Nieuwsbrief | 2 reisverslagen Ghana-reizen

Vakantie Ghana

Reizen naar Ghana boeken

Verslag Fietsvakantie Ghana

Voor het boeken van een vakantie in Ghana hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Ghana-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Ghana met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Ghana-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 2 reisverslagen over vakanties in Ghana. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Ghana.)

Rondreizen Ghana

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Ghana geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Ghana centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Ghana-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapGhana-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen
Rondreis GHANA - 15 dagen
Slavenforten en heilige apen
Koning Aap: Rondreis GHANA - 15 dagen; Slavenforten en heilige apen Wildparken, watervallen, cacaoplantages, een prachtige kust met palmenstranden, oude slavenforten, een goedlachse bevolking en levendige steden. Dit ontdek je allemaal tijdens je reis naar het Engelstalige Ghana. Hoe meer je naar het platteland reist, hoe meer het lijkt op een reis terug in tijd. Overal waar je komt heten de vriendelijke Ghanezen je welkom. Reizigers die zich openstellen voor de cultuur in Ghana, zullen met een aangenaam verrast gevoel terugkeren.Prijs v.a. € 2145.00
SawadeeGhana-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen > Festivalreizen
Rondreis Ghana, Togo en Benin
Sawadee: Rondreis GHANA - 15 dagen</a><br>Slavenforten en heilige apen Tijdens deze rondreis doorGhana, Togo en Benin maak je kennis met vele bijzondere culturen, geloven ennatuurlijk de mysterieuze Voodoo die West-Afrika rijk is. Ghana is één grotekleurrijke culturele lappendeken klaar om ontdekt te worden. Op sommige reizen maken we het Akwasidae festival mee, een Ashanti festival. In Togo genieten wevan de prachtige natuur met een wandeling door het vlinderrijke regenwoud. Wevervolgen onze weg langs de kust naar Benin, de bakermat van de voodoo-cultuur.Naast de bijzondere voodoo rituelen heeft Benin ook een prachtige kust,indrukwekkende natuur en kleurrijke markten. We brengen uiteraard ook eenbezoek aan Ganvié, dat het Venetië van Afrika wordt genoemd. Tijdens deze reiszal je weinig andere toeristen tegenkomen, Afrika op zijn puurst.Prijs v.a. € 2398.00

Reisorganisaties Ghana-vakanties

Boek je vakantie in Ghana online

Voor georganiseerde vakanties in Ghana kun je terecht bij: Koning Aap, Sawadee. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Ghana voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Ghana. (ANVR/SGR)
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Ghana met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Ghana zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Ghana

Compare car rent Ghana

Deze huurauto's in Ghana zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Ghana

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Ghana - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Ghana