Nieuwsbrief | Reisverslagen Luxemburg

Vakantie Luxemburg

Reizen naar Luxemburg boeken

Voor het boeken van een vakantie in Luxemburg hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Luxemburg-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Luxemburg met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Luxemburg-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen en campings voor het zelf samenstellen van je vakantie in Luxemburg. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Luxemburg.)

Rondreizen Luxemburg

4 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 4 bijzondere georganiseerde rondreizen in Luxemburg geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Luxemburg centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Luxemburg-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

TUILuxemburg-reizen TUI
TUI fietsvakantie
10-daagse 5 landen fietsreis Vennbahn / Maas
TUI Reizen: 10-daagse 5 landen fietsreis Vennbahn / Maas Twee prachtige routes langs de rivier de Maas en over het 'Vennbahn' fietspad zijn de basis voor een vanuit Maastricht, de stad waar in 1992 de grondslag voor de Europese samenwerking werd gelegd, met de ondertekening van het Verdrag van Maastricht. De 'Internationale Maasroute' is een fietstocht langs de Maas tussen Nederland en Noord-Frankrijk. Van Maastricht naar de Franse stad Sedan, met de grootste burcht van Europa als belangrijkste historische bezienswaardigheid. Het 'Vennbahn' fietspad is aangelegd op een oud spoorwegtracé, dat drie landen doorkruist, met een lengte van 125 km. Het leidt, met een gemiddeld stijgingspercentage van 2%, vanaf Troisvièrges, in het noorden van Luxemburg, door het schilderachtige Ourdal naar het Duits-Belgisch natuurpark Hoge Venen-Eifel.Prijs v.a. € 795.00
TUI standplaatsreis
5-daagse standplaatsreis Saarburg
TUI Reizen: 5-daagse standplaatsreis Saarburg Op nog geen 400 km. vanaf Utrecht ligt een mooi fietsgebied. Hier vindt u tevens de rivieren de Saar, de Sauer en de Moezel waar uitstekende fietspaden en een prachtige natuur borg staan voor een paar prachtige fietsdagen. Wij kozen als uitgangspunt voor u twee gemoedelijk 3 sterrenhotels, vlak bij elkaar gelegen in het centrum van het pittoreske stadje Saarburg. De Saar splitst Saarburg als het ware in tweeën om zich daarna in een waterval spectaculair naar beneden te storten.Prijs v.a. € 325.00
TUI fietsvakantie
8-daagse fietsreis Vennbahn
TUI Reizen: 8-daagse fietsreis Vennbahn In de zomer van 2013 werd de 125 kilometer lange 'Vennbahn', één van de langste en mooiste tot fietspad omgebouwde spoorlijnen in Europa, officieel geopend. Voor de Belgische Oostkantons en de aangrenzende gebieden in Nederland, Luxemburg en Duitsland is dit een mijlpaal in de toeristische geschiedenis. Meer dan een eeuw lang was de 'Vennbahn' de eerbiedwaardige spoorwegverbinding tussen Aken en Ulflingen, zoals vroeger de naam was van Troisvierges, in het noorden van Luxemburg. Door deze route te koppelen aan een reeds jarenlang bekend fietstraject tussen de Nederlandse stad Maastricht en Luxemburg, is een unieke en prachtige 8-daagse rondreis ontstaan.Prijs v.a. € 615.00
Rebel TravelLuxemburg-reizen Rebel Travel
Rebel Travel rondreizen
Autorondreis Luxemburg en Duits Moezelgebied
Rebel Travel: Autorondreis Luxemburg en Duits Moezelgebied Glooiende velden en ruige rotsen, diepe kloven en kraakheldere riviertjes. Dat is het beeld van de Ardennen in Luxemburg. Als u even doorrijdt, dan bent u zo in Duitsland en het Moezeldal met talloze wijnstokken. Een rondreis met veel gezichten! Maak contact met Rebel Travel en starten maar! En heeft u de verschillende mogelijkheden qua kamers al gezien? Lees snel de hotel beschrijvingen. En bij uw reservering kunt u dit aangeven in mijn vakantie.Prijs v.a. € 268.00

Reisorganisaties Luxemburg-vakanties

Boek je vakantie in Luxemburg online

Voor georganiseerde vakanties in Luxemburg kun je terecht bij: TUI Reizen, Rebel Travel. Een korte profielschets van deze 2 reisorganisaties:

Rebel Travel Rebel Travel is specialist in autorondreizen door Europa. Met uw eigen auto maakt u een rondreis langs kleinschalige familiehotels met gemiddeld 3 tot 4 sterren. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Luxemburg. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Luxemburg

Vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen en campings

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen en campings en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Luxemburg uit te stippelen. Voor een fly-drive in Luxemburg combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht.Of combineer een vakantiewoning of campingmet een huurauto of een hotel onderweg.Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Luxemburg

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Luxemburg. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Luxemburg, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Luxemburg

Vakantie à la Carte vliegtickets Luxemburg (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Luxemburg (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Luxemburg (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Luxemburg in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Luxemburg te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Luxemburg eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Luxemburg

Compare car rent Luxembourg

Goedkope huurauto Luxemburg verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 3 steden in Luxemburg, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Luxemburg zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Luxemburg

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Luxemburg. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 18 hotels in 6 steden in Luxemburg, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Luxemburg: 18 hotels
Budget hotels Luxemburg: 38 hotels
Hotel Reservation Desk Luxemburg: 168 hotels
Goedkope hotels Luxemburg: 156 hotels

Vakantiehuizen Luxemburg

Er is een ruim aanbod vakantiewoningen in Luxemburg. Via Vakantie à la Carte vakantiehuizen Luxemburg kun je per land en per regio een vergelijking maken tussen de vakantiewoningen van deze verhuurders, zodat je een overzicht hebt van het totale aanbod aan vakantiehuizen:

Belvilla Luxemburg

Campings Luxemburg

Campings boeken in Luxemburg i.s.m. Suncamp/ACSI. Het is niet alleen mogelijk om kampeerplaatsen te reserveren op een aantal geselecteerde campings in Luxemburg maar ook om compleet ingerichte stacaravans, bungalowtenten, bungalows en chalets te huren.

Ecamp: verzorgde campingvakanties voor een onbezorgde prijs. Bij Ecamp boek je een comfortabele accommodatie, op een mooie plek, op een goede camping. Je hebt de keuze uit meer dan 220 bestemmingen.

Campings van ANWB bieden staanplaatsen voor uw eigen tent of caravan, maar verhuren ook stacaravans en bungalows.

Reisgidsen en landkaarten Luxemburg

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Luxemburg - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Luxemburg