Nieuwsbrief | Reisverslagen Grenada

Vakantie Grenada

Reizen naar Grenada boeken

Voor het boeken van een vakantie in Grenada hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Grenada-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Grenada met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Grenada-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Grenada. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Grenada.)

Rondreizen Grenada

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Grenada geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Grenada centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Grenada-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Tenzing TravelGrenada-reizen Tenzing Travel
Tenzing Travel individuele reis
Perfect Match East Caribbean
Tenzing Travel: Perfect Match East Caribbean Deze complete rondreis door het oostelijk deel van het Cara´bisch gebied geeft u een volledige indruk van wat de 'West Indies' te bieden hebben. Een mix van relaxen op de mooie zandstranden, het ontdekken van de overweldigende natuur en een kennismaking met de hartelijke lokale bevolking. Beleef het echte 'island-hoppen' in de Caribbean!Prijs v.a. € 2553.00

Reisorganisaties Grenada-vakanties

Boek je vakantie in Grenada online

Voor georganiseerde vakanties in Grenada kun je terecht bij: Tenzing Travel. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Tenzing Travel levert al meer dan 100 jaar maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Grenada

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Grenada uit te stippelen. Voor een fly-drive in Grenada combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Grenada

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Grenada. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Grenada, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Grenada

Vakantie à la Carte vliegtickets Grenada (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Grenada (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Grenada (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Grenada in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Grenada te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Grenada eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Grenada

Compare car rent Grenada

Goedkope huurauto Grenada verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 1 steden in Grenada, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Grenada zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Grenada

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Grenada. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 13 hotels in 5 steden in Grenada, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Grenada: 13 hotels
Budget hotels Grenada: 21 hotels

Reisgidsen en landkaarten Grenada

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Grenada - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Grenada