Nieuwsbrief | 16 reisverslagen Griekenland-reizen

Vakantie Griekenland

Reizen naar Griekenland boeken

Verslag Fly-drive Peloponnesos

Voor het boeken van een vakantie in Griekenland hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Griekenland-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Griekenland met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Griekenland-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen en campings voor het zelf samenstellen van je vakantie in Griekenland. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 16 reisverslagen over vakanties in Griekenland. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Griekenland.)

Rondreizen Griekenland

92 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 92 bijzondere georganiseerde rondreizen in Griekenland geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Griekenland centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Griekenland-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserGriekenland-reizen Djoser
Djoser Gezinsrondreizen
Griekenland, 9 dagen
Djoser: Griekenland, 9 dagen Korte reis in de "meivakantie" naar het Griekse vasteland. Ontdek de wereldberoemde oudheden en ontspan op het strand bij Aegina.

Klim naar de Akropolis in Athene, ontdek de Griekse oudheden in Sparta en Delphi en ga naar de bakermat van de Olympische Spelen in Olympia. Een paar dagen op het strand van Aegina vormen een heerlijk slot van deze voorjaarsreis.Prijs v.a. € 1395.00
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Griekenland, 20 dagen
Djoser: Rondreis Griekenland, 20 dagen Combineer de culturele hoogtepunten van de Peloponessos met het lieflijke eiland Naxos, indrukwekkende Santorini en de onontdekte kanten van Kreta.

Tijdens deze 20-daagse rondreis maak je kennis met het vasteland van Griekenland én met de eilanden Naxos, Santorini en Kreta. Athene is rijk aan geschiedenis, wat je terugziet in het centrum, het Archeologisch Museum en de Akropolis. Onderweg bezoeken we de plaatsen Delphi, Olympia, Pylos en Nafplion. In Pireus stappen we op de veerboot naar het lieflijke eiland Naxos. Hierna varen we door naar het indrukwekkende vulkanische eiland Santorini. We eindigen de reis op het meest zuidelijke Griekse eiland, het afwisselende Kreta. Kreta staat bekend vanwege haar levendige badplaatsen aan de kust en de vele authentieke dorpjes die je ontdekt als je een auto huurt en een dagje het binnenland in rijdt.Prijs v.a. € 1695.00
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Griekenland, 9 dagen
Djoser: Rondreis Griekenland, 9 dagen Een korte reis met de hoogtepunten van Griekenland aan het vasteland. Ontdek het Oude Griekenland in Athene en bezoek de stad Olympia waar de Olympische Spelen zijn geboren.

