Nieuwsbrief | 2 reisverslagen Israel-reizen

Vakantie Israel

Reizen naar Israel boeken

Verslag Rondreis Israël

Voor het boeken van een vakantie in Israel hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Israel-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Israel met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Israel-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Israel. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 2 reisverslagen over vakanties in Israel. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Israel.)

Rondreizen Israel

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Israel geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Israel centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Israel-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserIsrael-reizen Djoser
Djoser Rondreizen
Rondreis IsraŽl, 12 dagen
Djoser: Rondreis IsraŽl, 12 dagen Een rondreis door IsraŽl staat garant voor een archeologisch avontuur, verrassende natuur en natuurlijk de altijd sfeervolle Middellandse Zee. Geen land ter wereld speelt al zo lang een rol in de wereldgeschiedenis als IsraŽl. Hier bevinden zich heilige plaatsen van Joden, christenen en moslims en vind je ruÔnes uit Oudtestamentische, Romeinse en Ottomaanse tijden.

Het kosmopolitische Tel Aviv, het heilige Jeruzalem, de stilte van de woestijn, het zoute water van de Dode Zee, overblijfselen uit de oudheid, heerlijke palmenstranden, Joden, Palestijnen, christenen en moslims: IsraŽl is een land van grote verscheidenheid. De reis begint in Tel Aviv waar je de reis rustig kunt beginnen op het strand of waar je meteen de geschiedenis in kunt duiken. Vervolgens rijden we richting het noorden naar de Romeinse opgravingen van Caesarea. In Tiberias maken we een dagexcursie naar de Berg van de Zaligsprekingen en vanuit Jeruzalem kun je tijdens een optionele excursie Bethlehem bezoeken.Prijs v.a. € 1595.00

Reisorganisaties Israel-vakanties

Boek je vakantie in Israel online

Voor georganiseerde vakanties in Israel kun je terecht bij: Djoser. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Israel. Ontdek de natuur en cultuur van Israel via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Israel graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Israel

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Israel uit te stippelen. Voor een fly-drive in Israel combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Israel

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Israel. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Israel, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Israel

Vakantie à la Carte vliegtickets Israel (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Israel (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Israel (i.s.m. Beins)
Goedkope chartervluchten Israel (i.s.m. Cheap Tickets)

Bestemmingen van charters (campingvluchten) in Israel zijn: Tel Aviv

Wie het goedkoopste vliegticket naar Israel in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Israel te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Israel eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Israel

Compare car rent Israel

huurauto-boeken.nl Israel verhuurt i.s.m. CarDelMar goedkope huurauto's in 19 steden in Israel. All-inclusive zonder verborgen toeslagen, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. Betaling uitsluitend per creditcard.

Goedkope huurauto Israel verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 22 steden in Israel, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Israel zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Israel

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Israel. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 119 hotels in 25 steden in Israel, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Israel: 119 hotels
Budget hotels Israel: 210 hotels
Hotel Reservation Desk Israel: 172 hotels
Charming accommodation Israel: 21 hotels
Goedkope hotels Israel: 287 hotels

Reisgidsen en landkaarten Israel

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Israel - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Israel