Nieuwsbrief | Reisverslagen Lesotho

Vakantie Lesotho

Reizen naar Lesotho boeken

Voor het boeken van een vakantie in Lesotho hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Lesotho-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Lesotho met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Lesotho-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Lesotho.)

Rondreizen Lesotho

6 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 6 bijzondere georganiseerde rondreizen in Lesotho geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Lesotho centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Lesotho-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserLesotho-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis Zuid-Afrika, Lesotho & Swaziland, 21 dagen hotel/chaletreis
Djoser: Rondreis Zuid-Afrika, Lesotho & Swaziland, 21 dagen hotel/chaletreis Complete rondreis langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika en de bergstaatjes Lesotho en Swaziland. De Tafelberg, tuinroute, Oudtshoorn en Kruger zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden van deze reis.

Comfortabele complete hotel/lodge rondreis langs alle hoogtepunten van Zuid-Afrika. Verwonder je tijdens deze complete rondreis aan al het wildlife aan de kust, zoals dolfijnen, walvissen en robbenkolonies. Speur naar olifanten, giraffen en leeuwen in de wildparken Kruger en Hluhluwe/Imfolozi tijdens prachtige jeepsafaris en/of een spannende bushwandeling. Geniet daarnaast van de cultuur in Swaziland en de spectaculaire landschappen in Lesotho en de Karoo woestijn. De Drakensbergen vormen een randmassief, met spectaculair steile kliffen en diepe valleien.Prijs v.a. € 2195.00
ShoestringLesotho-reizen Shoestring
Shoestring groepsreis
Groepsreis Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho
Braai en seekoeien
Shoestring: Groepsreis Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho ; Braai en seekoeien Deze reis biedt prachtige wildparken, kleurrijke mensen en bovenal onmetelijke ruimte. Je reist naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk-Afrika, Kruger. Waan je in donker Afrika in het dwergstaatje Swaziland. Geniet van de prachtige stranden van Kwazulu Natal en de mogelijkheid om te wandelen in het gebied van de majestueuze Drakensbergen. Echt een wereld in een land!Prijs v.a. € 1999.00
TUILesotho-reizen TUI
TUI rondreizen
23-daagse rondreis See it All van Kruger tot Kaap
TUI Reizen: 23-daagse rondreis See it All van Kruger tot Kaap Je bent 'in' voor drie weken lang genieten van het beste dat Zuid-Afrika, Lesotho en eSwatini (voormalig Swaziland) te bieden hebben. Je voorkeur gaat uit naar meer tijd op de bestemming om deze optimaal te beleven. Én je wil verblijven in kleinschalige hotels of guesthouses. Dan is dit een reis naar je hart! Elke ochtend een lekker ontbijt en onderweg met je comfortabele auto ondergedompeld worden in een waanzinnig landschap, te midden van een kleurrijke bevolking en spectaculaire dierenwereld. Je hoeft niet te kiezen, want 'you will see it all'!Prijs v.a. € 2140.00
TUI rondreizen
25-daagse rondreis See it All van Kruger tot Kaap
TUI Reizen: 25-daagse rondreis See it All van Kruger tot Kaap Je bent 'in' voor drie weken lang genieten van het beste dat Zuid-Afrika, Lesotho en eSwatini te bieden hebben. Je voorkeur gaat uit naar meer tijd op locatie om deze optimaal te kunnen beleven. Én je wilt verblijven in kleinschaliger hotels of Guest Houses. Dan is dit een reis naar je hart! Elke ochtend een lekker ontbijt en onderweg met je comfortabele auto ondergedompeld zijn in een waanzinnig landschap, temidden van een kleurrijke bevolking en spectaculaire dierenwereld. Je hoeft niks te kiezen, want 'You will See it All'.Prijs v.a. € 2259.00
KrasLesotho-reizen Kras
Kras Groepsreis
Avontuurlijke kampeersafari South African Explorer
Kras: Avontuurlijke kampeersafari South African Explorer Kampeersafari South African ExplorerPrijs v.a. € 2471.00
Kras Groepsreis
Avontuurlijke lodgesafari South African Explorer
Kras: Avontuurlijke lodgesafari South African Explorer Lodgesafari South African ExplorerPrijs v.a. € 2831.00

Reisorganisaties Lesotho-vakanties

Boek je vakantie in Lesotho online

Voor georganiseerde vakanties in Lesotho kun je terecht bij: Djoser, Shoestring, Kras, TUI Reizen. Een korte profielschets van deze 4 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Lesotho. Ontdek de natuur en cultuur van Lesotho via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Lesotho graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
Shoestring biedt groepsrondreizen in Lesotho: actieve rondreizen vol afwisseling in kleine groepen met zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. (ANVR/SGR)
Kras organiseert een breed scala reizen in Lesotho en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Lesotho. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Lesotho

Compare car rent Lesotho

Deze huurauto's in Lesotho zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Lesotho

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Lesotho - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Lesotho