Nieuwsbrief | Reisverslag Hong Kong-reis

Vakantie Hong Kong

Reizen naar Hong Kong boeken

Verslag Stedentrip Hong Kong

Voor het boeken van een vakantie in Hong Kong hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Hong Kong-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Hong Kong met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Hong Kong-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Hong Kong. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Hong Kong. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Hong Kong.)

Rondreizen Hong Kong

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Hong Kong geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Hong Kong centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Hong Kong-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIHong Kong-reizen TUI
TUI rondreizen
22-daagse rondreis China Compleet
TUI Reizen: 22-daagse rondreis China Compleet China, magisch en keizerlijk. Tijdens deze rondreis krijg je een goed beeld van de veelzijdigheid van dit immense land. Landschappen zo mooi, dat je direct begrijpt waar dichters en schilders hun inspiratie vonden. Steden zo levendig, dat je je nog lang de verkeersdrukte, het leven in de traditionele wijken en de contrasten tussen moderne bouwwerken en tempels zult herinneren. Sierlijke tuinen, schilderachtige karstbergen, herinneringen aan de rijkdom van keizers, wervelende metropolen... op naar China!Prijs v.a. € 2099.00

Reisorganisaties Hong Kong-vakanties

Boek je vakantie in Hong Kong online

Voor georganiseerde vakanties in Hong Kong kun je terecht bij: TUI Reizen, Dim Sum Reizen. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Hong Kong. (ANVR/SGR)
-> Dimsum Dim Sum Reizen organiseert themareizen, cultuurreizen, festivalreizen, groeps- en individuele reizen op maat naar China, Tibet, Bhutan en Sikkim, Ladakh en Spiti, Himalaya, Iran en Centraal-Azië. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Hong Kong

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Hong Kong uit te stippelen. Voor een fly-drive in Hong Kong combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Hong Kong

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Hong Kong. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Hong Kong, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Hong Kong

Vakantie à la Carte vliegtickets Hong Kong (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Hong Kong (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Hong Kong (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Hong Kong in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Hong Kong te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Hong Kong eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Hong Kong

Compare car rent Hong Kong

Goedkope huurauto Hong Kong verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 1 steden in Hong Kong, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Hong Kong zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Hong Kong

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Hong Kong. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 19 hotels in 6 steden in Hong Kong, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Hong Kong: 19 hotels
Budget hotels Hong Kong: 126 hotels
Hotel Reservation Desk Hong Kong: 123 hotels
Goedkope hotels Hong Kong: 131 hotels

Reisgidsen en landkaarten Hong Kong

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Hong Kong - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Hong Kong