Nieuwsbrief | Reisverslag Groenland-reis

Vakantie Groenland

Reizen naar Groenland boeken

Verslag Rondreis Zuid-Groenland

Voor het boeken van een vakantie in Groenland hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Groenland-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Groenland met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Groenland-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels voor het zelf samenstellen van je vakantie in Groenland.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Groenland. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Groenland.)

Rondreizen Groenland

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Groenland geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Groenland centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Groenland-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

SawadeeGroenland-reizen Sawadee
Sawadee Rondreizen
Rondreis Groenland - Noorderlicht Groenland
Sawadee: Tijdens deze rondreis maak je kennis met de Griekse cultuur. De reis start en eindigt in Athene. Je hebt ruim de tijd om Athene te ontdekken en diverse bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het bekendste monument van Griekenland, de Akropolis. Na ons bezoek aan Athene rijden we door naar Delphi. Het prachtige landschap hier vormt een schitterend decor voor de archeologische site van het oude Delphi. Verder bezoeken we de bekende plaatsen Olympia, Mystras en Nafplion. Messene is bij het grote publiek nog niet bekend en dat is onterecht. De resten van deze complete stadstaat zijn zeer de moeite van het bezoeken waard. De geschiedenis en culturele aspecten aan de reis gecombineerd met het landschap, de traditionele keuken en de gezellige stadjes maakt deze reis een onvergetelijke ervaring. Groenland, het grootste eiland ter wereld is een waar poolparadijs. Tijdens deze indrukwekkende rondreis aanschouwen we het grootste fjord systeem ter wereld, Scoresby Sund. We maken kennis met de bijzondere Inuit Eskimo bevolking in Ittoqqortoomiit én maken kans op het zien van het magische natuurfenomeen, het noorderlicht. We ontdekken de natuur van heel dichtbij tijdens trekkingen, tochten met een rubberboot en het beklimmen van bergen terwijl de muskusos zich verderop aan het gras vergaard.Prijs v.a. € 7748.00
Sawadee Rondreizen
Rondreis Oost-Groenland
Sawadee: Tijdens deze rondreis maak je kennis met de Griekse cultuur. De reis start en eindigt in Athene. Je hebt ruim de tijd om Athene te ontdekken en diverse bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het bekendste monument van Griekenland, de Akropolis. Na ons bezoek aan Athene rijden we door naar Delphi. Het prachtige landschap hier vormt een schitterend decor voor de archeologische site van het oude Delphi. Verder bezoeken we de bekende plaatsen Olympia, Mystras en Nafplion. Messene is bij het grote publiek nog niet bekend en dat is onterecht. De resten van deze complete stadstaat zijn zeer de moeite van het bezoeken waard. De geschiedenis en culturele aspecten aan de reis gecombineerd met het landschap, de traditionele keuken en de gezellige stadjes maakt deze reis een onvergetelijke ervaring. Groenland, het grootste eiland ter wereld is een waar poolparadijs. Tijdens deze indrukwekkende rondreis zie je walvissen in het water, walrussen, robben en zeehonden op de stranden en vele vogelsoorten die de kliffen bevolken. Met wat geluk zien we een ijsbeer op de uitgestrekte witte vlaktes, Groenland is bijzonder. Maar wat Groenland zo anders dan Spitsbergen maakt, is de bevolking, de Inuit.Prijs v.a. € 10648.00

Reisorganisaties Groenland-vakanties

Boek je vakantie in Groenland online

Voor georganiseerde vakanties in Groenland kun je terecht bij: Sawadee. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Groenland met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Groenland zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Groenland

Vliegtickets, hotels

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Groenland uit te stippelen. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Groenland

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Groenland. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Groenland, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Groenland

Vakantie à la Carte vliegtickets Groenland (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Groenland (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Groenland (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Groenland in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Groenland te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Groenland eerder duurder dan goedkoper.

Hotels Groenland

Hotel Reservation Desk Groenland: 2 hotels
Goedkope hotels Groenland: 2 hotels

Reisgidsen en landkaarten Groenland

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Groenland - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Groenland