Tijdens deze rondreis maak je kennis met de Griekse cultuur. De reis start en eindigt in Athene. Je hebt ruim de tijd om Athene te ontdekken en diverse bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het bekendste monument van Griekenland, de Akropolis. Na ons bezoek aan Athene rijden we door naar Delphi. Het prachtige landschap hier vormt een schitterend decor voor de archeologische site van het oude Delphi. Verder bezoeken we de bekende plaatsen Olympia, Mystras en Nafplion. Messene is bij het grote publiek nog niet bekend en dat is onterecht. De resten van deze complete stadstaat zijn zeer de moeite van het bezoeken waard. De geschiedenis en culturele aspecten aan de reis gecombineerd met het landschap, de traditionele keuken en de gezellige stadjes maakt deze reis een onvergetelijke ervaring.
SRC-reizenGriekenland-reizen SRC
SRC-reizen Rondreis
Antiek Griekenland
SRC-reizen: Antiek Griekenland Cultuurvakantie Antiek Griekenland, 8 dagen groepsreis, verken met de beste Nederlandssprekende reisleider de schoonheid van Griekenland. Boek nu!Prijs v.a. € 859.00
SRC-reizen Rondreis
De Cycladen
SRC-reizen: De Cycladen Cultuurvakantie De Cycladen, 8 dagen groepsreis, verken met de beste Nederlandssprekende reisleider de schoonheid van de Cycladen. Boek nu!Prijs v.a. € 1159.00
SRC-reizen Rondreis
Pasen in Griekenland
SRC-reizen: Pasen in Griekenland Cultuurvakantie Pasen in Griekenland, 13 dagen groepsreis, ontdek met de beste Nederlandssprekende reisleider de cultuur in Griekenland. Boek nu!Prijs v.a. € 1398.00
SRC-reizen Rondreis
De Cycladen met verlenging Paros
SRC-reizen: De Cycladen met verlenging Paros Cultuurvakantie De Cycladen met verlenging Paros, 8 dagen groepsreis, verken met de beste Nederlandssprekende reisleider de schoonheid van de Cycladen. Boek nu!Prijs v.a. € 1369.00
SRC-reizen Rondreis
Griekenland
SRC-reizen: Griekenland Cultuurvakantie Griekenland, 15 dagen groepsreis, verken met de beste Nederlandssprekende reisleider de schoonheid van Griekenland. Boek nu!Prijs v.a. € 1449.00
SRC-reizen Rondreis
Noord-Griekenland
SRC-reizen: Noord-Griekenland Cultuurvakantie Noord-Griekenland, 8 dagen groepsreis, bewonder alle hoogtepunten van Noord-Griekenland en beleef een onvergetelijke vakantie! Boek nu!Prijs v.a. € 879.00
Eilandhoppen op MaatGriekenland-reizen Eilandhoppen op Maat
Eilandhoppen op Maat Cycladen
12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini
Eilandhoppen op Maat: 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini Tijdens deze 12-daagse reis bezoekt u historisch Athene, lieflijk Paros, de mooiste stranden op Naxos en sluit u af op het meest fotogenieke eiland van Griekenland, Santorini.
Prijs v.a. € 454.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Cycladen
15-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Naxos - Santorini
Eilandhoppen op Maat: 15-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Naxos - Santorini Tijdens deze 15-daagse reis ontdekt u de hippe jetset in de doolhofstraatjes van Mykonos, het lieflijke rustige Paros, de mooiste stranden op Naxos en sluit af op schilderachtig Santorini. Een paradijs voor elke fotograaf.
Prijs v.a. € 599.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Cycladen
15-daagse reis Athene - Paros - Amorgos - Naxos - Santorini
Eilandhoppen op Maat: 15-daagse reis Athene - Paros - Amorgos - Naxos - Santorini Deze reis brengt u langs het lieflijke Paros, het prachtige klooster op rustig Amorgos, de mooiste stranden op Naxos en sluit af op het vulkaaneiland Santorini. Niet voor niets komen hier de meeste foto's uit Griekenland vandaan.
Prijs v.a. € 599.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Cycladen
15-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini
Eilandhoppen op Maat: 15-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini Dit is perfecte reis voor diegene die houdt van rustige eilanden en het massale liever achter zich laat. U komt langs wandeleiland Sifnos, de prachtige stranden op Milos, traditioneel Folegandros en sluit af op drukker Santorini.
Prijs v.a. € 664.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Cycladen
16-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Paros
Eilandhoppen op Maat: 16-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Paros Deze reis begint en eindigt in Athene, daarnaast bezoekt u wandeleiland Sifnos, de prachtige zandstraden op Milos, het traditionele Folegandros en het lieflijke Paros. Een reis voor de rustliefhebber.
Prijs v.a. € 784.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Cycladen
22-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Amorgos - Koufonissi - Naxos - Santorini
Eilandhoppen op Maat: 22-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Amorgos - Koufonissi - Naxos - Santorini Tijdens deze 22-daagse reis ontdekt u de doolhofstraatjes van Mykonos, het lieflijke Paros, het klooster op Amorgos, het rustige Koufonissi, de mooiste stranden op Naxos en sluit af op schilderachtig Santorini.
Prijs v.a. € 844.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Cycladen
8-daagse reis Naxos - Santorini
Eilandhoppen op Maat: 8-daagse reis Naxos - Santorini In een week tijd bezoekt u Naxos en Santorini. Naxos beschikt over de mooiste stranden van de Cycladen en van vulkaaneiland Santorini komen de meeste beroemde foto's van Griekenland. U zult hier zelf ook vele foto's maken.
Prijs v.a. € 274.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Cycladen
9-daagse reis Athene - Mykonos - Santorini
Eilandhoppen op Maat: 9-daagse reis Athene - Mykonos - Santorini In 9 dagen ziet u het historische Athene, de witgekalkte doolhofstraatjes van het hippe Mykonos en bezoekt u Santorini. Hier komen de meeste beroemde foto's van Griekenland vandaan en zult u zelf ongetwijfeld ook veel foto's..
Prijs v.a. € 419.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Cycladen
9-daagse reis Athene - Naxos - Santorini
Eilandhoppen op Maat: 9-daagse reis Athene - Naxos - Santorini In 9 dagen ziet u het historische Athene, kunt u relaxen op de mooie zandstranden van Naxos en bezoekt u fotogeniek Santorini, voor menigeen een hoogtepunt op zijn/haar reis.
Prijs v.a. € 344.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Dodekanesos
12-daagse reis Rhodos - Symi - Kos
Eilandhoppen op Maat: 12-daagse reis Rhodos - Symi - Kos In 12 dagen tijd bezoekt u Rhodos met zijn prachtige Middeleeuwse binnenstad (UNESCO), vervolgens bezoekt u de meest schilderachtige haven van Griekenland op Symi en eindigt u uw reis heerlijk relaxed op de stranden van Kos.
Prijs v.a. € 429.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Dodekanesos
15-daagse reis Kalymnos - Leros - Patmos - Kos
Eilandhoppen op Maat: 15-daagse reis Kalymnos - Leros - Patmos - Kos Tijdens deze 15-daagse reis doet u sponseiland Kalymnos aan, bezoekt u het Italiaans aandoende Leros, gaat u naar het prachtige Johannes klooster op Patmos en eindigt u heerlijk relaxed op de stranden van Kos.
Prijs v.a. € 514.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Dodekanesos
15-daagse reis Lipsi - Patmos - Leros - Kalymnos - Kos
Eilandhoppen op Maat: 15-daagse reis Lipsi - Patmos - Leros - Kalymnos - Kos Tijdens deze rondreis bezoekt u het piepkleine Lipsi, het Johannesklooster op Patmos, het Italiaans aandoende Leros, het sponzen- en klimeiland Kalymnos, en sluit heerlijk relaxed af op de stranden van Kos.
Prijs v.a. € 604.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Dodekanesos
15-daagse reis Nisyros - Kalymnos - Leros - Patmos - Kos
Eilandhoppen op Maat: 15-daagse reis Nisyros - Kalymnos - Leros - Patmos - Kos Tijdens deze reis bezoekt u 5 eilanden in twee weken. U brengt een bezoek aan de vulkaankrater van Nisyros, het sponzeneiland Kalymnos, het Italiaanse Leros, het prachtige klooster op Patmos en sluit af op de stranden van Kos.
