Vakantie Macau

Nieuwsbrief | Reisverslagen Macau

Reizen naar Macau boeken

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Macau.)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Macau

Vliegtickets, hotels

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Macau uit te stippelen. Voor een fly-drive in Macau combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Macau

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Macau. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Macau, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Macau

Vakantie à la Carte vliegtickets Macau (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Macau (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Macau (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Macau in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Macau te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Macau eerder duurder dan goedkoper.

Hotels Macau

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Macau. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 16 hotels in 2 steden in Macau, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Macau: 16 hotels
Budget hotels Macau: 23 hotels
Goedkope hotels Macau: 17 hotels

Reisgidsen en landkaarten Macau

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Macau - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Macau