Nieuwsbrief | Reisverslag Hongarije-reis

Vakantie Hongarije

Reizen naar Hongarije boeken

Verslag Wandelvakantie Bükkgebergte

Voor het boeken van een vakantie in Hongarije hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Hongarije-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Hongarije met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Hongarije-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees het reisverslag over vakantie in Hongarije. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Hongarije.)

Rondreizen Hongarije

8 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 8 bijzondere georganiseerde rondreizen in Hongarije geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Hongarije centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Hongarije-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserHongarije-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Kookreis Boedapest, 4 dagen
Djoser: Kookreis Boedapest, 4 dagen Een leuke stad, een rijke geschiedenis, gezellige restaurantjes, leerzame workshops over koken en vooral veel, heel veel proeven! Deze city trip heeft het allemaal en dat op een steenworp afstand van huis.

We kennen allemaal de overheerlijke Goulash uit Hongarije. Dit kruidige gerecht is echter niet de enige lekkernij die de Hongaarse keuken voortbrengt. Onder het toeziend oog van een Hongaarse chef leren we over de koken van vroeger en nu. En een sommelier vertelt over de vele wijnen die Hongarije kent. Een overheerlijk culinair weekend lokt in het prachtige historische Boedapest.Prijs v.a. € 995.00
SRC-reizenHongarije-reizen SRC
SRC-reizen Muziekreizen
Lentefestival Boedapest
SRC-reizen: Lentefestival Boedapest Ontdek in Boedapest in Hongarije prachtige opera's op het lentefestival en alle hoogtepunten van Boedapest en paleis Gödöll, de ruďnes van Visegrád en Esztergom met de reisleiders van SRC Reizen
SRC-reizen Kerstreizen
Kerst in Boedapest
SRC-reizen: Kerst in Boedapest Ontdek in Boedapest in Hongarije alle hoogtepunten, kerstmarkten, dinercruise, Kecskemét, de poesta en paleis Gödöll met een reisleider van SRC ReizenPrijs v.a. € 698.00
SRC-reizen Cultuurvakanties
Hongarije en Slowakije
SRC-reizen: Hongarije en Slowakije Ontdek steden als het bruisende Boedapest, het oriëntaalse Pécs, de wijnstad Eger, het gezellige Bratislava en het barokke Trenin samen met de beste reisleiders van SRC ReizenPrijs v.a. € 1298.00
KrasHongarije-reizen Kras
Kras Autovakantie
Fietsen langs de Donau, van Wenen naar Boedapest
Kras: Fietsen langs de Donau, van Wenen naar Boedapest Fietsreis door Oostenrijk en Hongarije over de populaire Donau Radweg incl. verblijf in goede hotels, ontbijt, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. BratislavaPrijs v.a. € 513.00
Kras singlereis
Single Reis Stedentrip Boedapest
Kras: Single Reis Stedentrip Boedapest Stedentrip naar Boedapest in Hongarije speciaal voor singles met verblijf in een 4-sterrenhotelPrijs v.a. € 689.00
Peter Langhout ReizenHongarije-reizen Peter Langhout
Peter Langhout Busreizen
5 dagen busreis Formule 1 Hongarije - Budapest
Peter Langhout: 5 dagen busreis Formule 1 Hongarije - Budapest Ga mee met deze 5-daagse busreis naar de Formule 1 Grand Prix van Budapest. Inclusief weekendticket staanplaats.Prijs v.a. € 399.00
SNPHongarije-reizen SNP
SNP vogelreis
Hongarije - Vogelreis
vogelreis vanuit gastvrije boerderij
SNP: Deze vogelreis gaat naar de twee beste vogelgebieden van Hongarije: de vermaarde poesta van Hortobágy en de uitlopers van het Bükkgebergte. Begeleiding door een SNP vogelaar en een Nederlandse bioloog die tevens onze gastheer is en al jaren in de streek woont. Zij zorgen ervoor dat we de volgende karakteristieke soorten zullen vinden: grote trap, keizerarend, oeraluil, witrugspecht, en diverse rietbewoners Tijdens eerdere reizen werden gemiddeld 170 soorten vogels gezien!We verblijven in een sfeervolle boerenhoeve, aan de voet van het Bükkgebergte gelegen.Prijs v.a. € 1120.00

Reisorganisaties Hongarije-vakanties

Boek je vakantie in Hongarije online

Voor georganiseerde vakanties in Hongarije kun je terecht bij: Djoser, SNP, Peter Langhout, Kras, SRC-reizen. Een korte profielschets van deze 5 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Hongarije. Ontdek de natuur en cultuur van Hongarije via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Hongarije graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Hongarije en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
Kras organiseert een breed scala reizen in Hongarije en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
Peter Langhout organiseert diverse vakanties voor een zeer brede doelgroep, waaronder ook excursiereizen. Doordat er groot wordt ingekocht en doordat u rechtstreeks boekt, zijn de prijzen uiterst scherp. (ANVR/SGR)
SRC-reizen SRC-reizen voor wie meer wil zien: niet alleen de highlights maar ook de onbekende parels. Groepsreizen, fly drives en een privéreizen met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Hongarije

Compare car rent Hungary

Deze huurauto's in Hongarije zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Hongarije

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Hongarije - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Hongarije