Prijs v.a. € 614.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Dodekanesos
8-daagse reis Kos - Kalymnos
Eilandhoppen op Maat: 8-daagse reis Kos - Kalymnos In een week tijd bezoekt u Kos & Kalymnos. Kos is wat toeristischer en heeft prachtige stranden, Kalymnos een stuk rustiger met kleine dorpjes en een prachtige ruige kust.
Prijs v.a. € 249.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Dodekanesos
8-daagse reis Rhodos - Symi
Eilandhoppen op Maat: 8-daagse reis Rhodos - Symi In een week tijd bezoekt u Rhodos & Symi. Rhodos met zijn prachtige Middeleeuwse binnenstad (werelderfgoedlijst van UNESCO) en het rustige Symi met de meest schilderachtige haven van Griekenland.
Prijs v.a. € 309.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Ionische Eilanden
10-daagse reis Corfu - Paxos - Lefkas
Eilandhoppen op Maat: 10-daagse reis Corfu - Paxos - Lefkas Tijdens deze 10-daagse reis bezoekt u het paleis van Sisi op Corfu, het schilderachtige Paxos en de prachtige witte stranden van Lefkas. De laatste twee eilanden doen u soms afvragen of u in de Caribean beland bent..
Prijs v.a. € 394.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Ionische Eilanden
15-daagse reis Lefkas- Kefalonia - Ithaki
Eilandhoppen op Maat: 15-daagse reis Lefkas- Kefalonia - Ithaki Tijdens deze 15-daagse reis bezoekt u prachtige witte stranden van Lefkas, het veelzijdige Kefalonia waar een bezoek aan het Melissani meer niet mag ontbreken en ontdekt u de geboortegrond van Odyseus op rustig Ithaki
Prijs v.a. € 499.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Ionische Eilanden
18-daagse reis Athene - Delphi - Meteora - Lefkas - Kefalonia - Olympia - Nafplion
Eilandhoppen op Maat: 18-daagse reis Athene - Delphi - Meteora - Lefkas - Kefalonia - Olympia - Nafplion Tijdens deze 18-daagse reis bezoekt u Athene, het orakel van Delphi, de indrukwekkende rotskloosters van Meteora, de witte stranden van Lefkas, het veelzijdige Kefalonia, de bakermat van de Olympische Spelen in Olympia en het Epidavros bij Nafplion.
Prijs v.a. € 719.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Ionische Eilanden
8-daagse reis Corfu - Paxos
Eilandhoppen op Maat: 8-daagse reis Corfu - Paxos Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u Corfu waar u heerlijk rond kunt rijden door de prachtige natuur en het kleine Paxos waar de kleur van het water u doet afvragen of u in de Caribean beland bent.
Prijs v.a. € 349.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Ionische Eilanden
8-daagse reis Lefkas - Kefalonia
Eilandhoppen op Maat: 8-daagse reis Lefkas - Kefalonia Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u prachtig witte stranden op Lefkas en het veelzijdige Kefalonia waar een bezoek aan het Melissani meer niet mag ontbreken.
Prijs v.a. € 254.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Saronische Golf
11-daagse reis Athene - Delphi - Meteora - Poros - Athene
Eilandhoppen op Maat: 11-daagse reis Athene - Delphi - Meteora - Poros - Athene Tijdens deze 11-daagse reis bezoekt u het wereldberoemde Athene, het orakel van Delphi, de indrukwekkende rotskloosters van Meteora (UNESCO) en eindigt u uw vakantie op het rustige en groene Poros.
Prijs v.a. € 484.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Saronische Golf
12-daagse reis Poros - Hydra - Spetses - Athene
Eilandhoppen op Maat: 12-daagse reis Poros - Hydra - Spetses - Athene Tijdens deze 12-daagse reis bezoekt u het groene Poros, het artistieke en autovrije Hydra en levendige Spetses. U eindigt uw reis in het historische Athene waar een bezoek aan het Acropolis niet mag ontbreken.
Prijs v.a. € 599.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Saronische Golf
8-daagse reis Athene - Poros
Eilandhoppen op Maat: 8-daagse reis Athene - Poros Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u het historische Athene met het Acropolis, de tempel van Zeus en het theater van Dionysos. Na de drukte in de stad eindigt u heerlijk relaxed op het groene en rustige eiland Poros.
Prijs v.a. € 349.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Saronische Golf
8-daagse reis Poros - Spetses - Athene
Eilandhoppen op Maat: 8-daagse reis Poros - Spetses - Athene Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u het groene Poros, het levendige Spetses en het historische Athene waar een bezoek aan het Acropolis niet mag ontbreken.
Prijs v.a. € 414.00 (zonder vlucht)
Eilandhoppen op Maat Vaste Land
8-daagse reis Athene - Delphi - Olympia - Nafplion
Eilandhoppen op Maat: 8-daagse reis Athene - Delphi - Olympia - Nafplion Tijdens deze korte rondreis door Griekenland krijgt u in een week een aantal hoogtepunten van Griekenland te zien. U begint in Athene, een stad vol historie. Dan reist u naar Delphi toe, waar de opgravingen en het Orakel bezocht worden...
Prijs v.a. € 329.00 (zonder vlucht)
TUIGriekenland-reizen TUI
TUI rondreizen
12-daagse rondreis Natuurlijk Griekenland
TUI Reizen: 12-daagse rondreis Natuurlijk Griekenland Wandel door het bos naar een waterval voor een verfrissende duik. Zoek een dorpsplein met fantastisch vergezicht en geniet onder de bomen met de locals van een heerlijke lome lunch. Bezoek de oude Kloosters van Meteora, hangend boven steile afgronden of ga raften en geniet tussen de rapids door van het natuurschoon. Tijdens deze rondreis bepaal je zelf wat je doet. Tijd genoeg, het is vakantie!Prijs v.a. € 839.00
TUI rondreizen
15-daagse combinatiereis Skopelos & Skiathos
TUI Reizen: 15-daagse combinatiereis Skopelos & Skiathos Sprookjesachtig mooie baaien, kleinschalige accommodaties en trendy tavernes. Een vakantie op de Griekse Sporaden betekent echt even weg. De eilanden Skopelos en Skiathos staan bol van de pijnbomen, kerken en kloosters. Ook aan zon, zee en strand ontbreekt het niet. Op Skiathos zijn 66 strandjes en het idyllische Skopelos was in 2007 het decor voor de film Mamma Mia! Geniet van een compleet vakantiegevoel door de Griekse gastvrijheid en het kalme mediterrane tempo.Prijs v.a. € 519.00
TUI rondreizen
8-daagse rondreis Klassiek Griekenland
TUI Reizen: 8-daagse rondreis Klassiek Griekenland Tijdens deze reis door antiek Griekenland maken we kennis met vele culturele hoogtepunten van het Griekse vasteland en de Peleponnesos. We besteden aandacht aan de eeuwenoude metropool Athene, Epidaurus met het gigantische, oude theater, de indrukwekkende ruïnestad Mystras, Mycene, Olympia en het orakelheiligdom van Delphi. Onderweg word je steeds weer aangenaam verrast door de uitbundige natuur van het Griekse vasteland. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te genieten van het fijne Griekse leven, de heerlijke keuken en een aangenaam klimaat.Prijs v.a. € 909.00
TUI rondreizen
8-daagse rondreis Labyrint van verrassingen Chania
TUI Reizen: 8-daagse rondreis Labyrint van verrassingen Chania Als grootste en meest zuidelijk gelegen Griekse eiland mag Kreta zich beroepen op levendige badplaatsen, bergachtige gebieden met ruige kustlijnen en een rijke cultuur met vele archeologische trekpleisters. Dankzij de vrij geïsoleerde ligging heeft het eiland door de eeuwen heen haar Griekse karakter behouden. Deze autorondreis brengt u van noord naar zuid en van oost naar west op de meest bijzondere plekken. Vind uw weg in dit labyrint van verrassingen.Prijs v.a. € 645.00
TUI rondreizen
8-dgs rondreis Labyrint van verrassingen Heraklion
