Nieuwsbrief | Reisverslagen Kazachstan

Vakantie Kazachstan

Reizen naar Kazachstan boeken

Voor het boeken van een vakantie in Kazachstan hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Kazachstan-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Kazachstan met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Kazachstan-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Kazachstan.)

Rondreizen Kazachstan

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Kazachstan geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Kazachstan centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Kazachstan-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserKazachstan-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Kazachstan, 14 dagen
Djoser: Rondreis Kazachstan, 14 dagen Een reis door het weinig bezochte Kazachstan is voor de fervente reiziger een aangename verrassing. De natuur is overweldigend en afwisselend: fraaie woestijngebieden, uitgestrekte steppen, canyons, meren en hooggebergte. Door haar strategische ligging op caravanroutes van de Zijderoute vind je hier een mengeling van culturen en bijzondere bezienswaardigheden die op de werelderfgoed zijn geplaatst.

Kazachstan. Waar kennen we dit land eigenlijk van? Van schaatswedstrijden, de hilarische film Borat en de Nederlandse astronaut Andrť Kuipers die vanaf de kosmodroom nabij Baikonoer werd gelanceerd naar het ruimtestation ISS. Dat het land bijzondere nationale parken heeft zoals Altyn Emel en de spectaculaire Charyn canyon is nauwelijks bekend. De vele historische monumenten en interessante diverse historie als onderdeel van de Zijderoute, in combinatie met de ongereptheid van deze bestemming, maken van je bezoek een echte ontdekkingsreis.Prijs v.a. € 2295.00
Djoser Rondreizen
Zijderoute, 22 dagen
Djoser: Zijderoute, 22 dagen Bijzondere rondreis door Centraal-AziŽ langs de eeuwenoude karavaansteden van de Zijderoute. Bezoek levendige lokale markten, kleurrijke medressen en moskeeŽn.

Centraal in AziŽ liggen verschillende voormalige Sovjetstaten met een rijk verleden. Het waren belangrijke schakels in de zijderoute van China naar de Middellandse Zee. De vele volkeren in dit gebied, waaronder een aanzienlijk aantal nomadenstammen, herontdekken steeds meer van hun historisch erfgoed. Tijdens deze fascinerende rondreis bezoek je Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en KirgiziŽ. In deze landen bekijk je onder andere Ashgabat met haar marmeren gebouwen, leer je over de nomaden cultuur in Oezbekistan, het legendarische Samarkand en ga je naar de enorme canyons nabij Almaty.Prijs v.a. € 2695.00
Koning AapKazachstan-reizen Koning Aap
Koning Aap Pioniersreis (Groepsreizen)
Rondreis KAZACHSTAN - 21 dagen
Sjasliek, steppe en Borat
Koning Aap: Rondreis KAZACHSTAN - 21 dagen; Sjasliek, steppe en Borat Wil je eens iets anders? Vermoedelijk is Kazachstan niet het eerste land dat in je opkomt. Veel mensen kennen het land slechts door Borat, de film van de komiek Sacha Baron Cohen. Kazachstan biedt echter veel moois! De natuur is overweldigend, met eindeloze steppes, serene meren, hoge bergen en het deels opgedroogde Aralmeer. Ook de cultuurliefhebber komt zeker aan zijn trekken. Anno 2018 staat het toerisme nog in de kinderschoenen, Kazachstan is dan ook een bestemming voor ťchte pioniers.Prijs v.a. € 2995.00

Reisorganisaties Kazachstan-vakanties

Boek je vakantie in Kazachstan online

Voor georganiseerde vakanties in Kazachstan kun je terecht bij: Djoser, Koning Aap, Dim Sum Reizen. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Kazachstan. Ontdek de natuur en cultuur van Kazachstan via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Kazachstan graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Kazachstan voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Kazachstan. (ANVR/SGR)
[an error occurred while processing this directive] Dim Sum Reizen organiseert themareizen, cultuurreizen, festivalreizen, groeps- en individuele reizen op maat naar China, Tibet, Bhutan en Sikkim, Ladakh en Spiti, Himalaya, Iran en Centraal-Azië. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Kazachstan

Compare car rent Kazakhstan

Deze huurauto's in Kazachstan zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Kazachstan

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Kazachstan - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Kazachstan