Nieuwsbrief | Reisverslag Frans Polynesië-reis

Vakantie Frans Polynesië

Reizen naar Frans Polynesië boeken

Verslag Tahiti en de Markiezen

Voor het boeken van een vakantie in Frans Polynesië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Frans Polynesië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Frans Polynesië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Frans Polynesië-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Frans Polynesië. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Frans Polynesië.)

Rondreizen Frans Polynesië

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Frans Polynesië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Frans Polynesië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Frans Polynesië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Tenzing TravelFrans Polynesië-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel individuele reis
French Polynesia Island Hopping
Tenzing Travel: French Polynesia Island Hopping Deze 8-daagse reis laat u kennismaken met het beste wat Frans-PolynesiŽ te bieden heeft. Na een overnachting op het hoofdeiland vliegt u door naar een van de mooiste plekjes op aarde; Bora Bora met zijn prachtige witte zandstranden en azuurblauwe lagunes. Ook het eiland Tikehau zal u niet teleurstellen. Combineert u het maken van excursies met ontspanning bij het strand of het zwembad en u geniet optimaal van deze tropische bestemming.Prijs v.a. € 2300.00

Reisorganisaties Frans Polynesië-vakanties

Boek je vakantie in Frans Polynesië online

Voor georganiseerde vakanties in Frans Polynesië kun je terecht bij: Tenzing Travel. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Frans Polynesië

Compare car rent French Polynesia

Deze huurauto's in Frans Polynesië zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Frans Polynesië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Frans Polynesië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Frans Polynesië