Nieuwsbrief | 2 reisverslagen Kirgizië-reizen

Vakantie Kirgizië

Reizen naar Kirgizië boeken

Verslag Fietsvakantie Kirgizië

Voor het boeken van een vakantie in Kirgizië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Kirgizië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Kirgizië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Kirgizië-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels voor het zelf samenstellen van je vakantie in Kirgizië.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 2 reisverslagen over vakanties in Kirgizië. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Kirgizië.)

Rondreizen Kirgizië

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Kirgizië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Kirgizië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Kirgizië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

ShoestringKirgizië-reizen Shoestring
Shoestring groepsreis
Groepsreis KirgiziŽ
Bergmeren, adelaars en nomaden
Shoestring: Groepsreis KirgiziŽ; Bergmeren, adelaars en nomaden Zoek je een avontuurlijke bestemming, weinig in het nieuws, onontdekt en met een ruige natuur? De alom aanwezige bergen en de nomaden die verblijven in hun joerten in KirgiziŽ (Kirgizstan) zijn een uitdaging voor iedereen die eens wat anders zoekt. Er zijn volop mogelijkheden tot wandelen en paardrijden in de ongerepte natuur.Prijs v.a. € 1399.00
Koning AapKirgizië-reizen Koning Aap
Koning Aap rondreizen
Rondreis CENTRAAL-AZIň - 22 dagen
Turquoise mozaÔeken
Koning Aap: Rondreis CENTRAAL-AZIň - 22 dagen; Turquoise mozaÔeken Maak kennis met het onontdekte hart van AziŽ. In Turkmenistan, Oezbekistan en KirgiziŽ vind je kleurrijke bazaars, islamitische architectuur, rondzwervende nomaden, spectaculaire landschappen en een innemende bevolking. Je reist door een deel van de wereld dat op zoek is naar een nieuwe identiteit. Overal zie je het verleden tijdens je Centraal-AziŽ rondreis; de culturele rijkdommen van de Zijderoute, eeuwenoude islamitische rijken en de Sovjetcultuur.Prijs v.a. € 2695.00
SNPKirgizië-reizen SNP
SNP wandelvakantie
KirgiziŽ - Wandelreis
wandelvakantie met tenten, groepsreis
SNP: De weidse landschappen, machtige bergen en vriendelijke nomadenbevolking maken deze trekkingreis tot een absolute topbestemming in ons reisaanbod. Rijden door onwezenlijke erosie-landschappen en groene dorpen, wandelen vergezeld door lokale paardenmannen in het Terskey Allatoo hooggebergte, doorsneden door vele Kaska suu's (zilveren rivieren).Prijs v.a. € 2215.00

Reisorganisaties Kirgizië-vakanties

Boek je vakantie in Kirgizië online

Voor georganiseerde vakanties in Kirgizië kun je terecht bij: Koning Aap, Shoestring, SNP, Atma Asia Travel, Dim Sum Reizen. Een korte profielschets van deze 5 reisorganisaties:

Shoestring biedt groepsrondreizen in Kirgizië: actieve rondreizen vol afwisseling in kleine groepen met zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. (ANVR/SGR)
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen in Kirgizië voor de levensgenieter: veel aandacht voor accommodaties, reisprogramma en transport onderweg in Kirgizië. (ANVR/SGR)
SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Kirgizië en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
-> Atma Asia Travel Atma Asia Travel: uitdagende activiteiten, indrukwekkende cultuur, adembenemende natuur en bijzondere ontmoetingen tijdens individuele reizen op maat in Kirgizië. (SGR)
-> Dimsum Dim Sum Reizen organiseert themareizen, cultuurreizen, festivalreizen, groeps- en individuele reizen op maat naar China, Tibet, Bhutan en Sikkim, Ladakh en Spiti, Himalaya, Iran en Centraal-Azië. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Kirgizië

Vliegtickets, hotels

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Kirgizië uit te stippelen. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Kirgizië

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Kirgizië. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Kirgizië, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Kirgizië

Vakantie à la Carte vliegtickets Kirgizië (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Kirgizië (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Kirgizië (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Kirgizië in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Kirgizië te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Kirgizië eerder duurder dan goedkoper.

Hotels Kirgizië

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Kirgizië. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 1 hotels in 1 steden in Kirgizië, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Kirgizië: 1 hotels
Budget hotels Kirgizië: 2 hotels

Reisgidsen en landkaarten Kirgizië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Kirgizië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Kirgizië