Nieuwsbrief | Reisverslag Gambia-reis

Vakantie Gambia

Reizen naar Gambia boeken

Verslag Verrassend Gambia

Voor het boeken van een vakantie in Gambia hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Gambia-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Gambia met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Gambia-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Gambia. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Gambia.)

Rondreizen Gambia

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Gambia geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Gambia centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Gambia-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIGambia-reizen TUI
TUI rondreizen
15-daagse rondreis Gambia & Senegal
TUI Reizen: 15-daagse rondreis Gambia & Senegal Gambia en Senegal zijn de parels aan de West-Afrikaanse kust. Per boot en jeep door het Niokolo Koba National Park ervaar je Senegal op haar allerbest. En ook Gambia, het kleinste land van Afrika, is echt een tropische verrassing met veel meer in haar mars dan alleen zon, zee en de goudgele stranden. Je ontdekt ongerepte natuur en prachtige binnenlanden, waar apen, krokodillen en meer dan 450 kleurrijke vogelsoorten zich uitstekend thuis voelen. Een rondreis met veel natuurlijke hoogtepunten, avontuurlijke tochten en een heuse kennismaking met het traditionele leven van de lokale bevolking.Prijs v.a. € 1299.00
TUI rondreizen
8-daagse combinatiereis Beleef het échte Gambia
TUI Reizen: 8-daagse combinatiereis Beleef het échte Gambia Ontspannen aan het strand van Kololi of Kotu én het boeiende binnenland van Gambia ervaren? Dat kan tijdens deze unieke combinatiereis! Aan de kust overnacht je in een hotel in Kololi of Kotu. In het binnenland verblijf je twee nachten in de sfeervolle AbCa's Creek Lodge. Deze lodge ligt aan een uitloper (kreek) van de Gambia rivier en is dé plek voor mensen die kennis willen maken met het traditionele leven op het platteland van Gambia. Maar ook natuurliefhebbers zijn hier helemaal op de juiste plek. Per fiets, boot en jeep verken je de mooie omgeving en bezoek je kleine dorpen op het platteland. Na elke activiteit is het heerlijk bijkomen in de lodge. Een unieke combinatie van cultuur, natuur en strand.Prijs v.a. € 909.00
TUI rondreizen
8-dg combinatiereis Fathala Wildlife Experience
TUI Reizen: 8-dg combinatiereis Fathala Wildlife Experience Het beste van twee werelden. Relaxen nabij het strand van Kololi én kennis maken met het wildlife van Senegal in Fathala Reserive. Tijdens deze combinatiereis overnacht je na aankomst in het knusse Kololi en tijdens een aantal avontuurlijke excursies overnacht je in het comfortabele Fathala Wildlife Lodge in Senegal. Hier maak je kennis met het Afrikaanse Wildlife tijdens een heuse jeepsafari. In het dorpje Djinack bezoek je een lokaal schooltje en leer je over de lokale cultuur. Ook staat een boottocht door de groene mangroven op het programma. Een complete Afrika ervaring en een unieke combinatie van avontuur en strand.Prijs v.a. € 999.00

Reisorganisaties Gambia-vakanties

Boek je vakantie in Gambia online

Voor georganiseerde vakanties in Gambia kun je terecht bij: TUI Reizen. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Gambia. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Gambia

Compare car rent Gambia

Deze huurauto's in Gambia zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Gambia

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Gambia - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Gambia