. Op de Cookeilanden bezoek je plantages en de mooiste lagune ter wereld en alsof dat nog niet genoeg is, kun je als toetje bijkomen op de mooiste eilanden van Frans-PolynesiŽ; Tahiti, Moorea en Bora Bora.Prijs v.a. € 9495.00
Tenzing TravelFiji-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel zeecruise
Northern Yasawa Cruise
Tenzing Travel: Northern Yasawa Cruise Aan boord van een van de schepen van Captain Cook Discovery Cruises gaat u de zeeŽn rondom de noordelijke eilanden van Naviti tot Yasawa bevaren. Waan u in de film 'Blue Lagoon' wanneer u de Sawa-i-lau lagune bezoekt. Een cruise om van te dromen.Prijs v.a. € 1372.00

Reisorganisaties Fiji-vakanties

Boek je vakantie in Fiji online

Voor georganiseerde vakanties in Fiji kun je terecht bij: Koning Aap, Tenzing Travel. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Fiji voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Fiji. (ANVR/SGR)
Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Fiji

Compare car rent Fiji

Deze huurauto's in Fiji zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Fiji

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Fiji - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Fiji