TUI Reizen: 8-dgs rondreis Labyrint van verrassingen Heraklion Als grootste en meest zuidelijk gelegen Griekse eiland mag Kreta zich beroepen op levendige badplaatsen, bergachtige gebieden met ruige kustlijnen en een rijke cultuur met vele archeologische trekpleisters. Dankzij de vrij geïsoleerde ligging heeft het eiland door de eeuwen heen haar Griekse karakter behouden. Deze autorondreis brengt je van noord naar zuid en van oost naar west op de meest bijzondere plekken. Vind je weg in dit labyrint van verrassingen.Prijs v.a. € 531.00
KrasGriekenland-reizen Kras
Kras singlereis
Single Reis Griekenland - Oud & Nieuw in Athene
Kras: Single Reis Griekenland - Oud & Nieuw in Athene 5-daagse singlereis Oud & Nieuw in Athene met hotel in centrum van de stad en uitstapjes naar Akropolis, Nafplion en PlakaPrijs v.a. € 729.00
Kras singlereis
Singlereis Griekenland - Kerst in Athene
Kras: Singlereis Griekenland - Kerst in Athene 5-daagse Singlereis Griekenland tijdens de kerstdagen naar Athene met bezoek aan Akropolis en Nafplion.Prijs v.a. € 679.00
Kras fietsvakantie
Fietsvakantie Beleef Corfu
Kras: Fietsvakantie Beleef Corfu Fietsreis Griekenland inclusief vliegreis, verblijf in een 3-sterren hotel, ontbijt, diner en Nederlandstalige fietsroutes over het eilandPrijs v.a. € 833.00
Kras fietsvakantie
Fietsvakantie Eilandhoppen Zuid-Ionische eilanden
Kras: Fietsvakantie Eilandhoppen Zuid-Ionische eilanden Fietsreis over Zakynthos, Kefalonia en Ithaka inclusief verblijf in kleinschalige hotels, ontbijt, huurfiets en Nederlandstalige routesPrijs v.a. € 1043.00
Kras Actieve vakantie
Individuele wandelvakantie Kefalonia & Ithaka
Kras: Individuele wandelvakantie Kefalonia & Ithaka Wandelen op de Ionische Eilanden inclusief verblijf in sfeervolle familiehotels, ontbijt, bagagevervoer en transfers. Actief & Strand!Prijs v.a. € 733.00
Kras Adults Only
Mayor La Grotta Verde Grand Resort
Kras: Mayor La Grotta Verde Grand Resort Vakantie Griekenland met verblijf in een 4-sterren hotel o.b.v All InclusivePrijs v.a. € 780.00
Kras Adults Only
Naftilos Boutique Hotel
Kras: Naftilos Boutique Hotel Vakantie Griekenland met verblijf in een 3-sterren hotel o.b.v. logies ontbijtPrijs v.a. € 521.00
Kras Adults Only
The Island Hotel
Kras: The Island Hotel Vakantie Griekenland met verblijf in een 4-sterren hotel o.b.v. halfpensionPrijs v.a. € 513.00
Kras singlereis
Single Reis - Proef en beleef Authentiek Zakynthos
Kras: Single Reis - Proef en beleef Authentiek Zakynthos Vliegreis Griekenland inclusief hotel, ontbijt, fietstochten, wandelingen, kookworkshop en veel meer!Prijs v.a. € 919.00
Kras Groepsrondreis
Rondreis Grandioos Griekenland
Kras: Rondreis Grandioos Griekenland Vlieg-/rondreis Griekenland incl. ontbijt en 9 x diner, met o.a. Athene, de Meteoren-kloosters, Vergina en PelionPrijs v.a. € 1009.00
Kras Groepsrondreis
Rondreis Klassiek Griekenland
Kras: Rondreis Klassiek Griekenland Vlieg/busreis Griekenland incl. ontbijt en 5 x diner, met o.a. Athene, Nafplion, Epidaurus, Mycene, Olympia en DelphiPrijs v.a. € 799.00
Kras Groepsrondreis
Rondreis Verrassend Griekenland
Kras: Rondreis Verrassend Griekenland Vlieg-/rondreis Griekenland incl. ontbijt en diners, met o.a. Athene, Nafplion, Areopolis, Nafpaktos, Ioannina, Kastoria, Loutraki en ThessalonikiPrijs v.a. € 1389.00
Kras singlereis
Single Reis Griekenland - De Idyllische Cycladen
Kras: Single Reis Griekenland - De Idyllische Cycladen Vlieg-/Rondreis Griekenland speciaal voor singles incl. 1-pers. kamer met ontbijt - eilandhoppen naar de eilanden Santorini, Naxos en ParosPrijs v.a. € 1519.00
Kras Verblijf in meerdere accommodaties
Fly-drive Authentiek Kreta
Kras: Fly-drive Authentiek Kreta Individuele vliegreis Griekenland incl. huurauto, verblijf in Spilia Village**** en Appartementen Enagron*** inclusief ontbijtPrijs v.a. € 780.00
Kras Verblijf in meerdere accommodaties
Fly-drive Beleef Kreta
Kras: Fly-drive Beleef Kreta Individuele vliegreis Griekenland incl. huurauto, verblijf in Aphea Village*** en Bella Vista appartments*** Stalis inclusief ontbijtPrijs v.a. € 712.00
Kras Verblijf in meerdere accommodaties
Fly-drive Eilandhoppen Ionische Eilanden
Kras: Fly-drive Eilandhoppen Ionische Eilanden Vliegreis Griekenland inclusief verblijf, ontbijt en autohuur. Ontdek de prachtige eilanden Zakynthos, Kefalonia en IthakaPrijs v.a. € 797.00
Kras Verblijf in meerdere accommodaties
Fly-drive Grand Tour Griekenland
Kras: Fly-drive Grand Tour Griekenland Individuele rondreis Griekenland incl. huurauto en ontbijt met o.a. Athene, de Argolis-streek, de Mani, Pylos en de MeteorenPrijs v.a. € 994.00
Kras Verblijf in meerdere accommodaties
Fly-drive Het andere Griekenland
Kras: Fly-drive Het andere Griekenland Individuele rondreis Griekenland incl. huurauto en ontbijt met o.a. Thessaloniki, Pella, Vergina, Olympusberg, Kalambaka, Dodoni en de VikoskloofPrijs v.a. € 677.00
Kras Verblijf in meerdere accommodaties
Fly-drive Het ongerepte noorden van Griekenland
Kras: Fly-drive Het ongerepte noorden van Griekenland Individuele rondreis Griekenland incl. huurauto en ontbijt met o.a. Thessaloniki, Edessa, Nymfaio, Kastoria, Vikoskloof, Ioannina en VerginaPrijs v.a. € 607.00
Kras Verblijf in meerdere accommodaties
Fly-drive Klassiek Griekenland
Kras: Fly-drive Klassiek Griekenland Individuele rondreis Griekenland incl. huurauto en ontbijt, met o.a. Athene, Nafplion, Epidaurus, Mycene, Olympia en DelphiPrijs v.a. € 599.00
Kras Verblijf in meerdere accommodaties
Fly-drive Ontdek Kreta
Kras: Fly-drive Ontdek Kreta Individuele vliegreis Griekenland incl. huurauto, verblijf in Katalagari Country Suites**** en Zeus Village Resort**** inclusief ontbijtPrijs v.a. € 784.00
Kras Verblijf in meerdere accommodaties
Fly-drive Prachtig Kreta
Kras: Fly-drive Prachtig Kreta Individuele vliegreis Griekenland incl. huurauto, verblijf in Eva Suites*** en Marni Village inclusief ontbijtPrijs v.a. € 855.00
SawadeeGriekenland-reizen Sawadee
Sawadee Familiereizen
Familiereis Griekenland meivakantie
Sawadee: Tijdens deze rondreis maak je kennis met de Griekse cultuur. De reis start en eindigt in Athene. Je hebt ruim de tijd om Athene te ontdekken en diverse bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het bekendste monument van Griekenland, de Akropolis. Na ons bezoek aan Athene rijden we door naar Delphi. Het prachtige landschap hier vormt een schitterend decor voor de archeologische site van het oude Delphi. Verder bezoeken we de bekende plaatsen Olympia, Mystras en Nafplion. Messene is bij het grote publiek nog niet bekend en dat is onterecht. De resten van deze complete stadstaat zijn zeer de moeite van het bezoeken waard. De geschiedenis en culturele aspecten aan de reis gecombineerd met het landschap, de traditionele keuken en de gezellige stadjes maakt deze reis een onvergetelijke ervaring. Tijdens deze avontuurlijke en relaxte familiereis ontdek je in een week het mooiste wat Griekenland te bieden heeft. Op het vaste land bezoeken we overblijfselen van oude culturen en machtige gebouwen, terwijl we op de idyllische eilanden langs prachtige natuur en mooie witte zandstranden komen. Daarnaast biedt deze familiereis de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de gastvrije bevolking én de Griekse keuken. Probeer de typisch Griekse hapjes en proef de verse vis. Doordat je slechts weinig kilometers aflegt is er alle tijd voor ontspanning. Uitstapjes en relaxen zijn tijdens deze reis mooi in balans en er is veel ruimte voor eigen tijd. Breng een bezoek aan de mooie Griekse stranden en neem een verfrissende duik in de azuurblauwe zee!Prijs v.a. € 1148.00
Sawadee Wandelvakanties
Wandelvakantie Griekenland - Santorini
