Nieuwsbrief | Reisverslagen Honduras

Vakantie Honduras

Reizen naar Honduras boeken

Voor het boeken van een vakantie in Honduras hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Honduras-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Honduras met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Honduras-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Honduras.)

Rondreizen Honduras

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Honduras geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Honduras centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Honduras-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserHonduras-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Mexico, Guatemala & Honduras, 24 dagen
Djoser: Rondreis Mexico, Guatemala & Honduras, 24 dagen Indrukwekkende, complete reis door Mexico, Guatemala en Honduras met Maya-ruines, zoals bij Tikal, Copan en Chichen Itzá. In Guatalamala en bij San Christóbal ontmoet je de kleurrijke indianenbevolking.

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de Midden-Amerikaanse landen Mexico, Guatemala en Honduras. Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Mayas die hier jarenlang heersten. De tempels van Copán, Tikal, Chitzen Itzá en Palenque getuigen van een rijk verleden. In San Cristóbal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten. Deze reis eindigt heerlijk ontspannen aan het Caribische strand bij Playa del Carmen. Hier kun je heerlijk genieten van de prachtige palmenstranden, snorkelen, struinen door de kleine straatjes of een dagtocht maken naar het vlakbij gelegen eiland Cozumel.Prijs v.a. € 2195.00
ShoestringHonduras-reizen Shoestring
Shoestring groepsreis
Groepsreis Maya route
Tempels in het oerwoud
Shoestring: Groepsreis Maya route; Tempels in het oerwoud Deze Mexico & Guatemala groepsreis is één grote afwisseling van landschap, cultuur en bevolking. De tientallen vulkanen maken het berggebied van Guatemala spectaculair, maar ook de laaglandjungle, mangrovebossen en schilderachtige stranden van Belize en Mexico zijn een lust voor het oog. De Maya's hebben tal van cultuurschatten achtergelaten in de bergen en jungles van Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Prachtig is de diverse bevolking: de latino's in hun elegante koloniale stadjes, de kleurrijke Mayas met hun drukke markten en langs de kust de ontspannen creolen. Tijdens deze hotelrondreis zie je de mooiste piramides en tempels. Daarnaast maak je uitgebreid kennis met de huidige bewoners van deze regio. Een rondreis om nooit te vergeten!Prijs v.a. € 1999.00
Koning AapHonduras-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen
Rondreis MEXICO, GUATEMALA EN HONDURAS - 23 dagen
Schatten langs de Mayaroute
Koning Aap: Rondreis MEXICO, GUATEMALA EN HONDURAS - 23 dagen; Schatten langs de Mayaroute Over de hele wereld zijn tequila en tacos een begrip, maar de Mayawereld zit nog vol verrassingen. Ontcijfer de laatste inscripties in de klassieke Mayasteden. Bewonder de kleurrijke indiaanse bevolking die je tegenkomt op lokale markten. Beleef het prachtige landschap van imposante vulkanen en tropische jungle tijdens de rondreis Mexico, Guatemala en Honduras. En ervaar de Caribische sfeer aan de kust, waar je kunt terugkijken op een indrukwekkende reis.Prijs v.a. € 2095.00

Reisorganisaties Honduras-vakanties

Boek je vakantie in Honduras online

Voor georganiseerde vakanties in Honduras kun je terecht bij: Djoser, Koning Aap, Shoestring. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Honduras. Ontdek de natuur en cultuur van Honduras via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Honduras graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Shoestring biedt groepsrondreizen in Honduras: actieve rondreizen vol afwisseling in kleine groepen met zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Honduras voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Honduras. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Honduras

Compare car rent Honduras

Deze huurauto's in Honduras zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Honduras

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Honduras - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Honduras