Nieuwsbrief | Reisverslagen Honduras

Vakantie Honduras

Reizen naar Honduras boeken

Voor het boeken van een vakantie in Honduras hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Honduras-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Honduras met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Honduras-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Honduras. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Honduras.)

Rondreizen Honduras

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Honduras geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Honduras centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Honduras-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

ShoestringHonduras-reizen Shoestring
Shoestring groepsreis
Groepsreis Maya route
Tempels in het oerwoud
Shoestring: Groepsreis Maya route; Tempels in het oerwoud Deze Mexico & Guatemala groepsreis is één grote afwisseling van landschap, cultuur en bevolking. De tientallen vulkanen maken het berggebied van Guatemala spectaculair, maar ook de laaglandjungle, mangrovebossen en schilderachtige stranden van Belize en Mexico zijn een lust voor het oog. De Maya's hebben tal van cultuurschatten achtergelaten in de bergen en jungles van Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Prachtig is de diverse bevolking: de latino's in hun elegante koloniale stadjes, de kleurrijke Mayas met hun drukke markten en langs de kust de ontspannen creolen. Tijdens deze hotelrondreis zie je de mooiste piramides en tempels. Daarnaast maak je uitgebreid kennis met de huidige bewoners van deze regio. Een rondreis om nooit te vergeten!Prijs v.a. € 2099.00
Koning AapHonduras-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen
Rondreis MEXICO, GUATEMALA EN HONDURAS - 23 dagen
Schatten langs de Mayaroute
Koning Aap: Rondreis MEXICO, GUATEMALA EN HONDURAS - 23 dagen; Schatten langs de Mayaroute Over de hele wereld zijn tequila en tacos een begrip, maar de Mayawereld zit nog vol verrassingen. Ontcijfer de laatste inscripties in de klassieke Mayasteden. Bewonder de kleurrijke indiaanse bevolking die je tegenkomt op lokale markten. Beleef het prachtige landschap van imposante vulkanen en tropische jungle tijdens de rondreis Mexico, Guatemala en Honduras. En ervaar de Caribische sfeer aan de kust, waar je kunt terugkijken op een indrukwekkende reis.Prijs v.a. € 2095.00
TUIHonduras-reizen TUI
TUI cruise
9-daagse Caribbean cruise vanuit Havana
TUI Reizen: 9-daagse Caribbean cruise vanuit Havana Het begin van een ontdekkingsreis. Zo voel jij je zodra je aan boord stapt van de MSC Armonia. Met alle faciliteiten is er voor ieder wat wils. Waterattracties voor de kids en een ontspannende massage voor de ouders. Proef de Cubaanse rum in het Museo del Ron of draai een Cubaanse sigaar in het Fábrica de Tabacos Partagás. MSC Armonia brengt je naar de leukste plekken van de Caribbean.Prijs v.a. € 1354.00

Reisorganisaties Honduras-vakanties

Boek je vakantie in Honduras online

Voor georganiseerde vakanties in Honduras kun je terecht bij: Koning Aap, Shoestring, TUI Reizen. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Shoestring biedt groepsrondreizen in Honduras: actieve rondreizen vol afwisseling in kleine groepen met zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Honduras voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Honduras. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Honduras. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Honduras

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Honduras uit te stippelen. Voor een fly-drive in Honduras combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Honduras

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Honduras. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Honduras, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Honduras

Vakantie à la Carte vliegtickets Honduras (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Honduras (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Honduras (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Honduras in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Honduras te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Honduras eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Honduras

Compare car rent Honduras

Goedkope huurauto Honduras verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 4 steden in Honduras, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Honduras zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Honduras

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Honduras. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 21 hotels in 4 steden in Honduras, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Honduras: 21 hotels
Budget hotels Honduras: 30 hotels

Reisgidsen en landkaarten Honduras

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Honduras - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Honduras