Sawadee: Tijdens deze rondreis maak je kennis met de Griekse cultuur. De reis start en eindigt in Athene. Je hebt ruim de tijd om Athene te ontdekken en diverse bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het bekendste monument van Griekenland, de Akropolis. Na ons bezoek aan Athene rijden we door naar Delphi. Het prachtige landschap hier vormt een schitterend decor voor de archeologische site van het oude Delphi. Verder bezoeken we de bekende plaatsen Olympia, Mystras en Nafplion. Messene is bij het grote publiek nog niet bekend en dat is onterecht. De resten van deze complete stadstaat zijn zeer de moeite van het bezoeken waard. De geschiedenis en culturele aspecten aan de reis gecombineerd met het landschap, de traditionele keuken en de gezellige stadjes maakt deze reis een onvergetelijke ervaring. Santorini is, met zijn bijzondere geologische structuur en een indrukwekkend kliffenlandschap, een spectaculair eiland. De vulkanische explosie deed een immense krater ontstaan die zich vervolgens vulde met zeewater. Tegenwoordig zijn de steile randen helemaal bebouwd met huizen in de typische elegante Cycladenstijl: eenvoudige geometrische vormen, krakend witte gevels opgemaakt met diepblauwe deuren en ramen.Prijs v.a. € 890.00
SNPGriekenland-reizen SNP
SNP gezinsvakantie
Griekenland - Argolida
gezinsvakantie vanuit villa of appartement
SNP: Strand en cultuur vanuit je eigen villa met privézwembad en uitzicht over de vlakte van Argos. Hier ben je in het centrum van de oude Griekse beschaving. Volg de held Heracles bij het meer van Stymfalië, zwerf door de resten van de oude steden Mykene en Tyrins en bezoek het machtige antieke theater van Epidauros. Fijne zandstranden en het mooiste stadje van Griekenland, Nafplion, onder handbereik.Prijs v.a. € 107.50
SNP gezinsvakantie
Griekenland - Centraal Corfu
gezinsvakantie vanuit appartement
SNP: Het fameuze dorpsplein bij de taverna is voor SNP Travelkids al jarenlang het kindvriendelijke centrum van Agios Ioannis en Corfu (ofwel Korfoe, Gr. Kerkyra). Hier vind je speciaal voor families gebouwde appartementen met een veelheid aan faciliteiten voor de allerkleinsten. In de zomer ook leuk voor oudere kids & teens! Het strand is nooit ver weg op een tocht door het groenste eiland van Griekenland. Inclusief uitgebreid informatiepakket met wandelingen en fietstochten. Verzorg ezel Marley en maak een ritje met haar door en rond het dorp.Prijs v.a. € 66.67
SNP fietsvakantie
Griekenland - Corfu
fietsvakantie langs kleine hotels en pensions
SNP: Vanaf het idyllische dorpspleintje van Agios Ioannis ga je per fiets op ontdekking door de groene heuvels van zuidelijk Corfu (Korfoe). Grijsgroene olijfgaarden, azuurblauwe zee, dorpjes in pasteltinten en duizenden cipressen zijn er te vinden. Je fietst korte dagafstanden over stille asfaltweggetjes door het groene landschap. Af en toe kom je een pittig klimmetje tegen naar een fraai uitzicht, maar nooit te lang. Er is genoeg tijd voor een heerlijke lunchpauze in een uitnodigende taverne of om te gaan zwemmen op een uitnodigend strand. Je verblijft bijna overal aan zee in kleine en zeer gastvrije familiehotels.Prijs v.a. € 550.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Corfu & Paxos
wandelvakantie langs hotels en pensions
SNP: Paxos en Corfu (Gr. Kerkyra, ook wel Korfoe): het beste van twee eilanden. Via de befaamde Corfu-Trail loopt u over oeroude ezelspaden in het weelderig groene landschap van 'het andere' Corfu. De diepblauwe zee is nooit ver weg. U passeert wetlands en loopt over de 900 meter hoge Pantokrator. Zwerf door Venetiaanse straatjes in Korfoe stad; UNESCO werelderfgoed. Vervolgens per boot naar Paxos, een knus eiland dat bedekt is met olijfbomen en omzoomd door azuurblauwe baaien. Imposante klifkust en de boog van Tripitos. Verblijf in kleine comfortabele hotels.Prijs v.a. € 725.00
SNP gezinsvakantie
Griekenland - Cycladen * Eilandhoppen voor families
gezinsvakantie langs appartementen en hotel
SNP: Avontuurlijk eilandhoppen met je gezin langs drie bijzondere eilanden. Naxos heeft langgerekte zandstranden, de godenberg Zas en een zee van olijfbomen. Over de blauwe zee naar het afgelegen en nog authentieke Amorgos, volgens kenners het Cycladeneiland. Ga op het vulkaaneiland Santorini op zoek naar het verloren rijk van Atlantis en kom tijd te kort voor het maken van de mooiste vakantiefoto.Prijs v.a. € 570.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Cycladen 1, Andros & Tinos
wandelvakantie vanuit pensions
SNP: De Cycladen, de bekendste en fotogeniekste eilandengroep van Griekenland. Ontdek onbekend Andros en Tinos. Op Andros volg je de prachtige oude paden van de 'Andros Route' naar fraaie zandstranden, weelderig groene dalen en natuurstenen huisjes. Op Tinos vind je witte labyrintdorpen, de burcht Exoburgo, kunstzinnige duiventorens en bizarre granietrotsen. Je overnacht in kleine gastvrije familiepensions aan zee of in het binnenland. Na afloop kunt u kiezen voor meer eilanden of terugreizen naar Athene.Verder eilandhoppen? Boek dan onze eilandreizen 'Amorgos', 'Naxos-Santorini' en/ of 'Santorini'.Prijs v.a. € 430.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Cycladen 2, Amorgos
wandelvakantie vanuit hotels en pensions
SNP: Als u nog het echte authentieke eilandgevoel zoekt, moet u naar Amorgos, volgens kenners het mooiste en spectaculairste Cycladeneiland. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Volg eeuwenoude ezelpaden naar verlaten gehuchtjes, duizelingwekkende kliffen of oude windmolens op een bergtop. Ontdek het imposante rotsklooster Chozoviotissa, prachtige dorpjes en indrukwekkende klifkusten met uitzicht over de blauwe zee. Verblijf in twee typische eilandhotelletjes.Verder eilandhoppen? Amorgos is te combineren met onze eilandreizen 'Naxos-Santorini' en 'Santorini'.Prijs v.a. € 335.00
SNP wandelrondreis
Griekenland - Cycladen 3, Naxos-Santorini
wandelrondreis vanuit hotels en pensions
SNP: Reis van het groene en bergachtige Naxos naar het fotogenieke vulkaaneiland Santorini. Beklim op Naxos de berg Zas en kijk uit over de groene zee van olijfbomen. Heerlijke zandstranden die uitkijken over de blauwe Egeïsche Zee. Dwaal door de steegjes van Chora voor u de boot neemt naar het spectaculaire vulkaaneiland Santorini. U vaart binnen in de enorme en kleurige vulkaankrater. Op Santorini contrasteren de spierwitte huizen sterk met de diepblauwe zee en de rode, witte en zwarte rotsen. En vergeet de heerlijke eilandwijn op de gezellige terrasjes niet.Verder eilandhoppen? 'Naxos-Santorini' is te combineren met onze eilandreizen 'Amorgos''of één van de reizen op Kreta'.Prijs v.a. € 385.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Cycladen 4, Santorini
wandelvakantie vanuit comfortabel hotel
SNP: Santorini, het meest bizarre en fotogenieke eiland van de eilandengroep Cycladen. Santorini, of Thira, is eigenlijk het restant van een ontplofte vulkaan; is dit wellicht Atlantis? De spierwitte huizen contrasteren sterk met de diepblauwe zee en de rode, witte en zwarte rotsen. En vergeet de heerlijke wijn op de gezellige terrasjes niet. U overnacht in een fraai gelegen hotel met zwembad vlakbij de klifranden.Prijs v.a. € 245.00
SNP reizen
Griekenland - Cycladen, Andros Route
wandeltrektocht langs hotels en pensions
SNP: Het Cycladeneiland Andros is het nieuwe 'wandelparadijs van Griekenland'. Samen met de stichting Andros Routes bieden we, van zuid naar noord, een prachtige langeafstandswandelroute aan: Andros Route. Gecertificeerd als European Quality Trail is de markering perfect en de schoonheid van de oude, historische paden bijzonder. Onderweg biedt Andros fraaie zandstranden, weelderig groene dalen, natuurstenen huisjes in schilderachtige dorpjes en een prachtig hoofdstadje.Prijs v.a. € 460.00
SNP wandelrondreis
Griekenland - Grieks Macedonië
