Nieuwsbrief | 2 reisverslagen Kirgizië-reizen

Vakantie Kirgizië

Reizen naar Kirgizië boeken

Verslag Fietsvakantie Kirgizië

Voor het boeken van een vakantie in Kirgizië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Kirgizië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Kirgizië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Kirgizië-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 2 reisverslagen over vakanties in Kirgizië. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Kirgizië.)

Rondreizen Kirgizië

4 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 4 bijzondere georganiseerde rondreizen in Kirgizië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Kirgizië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Kirgizië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

ShoestringKirgizië-reizen Shoestring
Shoestring groepsreis
Groepsreis KirgiziŽ
Bergmeren, adelaars en nomaden
Shoestring: Groepsreis KirgiziŽ; Bergmeren, adelaars en nomaden Zoek je een avontuurlijke bestemming, weinig in het nieuws, onontdekt en met een ruige natuur? De alom aanwezige bergen en de nomaden die verblijven in hun joerten in KirgiziŽ (Kirgizstan) zijn een uitdaging voor iedereen die eens wat anders zoekt. Er zijn volop mogelijkheden tot wandelen en paardrijden in de ongerepte natuur.Prijs v.a. € 1299.00
Koning AapKirgizië-reizen Koning Aap
Koning Aap Groepsreizen
Rondreis CENTRAAL-AZIň - 22 dagen
Turquoise mozaÔeken
Koning Aap: Rondreis CENTRAAL-AZIň - 22 dagen; Turquoise mozaÔeken Maak kennis met het onontdekte hart van AziŽ. In Turkmenistan, Oezbekistan en KirgiziŽ vind je kleurrijke bazaars, islamitische architectuur, rondzwervende nomaden, spectaculaire landschappen en een innemende bevolking. Je reist door een deel van de wereld dat op zoek is naar een nieuwe identiteit. Overal zie je het verleden tijdens je Centraal-AziŽ rondreis; de culturele rijkdommen van de Zijderoute, eeuwenoude islamitische rijken en de Sovjetcultuur.Prijs v.a. € 2795.00
SNPKirgizië-reizen SNP
SNP wandelvakantie
KirgiziŽ - Wandelreis
wandelvakantie met tenten, groepsreis
SNP: Uitgestrekte landschappen in een ongerepte natuur, ver weg van de toeristenmassa. Machtige zevenduizenders, omringd door tientallen gletsjers, weides vol gentianen en edelweiss als contrast, kuddes wilde paarden en vriendelijke nomadenbevolking. De ingrediŽnten voor een absolute topwandelreis. De hoofdstad Bishkek, met zijn standbeelden en pompeuze gebouwen uit de Sovjettijd, vormt de uitvalsbasis voor twee acclimatisatie-wandelingen voordat de eerste korte trektocht aanvangt rondom het hooggelegen koude Song Kul meer. Het is de opmaat voor een zevendaags wandelavontuur in het Tersky Allatoo hooggebergte. Doorsneden met vele Kaska suu's, oftewel 'zilveren rivieren' die uitmonden in het warmere Yssyk Kul meer. Een echte wandelklassieker voor bikkels ťn liefhebbers van alpiene hooggebergte, gletsjers, bergmeren, kleurige geŽrodeerde gebieden, groene valleien en luisterrijke dorpen. Waag je aan de lokale drank koumis, licht gefermenteerde paardenmelk, en ervaar de gastvrijheid van de Kirgiezen.Prijs v.a. € 2857.30
SNP reizen
KirgiziŽ - fietsreis
kampeertrektocht per fiets
SNP: Soms doemt er een bestemming op die elke fantasie te boven gaat. KirgiziŽ is zo'n bestemming. Fiets een kleine 900 km†door het land van de zijderoute, de zeldzame sneeuwluipaard en de bergen van Tien Shan, met toppen tot meer dan 7000 meter. Behalve de spectaculaire bergpieken zijn er 'Kaska Suu's, ofwel zilveren rivieren, rustige dorpen, groene alpenweiden, tapijten van edelweiss en rode rotspartijen. Je overnacht in tenten en guesthouses.Prijs v.a. € 2670.00

Reisorganisaties Kirgizië-vakanties

Boek je vakantie in Kirgizië online

Voor georganiseerde vakanties in Kirgizië kun je terecht bij: Koning Aap, Shoestring, SNP, Atma Asia Travel, Dim Sum Reizen. Een korte profielschets van deze 5 reisorganisaties:

Shoestring biedt groepsrondreizen in Kirgizië: actieve rondreizen vol afwisseling in kleine groepen met zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Kirgizië voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Kirgizië. (ANVR/SGR)
SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Kirgizië en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
-> Atma Asia Travel Atma Asia Travel: uitdagende activiteiten, indrukwekkende cultuur, adembenemende natuur en bijzondere ontmoetingen tijdens individuele reizen op maat in Kirgizië. (SGR)
-> Dimsum Dim Sum Reizen organiseert themareizen, cultuurreizen, festivalreizen, groeps- en individuele reizen op maat naar China, Tibet, Bhutan en Sikkim, Ladakh en Spiti, Himalaya, Iran en Centraal-Azië. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Reisgidsen en landkaarten Kirgizië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Kirgizië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Kirgizië