Nieuwsbrief | Reisverslagen Joegoslavië

Vakantie Joegoslavië

Reizen naar Joegoslavië boeken

Voor het boeken van een vakantie in Joegoslavië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Joegoslavië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Joegoslavië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Joegoslavië-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets voor het zelf samenstellen van je vakantie in Joegoslavië.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Joegoslavië.)

Rondreizen Joegoslavië

1 groepsreizen en individuele reizen

We hebben bijzondere georganiseerde rondreizen in Joegoslavië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Joegoslavië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Joegoslavië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

Koning AapJoegoslavië-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen (Nieuwe reis)
Rondreis VOORMALIG JOEGOSLAVIň - 24 dagen
De ziel van de Balkan
Koning Aap: Rondreis VOORMALIG JOEGOSLAVIň - 24 dagen; De ziel van de Balkan Met de val van het communisme werd in 1989 ook het einde van Socialistische Federale Republiek JoegoslaviŽ ingeluid. Tijdens deze reis bezoek je de huidige zeven republieken die ooit samen een land vormden. Er is aandacht voor de verschillende beschavingen die ooit over dit deel van de Balkan heersten, het meer recente communistische verleden, de indrukwekkende natuur, maar ook de Balkan Oorlog.† Je reist vanuit de Sloveense Alpen via de Adriatische kust naar de jongste republiek van Europa, Kosovo en uiteindelijk naar het voormalig centrum van de macht in JoegoslaviŽ, Belgrado. De landen van het voormalig JoegoslaviŽ vormen samen het bewijs dat je niet ver hoeft te reizen om een grote verscheidenheid aan volkeren, geschiedenis en natuur te treffenPrijs v.a. € 2695.00

Reisorganisaties Joegoslavië-vakanties

Boek je vakantie in Joegoslavië online

Voor georganiseerde vakanties in Joegoslavië kun je terecht bij: Koning Aap. Een korte profielschets van deze reisorganisatie:

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Joegoslavië voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Joegoslavië. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Joegoslavië

Vliegtickets

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Joegoslavië uit te stippelen. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Joegoslavië

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Joegoslavië. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Joegoslavië, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Joegoslavië

Vakantie à la Carte vliegtickets Joegoslavië (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Joegoslavië (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Joegoslavië (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Joegoslavië in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Joegoslavië te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Joegoslavië eerder duurder dan goedkoper.

Reisgidsen en landkaarten Joegoslavië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Joegoslavië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Joegoslavië