wandelrondreis met (huur)auto langs hotels
SNP: Alle hoogtepunten van Noord Griekenland zijn verenigd in één reis. Een greep: de Prespameren, de Vikoskloof, de Meteora-kloosters en natuurlijk de godenberg Olympos. U heeft optimale vrijheid door gebruik van een (huur)auto en geniet wandelend van de bijzondere sfeer. U overnacht in archontika, authentieke herenhuizen.Prijs v.a. € 525.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Karpathos
wandelvakantie langs pensions
SNP: Het kleine en nog niet door toerisme aangetaste broertje van Kreta. Oude tradities leven hier voort en veel oude ezelpaden zijn nog prachtig intact. Eet makarounes in het wonderbaarlijk gelegen dorp Olympos en bezoek een traditioneel huis. Met een bootje naar het onbewoonde eiland Saria. Wandel langs ruige bergkammen met altijd uitzicht op zee. Geniet van het rustige leven in kleine bergdorpjes en rust uit aan heerlijke strandjes.Prijs v.a. € 815.00
SNP fietsvakantie
Griekenland - Kefalonia
fietsvakantie langs hotels
SNP: Volg de galerijweg langs de kust met uitzicht op zee en beleef de avonturen uit het vermaarde boek 'Kapitein Corelli's mandoline'. Geniet van ruige kliffen, prachtige zandstranden, weelderige plantengroei, heerlijke baaitjes en mysterieuze grotten. Strijk neer in een kleurrijk haventje voor een glas locale 'Robola'. U verblijft in mooie en comfortabele hotelletjes, een met zwembad, een aan zee en de laatste nacht overnacht u in de levendige hoofdstad van Kefallonia: Argostoli. Naar keuze maakt u de tocht met goede hybride fiets (inclusief de reissom) of een e-bike. Fietsen over rustige wegen op een verrassend afwisselend eiland.Prijs v.a. € 595.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Kreta, Sfakia
wandelvakantie langs dorpshuizen, hotel en pensions
SNP: Van het groene Apokoronas, met tussen olijfbomen en cipressen indrukwekkend uitzicht op de Witte Bergen, dwars door het domein van schaapherders naar ruige kliffen en verborgen baaitjes van de zuidkust. Picknick in bizarre kloven en ontdek in het voorjaar de enorme bloemenpracht. Wandel langs schilderachtige witte dorpjes en drink raki en koffie met de bewoners in het kafeneion. U overnacht in comfortabele dorpshuizen, een prima berghotel en in pensions aan zee. Een 2-weekse Kretareis maakt u door aansluitend de reis 'Kreta Zuidkust' te kiezen.Prijs v.a. € 480.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Kreta, Zuidkust
wandelvakantie langs hotels en pensions
SNP: Met de zee aan uw voeten over prachtige paden langs één van de mooiste kusten van Europa. Witte zandstranden, marmeren kliffen en zoetwater bij de branding. Uitkijken naar blauwe zee en blauwe luchten. Via spectaculaire oleanderkloven een uitstapje naar het ruige binnenland. Via de Samariakloof en een kustpad eindigt u in het meest romantische dorpje van Kreta. Genieten van Griekse hapjes op terrasjes aan zee.Een 2-weekse Kretareis maakt u door vooraf aan deze reis 'Kreta Sfakia' te kiezen.Prijs v.a. € 450.00
SNP autovakantie
Griekenland - Kreta, rondreis
autovakantie langs hotels en agriturismo
SNP: Reis met uw huurauto door landelijk Kreta en ervaar de unieke combinatie van spectaculaire natuur en rijke culturele erfenis van dit zeer gevarieerde eiland. Maak een reis door de tijd langs overblijfselen uit Minoïsche, Romeinse en Byzantijnse tijden. Geniet tijdens dagwandelingen met al uw zintuigen van geurende kruiden, kleine strandjes, zon en een heerlijk lunch in een dorpstaverne. Speel tavli op het dorpsplein en verblijf op de mooiste plekken, in het groen, aan zee en in het ruige binnenland.Prijs v.a. € 600.00
SNP autovakantie
Griekenland - Kreta, rondreis oost-west
autovakantie langs agriturismos
SNP: Doorkruis met uw huurauto van Lassithi tot Sfakia de mooiste uithoeken van landelijk Kreta. Ervaar het beste dat dit landschappelijk zeer gevarieerde eiland te bieden heeft: Minoïsche paleizen, verlaten kloven en hoogvlaktes, dromerige dorpjes, kliffen en baaitjes. Kreta is een eiland waar al uw zintuigen van kunnen genieten: prachtige natuur, rijke cultuur, geurende kruiden, heldere luchten, zacht klimaat en heerlijk eten. Speel tavli op het dorpsplein en verblijf in de origineelste accommodaties op de mooiste plekken. Van een oude landbouwnederzetting tot een statig landhuis of een stijlvol appartement bij een agriturismo. De meest bijzondere rondreis die u op Kreta kunt maken!Prijs v.a. € 1050.00
SNP rondreis
Griekenland - Lesbos
rondreis per huurauto met dagwandelingen langs hotel en studio's
SNP: Reizend langs drie locaties ontdekt u de mooiste wandelroutes van Lesbos, het eiland van de klassieke dichteres Sappho. Het eiland is ook vermaard bij vogelkenners. De wandelingen voeren langs hete bronnen, watervallen, oude dorpjes en vervallen watermolens. Na aankomst krijgt u uitleg en tips van onze Nederlandse contactpersoon, die bijna alle paden op het eiland op haar duimpje kent. Tijdens de wandelingen zult u onderweg slechts landelijke rust en lokale boerenbevolking tegenkomen. Verblijf in comfortabele studio's en een hotel nabij zee, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Autohuur inbegrepen.Prijs v.a. € 460.00
SNP gezinsvakantie
Griekenland - Messini
gezinsvakantie vanuit appartement
SNP: Reis met je kinderen naar Messini, een 'vergeten' uithoek van de Peloponnesos en geniet van zee, lagunes, oude forten en eindeloze zandstranden. De halfronde Voidokilia-baai is een paradijsje en als je goed zoekt vind je er zelfs kameleons. Het kleine rustige dorpje Gialova is een ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen door olijfgaarden of naar een verborgen waterval. Fantastische accommodatie middenin de olijfgaarden: van een studio tot een villa met privé-zwembad. Gratis voorzieningen voor baby's en peuters aanwezig. Met zee en strand nabij is dit ook een prima bestemming voor de zomervakantie.Prijs v.a. € 103.13
SNP reizen
Griekenland - Noord-Corfu
fietsen vanuit studio
SNP: Rustig fietsen door met oude olijfbomen begroeide heuvels, langs de kust en onderweg lekker relaxen bij een klein café in een mooi dorpje of leuk strandje. Wel af en toe even stevig klimmen. Elke dag een andere rondfietstocht die je terug brengt naar je rustig gelegen, kleinschalige verblijf met een weelderige tuin en een mooi zwembad. Na een fietsdag de zee in biij het langste zandstrand van Corfu, ofwel Korfoe. Of lekker dineren bij een mooie zonsondergang.Prijs v.a. € 180.00
SNP reizen
Griekenland - Peloponnesos
groene cultuurreis langs hotels
SNP: De Peloponnesos is een ideale bestemming voor een 'groene cultuurreis'; hier beleefde het Klassieke Hellas haar culturele hoogtepunt en de schoonheid van het landschap is legendarisch. In dit klassieke land van melk en honing bezoeken we beroemde opgravingen als Olympia en Delphi en bewonderen we de archeologische hoogtepunten van Athene, maar we ontdekken ook minder bekende mythische en antieke plaatsen. Maak lichte wandelingen door een arcadisch landschap met Byzantijnse kloosters en middeleeuwse dorpen, ruige bergkammen en vruchtbare landbouwgebieden met boomgaarden. We overnachten in kleinschalige en rustig gelegen hotels op de mooiste locaties en eindigen de reis met een bijzonder klassiek Grieks slotdiner. Onder begeleiding van Vrije Academie docente Karin Braamhorst en een gespecialiseerde SNP wandelgids.Prijs v.a. € 1525.00
SNP reizen
Griekenland - Peloponnesos
wandelen over oude ezelpaden vanuit natuurstenen studio's
