Nieuwsbrief | Reisverslagen Kaaiman Eilanden

Vakantie Kaaiman Eilanden

Reizen naar Kaaiman Eilanden boeken

Voor het boeken van een vakantie in Kaaiman Eilanden hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Kaaiman Eilanden-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Kaaiman Eilanden met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Kaaiman Eilanden-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Kaaiman Eilanden.)

Rondreizen Kaaiman Eilanden

4 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 4 bijzondere georganiseerde rondreizen in Kaaiman Eilanden geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Kaaiman Eilanden centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Kaaiman Eilanden-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUIKaaiman Eilanden-reizen TUI
TUI cruise
12-daagse Caribbean & Cuba cruise vanuit Mexico
TUI Reizen: 12-daagse Caribbean & Cuba cruise vanuit Mexico Het begin van een ontdekkingsreis. Zo voel jij je zodra je aan boord stapt van de MSC Opera. Met alle faciliteiten die er aan boord zijn, is er voor ieder wat wils. Waterattracties voor de kids en een ontspannende massage voor de ouders. Tijdens deze cruise is er voldoende tijd in Havana. Proef de Cubaanse rum in het Museo del Ron of draai een Cubaanse sigaar in het Fábrica de Tabacos Partagás. In Jamaica maak je kennis met het land van de rum en de reggea. Wie kent Bob Marley nou niet? Breng een bezoek aan zijn oude woning die omgetoverd is tot museum. MSC Opera brengt je naar de leukste plekken van de Caribbean. Geniet voor en na de cruise nog heerlijk aan het strand van Playa del Carmen. Let op!! Voor een aantal data is de route afwijkend, zie 'Goed om te weten'.Prijs v.a. € 1270.00
TUI cruise
12-daagse Caribbean cruise vanuit Havana
TUI Reizen: 12-daagse Caribbean cruise vanuit Havana Het begin van een ontdekkingsreis. Zo voel jij je zodra je aan boord stapt van de MSC Armonia. Met alle faciliteiten is er voor ieder wat wils. Waterattracties voor de kids en een ontspannende massage voor de ouders. Proef de Cubaanse rum in het Museo del Ron of draai een Cubaanse sigaar in het Fábrica de Tabacos Partagás. MSC Armonia brengt je naar de leukste plekken van de Caribbean.Prijs v.a. € 1858.00
KrasKaaiman Eilanden-reizen Kras
Kras Cruise inclusief vlucht
Rondreis Cuba & Cruise Caribbean & Meliá Las Antillas
Kras: Rondreis Cuba & Cruise Caribbean & Meliá Las Antillas 16-/19-daagse reis inclusief zeecruise per MSC Armonia**** van Havana naar o.a. Jamaica, Georgetown en Cozumel of naar o.a. Belize, Honduras en Mexico, incl. rondreis en strandverlenging. Vertrek december 2017 t/m oktober 2018.Prijs v.a. € 1706.00
Kras Cruise inclusief vlucht
Rondreis Cuba & Cruise Caribbean & Meliá Varadero
  Zie bovenstaande reisPrijs v.a. € 1787.00

Reisorganisaties Kaaiman Eilanden-vakanties

Boek je vakantie in Kaaiman Eilanden online

Voor georganiseerde vakanties in Kaaiman Eilanden kun je terecht bij: Kras, TUI Reizen. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Kras organiseert een breed scala reizen in Kaaiman Eilanden en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Kaaiman Eilanden. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Kaaiman Eilanden

Compare car rent Cayman Islands

Deze huurauto's in Kaaiman Eilanden zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Kaaiman Eilanden

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Kaaiman Eilanden - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Kaaiman Eilanden