Nieuwsbrief | Reisverslag Frans Polynesië-reis

Vakantie Frans Polynesië

Reizen naar Frans Polynesië boeken

Verslag Tahiti en de Markiezen

Voor het boeken van een vakantie in Frans Polynesië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Frans Polynesië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Frans Polynesië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Frans Polynesië-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Frans Polynesië. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Frans Polynesië. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Frans Polynesië.)

Rondreizen Frans Polynesië

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Frans Polynesië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Frans Polynesië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Frans Polynesië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Tenzing TravelFrans Polynesië-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel individuele reis
French Polynesia Island Hopping
Tenzing Travel: French Polynesia Island Hopping Deze 8-daagse reis laat u kennismaken met het beste wat Frans-PolynesiŽ te bieden heeft. Na een overnachting op het hoofdeiland vliegt u door naar een van de mooiste plekjes op aarde; Bora Bora met zijn prachtige witte zandstranden en azuurblauwe lagunes. Ook het eiland Tikehau zal u niet teleurstellen. Combineert u het maken van excursies met ontspanning bij het strand of het zwembad en u geniet optimaal van deze tropische bestemming.Prijs v.a. € 1879.00

Reisorganisaties Frans Polynesië-vakanties

Boek je vakantie in Frans Polynesië online

Voor georganiseerde vakanties in Frans Polynesië kun je terecht bij: Tenzing Travel. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Frans Polynesië

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Frans Polynesië uit te stippelen. Voor een fly-drive in Frans Polynesië combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Frans Polynesië

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Frans Polynesië. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Frans Polynesië, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Frans Polynesië

Vakantie à la Carte vliegtickets Frans Polynesië (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Frans Polynesië (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Frans Polynesië (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Frans Polynesië in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Frans Polynesië te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Frans Polynesië eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Frans Polynesië

Compare car rent French Polynesia

Goedkope huurauto Frans Polynesië verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 2 steden in Frans Polynesië, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Frans Polynesië zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Frans Polynesië

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Frans Polynesië. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 31 hotels in 16 steden in Frans Polynesië, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Frans Polynesië: 31 hotels
Budget hotels Frans Polynesië: 38 hotels
Goedkope hotels Frans Polynesië: 7 hotels

Reisgidsen en landkaarten Frans Polynesië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Frans Polynesië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Frans Polynesië