Nieuwsbrief | Reisverslag Groenland-reis

Vakantie Groenland

Reizen naar Groenland boeken

Verslag Rondreis Zuid-Groenland

Voor het boeken van een vakantie in Groenland hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Groenland-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Groenland met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Groenland-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Groenland. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Groenland.)

Rondreizen Groenland

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Groenland geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Groenland centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Groenland-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

SawadeeGroenland-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen > Winterreizen
Rondreis Groenland - Noorderlicht, ijsbergen en wildleven
Sawadee: Tijdens deze rondreis over de Griekse eilanden maak je kennis met de hoofdstad Athene en vijf heel verschillende eilanden: Syros, Paros, Naxos, Santorini en Kreta. Al deze eilanden hebben hun eigen sfeer. Je overnacht in kleine familiehotels op loopafstand van de dorpspleinen waar het Griekse leven plaatsvind en kunt genieten eten van de heerlijke Griekse keuken. Groenland, het grootste eiland ter wereld is een waar poolparadijs. Tijdens deze indrukwekkende rondreis aanschouwen we het grootste fjord systeem ter wereld, Scoresby Sund. We maken kennis met de bijzondere Inuit Eskimo bevolking in Ittoqqortoomiit én maken kans op het zien van het magische natuurfenomeen, het noorderlicht. We ontdekken de natuur van heel dichtbij tijdens trekkingen, tochten met een rubberboot en het beklimmen van bergen terwijl de muskusos zich verderop aan het gras vergaard.Prijs v.a. € 7898.00
Sawadee Rondreizen
Rondreis Groenland Disko Bay
Sawadee: Tijdens deze rondreis over de Griekse eilanden maak je kennis met de hoofdstad Athene en vijf heel verschillende eilanden: Syros, Paros, Naxos, Santorini en Kreta. Al deze eilanden hebben hun eigen sfeer. Je overnacht in kleine familiehotels op loopafstand van de dorpspleinen waar het Griekse leven plaatsvind en kunt genieten eten van de heerlijke Griekse keuken. Een unieke poolreis per luxe expeditieschip van IJsland naar Groenland, één van de mooiste en meest ongerepte gebieden op aarde. Je ziet walvissen in het water, walrussen, robben en zeehonden op de stranden en vele vogelsoorten op de kliffen. De kusten van Groenland bestaan uit immense fjorden vele duizenden jaren geleden uitgeschuurd door het landijs. Met wat gelukPrijs v.a. € 9998.00
Sawadee Rondreizen
Rondreis Groenland Expeditie
Sawadee: Tijdens deze rondreis over de Griekse eilanden maak je kennis met de hoofdstad Athene en vijf heel verschillende eilanden: Syros, Paros, Naxos, Santorini en Kreta. Al deze eilanden hebben hun eigen sfeer. Je overnacht in kleine familiehotels op loopafstand van de dorpspleinen waar het Griekse leven plaatsvind en kunt genieten eten van de heerlijke Griekse keuken. Tijdens deze unieke reis ga je op expeditie naar het magistrale Groenland. Een reis waarbij je je tijdens de wandeltochten en overnachtingen bevindt in een onherbergzaam, prachtig landschap van fjorden, ijsbergen en gletsjers. Maak kennis met de bijzondere Inuit-bevolking, laat je onderdompelen in hun cultuur en wie weet zie je ijsberen en Arctische vossen. Laat de avonturier in je los! Geen dag zal hetzelfde zijn.Prijs v.a. € 4098.00

Reisorganisaties Groenland-vakanties

Boek je vakantie in Groenland online

Voor georganiseerde vakanties in Groenland kun je terecht bij: Sawadee. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Groenland met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Groenland zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Reisgidsen en landkaarten Groenland

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Groenland - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Groenland