Vakantie Guam

Nieuwsbrief | Reisverslagen Guam

Reizen naar Guam boeken

Voor het boeken van een vakantie in Guam hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Guam-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Guam met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Guam-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Guam. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Guam.)

Rondreizen Guam

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Guam geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Guam centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Guam-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

SawadeeGuam-reizen Sawadee
Sawadee groepsreis
Ecuador en Galapagos eilanden
Zuid-Amerika in zakformaat
Sawadee: Ecuador en Galapagos eilanden</a><br>Zuid-Amerika in zakformaat Een reis door Ecuador en de Galapagos eilanden is prachtig en veelzijdig! In dit land vind je besneeuwde bergen, regenwoud en stranden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten, de koloniale steden en de overblijfselen van de Incacultuur allemaal even boeiend en is het dierenleven op de Galapagos eilanden uitbundig.Prijs v.a. € 2698.00

Reisorganisaties Guam-vakanties

Boek je vakantie in Guam online

Voor georganiseerde vakanties in Guam kun je terecht bij: Sawadee. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Sawadee organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen in Guam met veel individuele vrijheid, in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding. Niet alleen de hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden in Guam zijn vaak het interessantst. (ANVR/SGR)
Arke Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Guam. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Guam

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Guam uit te stippelen. Voor een fly-drive in Guam combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Guam

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Guam. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Guam, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Guam

Vakantie à la Carte vliegtickets Guam (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Guam (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Guam (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Guam in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Guam te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Guam eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Guam

Compare car rent Guam

Goedkope huurauto Guam verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 4 steden in Guam, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Guam zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Guam

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Guam. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 13 hotels in 7 steden in Guam, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Guam: 13 hotels
Budget hotels Guam: 22 hotels

Reisgidsen en landkaarten Guam

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Guam - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Guam