SNP: De Exo ('buiten') Mani is een van de mooiste kustlandschappen van Griekenland: vanaf zeeniveau reiken de bergen er direct tot 2450 m. Kleine dorpjes met robuuste natuurstenen huizen en oranje pannendaken liggen tussen hoge cipressen aan de rand van diepe canyons. Je kijkt uit op de groengrijze zee van olijfbomen en het diepblauwe water van de Golf van Messini. Eén van de beste plekken om bijzondere hikes te maken is zonder meer Kardamili. Er is hier een prima in stand gehouden netwerk van met stenen ingelegde ezelpaden (kalderimia) die vroeger de verbindingswegen tussen de dorpen vormden. Het zijn vaak kunstwerken op zich. Avontuurlijk zijn de kloven in dit gebied. Tussen honderden meters hoge rotswanden en te midden van kleurrijke vegetatie zijn zelfs hier nog enkele oude kloostertjes te vinden met weliswaar verweerde, maar toch nog steeds fraaie fresco's. In het voorjaar staan de hellingen er vol bloemen waaronder orchideeën en in het najaar pluk je de noten, druiven en vijgen zo van de bomen.  Langs de kust zijn enkele verborgen zwembaaitjes te vinden, maar Kardamili heeft ook een groot en rustig strand. In deze omgeving worden in de uitgestrekte olijfgaarden de beroemde Kalamata olijven geteeld. Treed in de voetsporen van reisverhalenschrijvers Patrick Leigh Fermor en Bruce Chatwin en maak kennis met de boeiende bewoners. Ze kunnen je vertellen over hun bewogen geschiedenis vol strijd om het bestaan en om onafhankelijkheid. Eindig je dag lekker aan het strand en als je terug bent in je uit natuursteen opgetrokken studio kun je genieten van een mooie zonsondergang.Prijs v.a. € 155.00
SNP rondreis
Griekenland - Peloponnesos 'totaal'
rondreis met (huur)auto en dagwandelingen langs hotels
SNP: Een actieve auto-rondreis die een feest is voor al uw zintuigen! Er zijn weinig landstreken met zoveel historische rijkdom en zo'n grote afwisseling aan landschappen als de Peloponnesos. De besneeuwde toppen van de Taygetos liggen vlakbij het rustieke strand van Kardamilli, de diepe Lousioskloof leidt u naar idyllische dorpjes en kloosters. De rijkdom aan bloemen en vruchten zal u verbazen. Al wandelend ziet u beroemde opgravingen als Olympia en Delphi in ander perspectief. Ontdek wijnlandgoederen en proef sfeer en heerlijk eten op een dorpspleintje. Overnacht in verrassende hotels, vaak in historische gebouwen.Prijs v.a. € 810.00
SNP reizen
Griekenland - Peloponnesos * Messini - Baai van Navarino
biken, hiken en varen vanuit hotel direct aan zee
SNP: De westkust van Messini heeft volgens kenners de mooiste kust van de Peloponnesos. Je vindt er idyllische lagunes, brede zandstranden, citrus- en olijfboomgaarden en bijzondere opgravingen. Je gaat hier met een mountainbike, te voet en per bootje op ontdekking in het van de Odyssee bekende 'zanderige Pylos'; een groot wetland- en duingebied. Hier komen, uniek in Europa, zelfs kameleons voor! Je verblijft direct aan het lange zandstrand van de grote baai van Navarino, ooit decor van één van de meest dramatische zeeslagen van Griekenland. Drink koffie op het heerlijke plein van Pylos, doorkruis de baai in een eigen bootje en ga per MTB naar het perfecte strand bij de verborgen Voidokiliabocht, dat volgens de NY Times behoort tot één van de 10 mooiste stranden ter wereld. Wij organiseren speciaal voor SNP-reizigers een gegidste excursie langs de lagune op zoek naar vogels en kameleons. Maar je ontdekt meer geheimen van de streek: een oud vervallen fort, een verscholen waterval met zwempoel en een mythische grot. Wat wil je nog meer?Prijs v.a. € 260.00
SNP reizen
Griekenland - Peloponnesos * fotoreis
fotografiecursus vanuit traditionele hotels
SNP: Fotograferen op de Peloponnesos betekent ruige en ongerepte natuur en gastvrije ontvangst in authentieke dorpen. Van een professionele fotograaf leer je de lijnen in het landschap te zien en het beroemde Griekse licht te vangen, om sterke landschapsfoto's te maken. We bezoeken de fotogenieke rotsstad Monemvasia en gaan aan de slag met 'rural exploring' in Xirokambi en Sparta. De reis wordt afgesloten met twee dagen stads- en straatfotografie in Athene.Prijs v.a. € 1315.00
SNP cultuurrondreis
Griekenland - Peloponnesos, klassiek Hellas
cultuurrondreis met (huur)auto langs hotels
SNP: Rondreis per auto door de arcadische landschappen van de Peloponnesos. Bezoek bekende én onbekende antieke opgravingen. Ga sfeer proeven bij Olympia en Delphi, in de spectaculaire Lousioskloof en bij de verborgen kloosters Filosofou en Prodromos. Geniet van de mythologische verhalen over Herakles en de Olympische en Nemeïsche Spelen. Overnacht in zeer goede, sfeervolle hotels en profiteer van de optimale vrijheid die de auto biedt.Prijs v.a. € 450.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Pilion
wandelvakantie langs hotels
SNP: Bijzondere trektocht over oude karavaanwegen, de kalderimia, op het groene en bergachtige schiereiland Pilion. De kalderimia leiden naar verborgen diepblauwe baaitjes en prachtige tuindorpen. De bijzondere architectuur, grote herenhuizen en dorpspleinen met enorme platanen laten de vroegere rijkdom van dit gebied zien. Herleef de mythe van de Centauren, half mens, half paard in de uitgestrekte groene bossen en ga terug in de tijd over het smalspoor van de kleine Pilion-stoomtrein. Bonte bloemenpracht in het voorjaar, genoeg schaduw in de zomer en overal fruit in de herfst maken deze wandelreis aangenaam in alle seizoenen. Heerlijke lokale gerechten en kleine gastvrije familiehotels zorgen voor een heerlijk verblijf.Prijs v.a. € 475.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Pilion & Skopelos
wandelvakantie langs hotels
SNP: Wandelend over de goed bewaarde kalderimia (oude stenen ezelpaden) herleeft u de mythe van de Kentauren in de uitgestrekte groene bossen van het Pilion schiereiland. Geregeld passeert u tijdens deze wandelvakantie stille baaitjes met diepblauwwater; ideale plekjes voor een heerlijke duik. Ga ook terug in de tijd over het smalspoor van de kleine Piliontrein. Bewonder de architectuur van de Piliondorpen en proef de eilandsfeer op groen Skopelos.Prijs v.a. € 965.00
SNP gezinsvakantie
Griekenland - Rhodos
gezinsvakantie vanuit appartement
SNP: Gastvrij en kindvriendelijk verpozen aan de rustige noordkust van zonnig Rhodos, niet al te ver van de fraaie middeleeuwse hoofdstad. Wandel naar de antieke stad Kamiros, fiets over slaperige landweggetjes of bezoek met de bus de middeleeuwse binnenstad van Rhodos-stad. Heerlijk spelen en zwemmen bij zee. Voor de kleinsten zijn speciale voorzieningen en buggy's aanwezig, voor de oudere kids veel vrijheid om te spelen. Leuke strandjes op fietsafstand.Prijs v.a. € 280.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Rhodos
wandelvakantie/ fietsvakantie vanuit gastvrij hotel
SNP: Rhodos, zonnig Grieks eiland voor de Turkse kust. Wandelen of fietsen vanuit een gastvrij dorpshotel in een groen plaatsje aan de rustige noordkust. Over oude voetpaden en landweggetjes naar de antieke stad Kamiros, de top van Profitis Ilias of 'fladderend' door de vlindervallei. Spring op de fiets of e-bike en peddel over landerige landweggetjes in de agrarische kuststreek. Ontdek de rijke eilandgeschiedenis en mis de middeleeuwse oude stad niet! Verleng uw verblijf in het landelijke Embonas met enkele prachtige wandelingen.Prijs v.a. € 300.00
SNP wandelvakantie
Griekenland - Zuidkust van Kreta
wandelvakantie langs hotels en pensions
SNP: Met de zee aan je voeten over prachtige paden langs één van de mooiste kusten van Europa. Witte zandstranden, marmeren kliffen en zoetwater bij de branding. We kijken tijdens deze Kreta wandelvakantie uit naar blauwe zee en blauwe luchten. Via spectaculaire oleanderkloven maken we een uitstapje naar het ruige binnenland en eindigen we in Loutro, het meest romantische dorpje van Kreta. Genieten van Griekse hapjes en bijzondere gastvrijheid op terrasjes aan het water.Prijs v.a. € 825.00

Reisorganisaties Griekenland-vakanties

Boek je vakantie in Griekenland online

Voor georganiseerde vakanties in Griekenland kun je terecht bij: Djoser, Sawadee, SNP, Kras, TUI Reizen, SRC-reizen, Griekenland Online, Flex Travel, Eilandhoppen op Maat. Een korte profielschets van deze 9 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Griekenland. Ontdek de natuur en cultuur van Griekenland via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Griekenland graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Griekenland en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
Kras organiseert een breed scala reizen in Griekenland en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Griekenland met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Griekenland zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Griekenland. (ANVR/SGR)
SRC-reizen SRC-reizen voor wie meer wil zien: niet alleen de highlights maar ook de onbekende parels. Groepsreizen, fly drives en een privéreizen met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. (ANVR/SGR)
Eilandhoppen op Maat is specialist in het op maat aanbieden van eilandhopreizen. Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen onze klanten dus goed adviseren. (ANVR/SGR)
Flex Travel fly-drives Griekenland Flex Travel heeft een zeer gevarieërd aanbod fly drives in Griekenland met dagelijks vertrek en een flexibele reisduur. Wij kunnen elke reis naar uw wensen aanpassen. (ANVR/SGR)
Appartementen op Kreta Tania Apartments Zuid-oost Kreta. Ruige bergen. Wandelroutes. Kleinschalig, geen massatoerisme. Rust. Snorkelen. Eigen baai. Tavernes. Bungalows ruim opgezet. Schilderen. Kretenzer stijlen.
-> Argentiniëonline Griekenland Online: van zuilen tellen in Delphi tot snorkelen bij stille eilandstrandjes. Maak je eigen reisplan of kies een complete rondreis. De Griekenland-reisspecialisten helpen je graag. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Griekenland

Vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen en campings

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen en campings en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Griekenland uit te stippelen. Voor een fly-drive in Griekenland combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht.Of combineer een vakantiewoning of campingmet een huurauto of een hotel onderweg.Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Griekenland

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Griekenland. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Griekenland, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Griekenland

Vakantie à la Carte vliegtickets Griekenland (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Griekenland (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Griekenland (i.s.m. Beins)
Goedkope chartervluchten Griekenland (i.s.m. Cheap Tickets)

Bestemmingen van charters (campingvluchten) in Griekenland zijn: Chania (Kreta), Chios (Noord-Egeische Eilanden), Heraklion (Kreta), Kalamata (Peloponnesos), Karpathos (Dodekanesos), Kavala (Thassos), Kefalonia (Ionische Eilanden), Corfu (Ionische Eilanden), Kos (Dodekanesos), Mikonos (Cycladen), Mytilini (Lesbos), Preveza (Epirus), Rhodos (Dodekanesos), Samos (Noord-Egeische Eilanden), Santorini-Thira (Cycladen), Skiathos (Sporaden), Thessaloniki (Macedonie), Volos (Thessalie), Zakynthos (Ionische Eilanden)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Griekenland in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Griekenland te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Griekenland eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Griekenland

Compare car rent Greece

huurauto-boeken.nl Griekenland verhuurt i.s.m. CarDelMar goedkope huurauto's in 66 steden in Griekenland. All-inclusive zonder verborgen toeslagen, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. Betaling uitsluitend per creditcard.

Goedkope huurauto Griekenland verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 69 steden in Griekenland, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Griekenland zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Griekenland

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Griekenland. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 576 hotels in 211 steden in Griekenland, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Griekenland: 576 hotels
Budget hotels Griekenland: 1318 hotels
Hotel Reservation Desk Griekenland: 2837 hotels
Charming accommodation Griekenland: 311 hotels
Goedkope hotels Griekenland: 3413 hotels

Vakantiehuizen Griekenland

Er is een ruim aanbod vakantiewoningen in Griekenland. Via Vakantie à la Carte vakantiehuizen Griekenland kun je per land en per regio een vergelijking maken tussen de vakantiewoningen van deze verhuurders, zodat je een overzicht hebt van het totale aanbod aan vakantiehuizen:

Interhome Griekenland
Novasol Griekenland

Campings Griekenland

Campings boeken in Griekenland i.s.m. Suncamp/ACSI. Het is niet alleen mogelijk om kampeerplaatsen te reserveren op een aantal geselecteerde campings in Griekenland maar ook om compleet ingerichte stacaravans, bungalowtenten, bungalows en chalets te huren.

Reisgidsen en landkaarten Griekenland

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Griekenland - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Griekenland