Nieuwsbrief | Reisverslagen Macedonië

Vakantie Macedonië

Reizen naar Macedonië boeken

Voor het boeken van een vakantie in Macedonië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Macedonië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Macedonië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Macedonië-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Macedonië. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Macedonië.)

Rondreizen Macedonië

9 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 9 bijzondere georganiseerde rondreizen in Macedonië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Macedonië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Macedonië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserMacedonië-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis AlbaniŽ & MacedoniŽ, 15 dagen
Djoser: Rondreis AlbaniŽ & MacedoniŽ, 15 dagen Ontdek het onbekende AlbaniŽ en bezoek het Ohrid meer in MacedoniŽ. Fascinerende stadjes als Korca, Gjirokastra, Berat en Shkoder in een ruig berglandschap en aan de Adriatische kust.

Complete rondreis door het nog weinig bereisde AlbaniŽ en MacedoniŽ. Langs de oude route tussen Rome en Constantinopel, de Via Egnatia, reizen we naar Ochrid via Elbasan. Dit herbergt de oudste moskee van het land en hier drinken we koffie voor we aankomen aan het schitterende meer van Ohrid, op de grens van AlbaniŽ en MacedoniŽ. We komen langs interessante bergstadjes als Korca, Gjirokastra en Berat. Aan de Adriatische Riviera kun je resten zien van oude beschavingen in Butrinti en Apollonia. En natuurlijk bezoeken we de noordelijke stad Shkoder. AlbaniŽ en MacedoniŽ zijn fascinerende ontdekkingen.Prijs v.a. € 1295.00
TUIMacedonië-reizen TUI
TUI rondreizen
8-daagse rondreis Young and Active Week
TUI Reizen: 8-daagse rondreis Young and Active Week Maak op een actieve manier kennis met het mooie en ongerepte MacedoniŽ. Fietsen, wandelen, met de kayak door een ruige Canyon maar ook relaxen in de bekendste stand tent in Ohrid "Cuba Libre". een afwisselende week met verblijf in Villa Tino Pub. Ohrid is, zeker in de zomer maanden, "The place to be" met optredens van internationale artiesten.Prijs v.a. € 745.00
KrasMacedonië-reizen Kras
Kras Busreis
Busreis Balkan - In het spoor van de Ottomanen
Kras: Busreis Balkan - In het spoor van de Ottomanen 19-daagse rondreis in het Spoor van de Ottomanen door o.a. Hongarije, RoemeniŽ & Bulgarije ťn nog zes andere landenPrijs v.a. € 1279.00
Kras singlereis
Single Reis Strand & Cultuur MacedoniŽ
Kras: Single Reis Strand & Cultuur MacedoniŽ Vliegries voor singles naar MacedoniŽ met bezoek aan Ohrid, kookworkshop, St. Naum en schitterende wandelingen!Prijs v.a. € 869.00
Kras Fly-drive in meerdere accommodaties
Fly-drive Magisch MacedoniŽ
Kras: Fly-drive Magisch MacedoniŽ Individuele vliegreis MacedoniŽ incl. vlucht, huurauto, verblijf en ontbijt, met o.a. Ohrid, Strumica en SkopjePrijs v.a. € 658.00
Kras Groepsreis
Rondreis MacedoniŽ & AlbaniŽ
Kras: Rondreis MacedoniŽ & AlbaniŽ Vlieg/busreis MacedoniŽ, AlbaniŽ & Griekenland met o.a. Ohrid, St, Naum, Korce, Kastoria, Metsovo, Saranda, GjirokastŽr, Berat, Titana en StrugaPrijs v.a. € 851.00
Kras Groepsreis
Rondreis Magisch MacedoniŽ
Kras: Rondreis Magisch MacedoniŽ Vlieg/busreis MacedoniŽ incl. ontbijt, met o.a. Ohrid, St, Naum, wijnregio Popova Kula, Strumica en SkopjePrijs v.a. € 549.00
SNPMacedonië-reizen SNP
SNP wandelvakantie
MacedoniŽ - Ohrid
wandelvakantie langs hotel en pensions
SNP: Je begint en eindigt deze wandelreis in het levendige stadje Ohrid aan het op 700 meter hoogte gelegen Meer van Ohrid. Maak kennis met de stille bergwereld rond het meer, bijzondere kerkjes met fresco's, kloosters en vissersdorpen. Aan de overkant van de enorme watervlakte schemert het mysterieuze AlbaniŽ. Je overnacht in sfeervolle familie pensions, waar je kennis maakt met de lokale bevolking. Ohrid is in de zomer makkelijk te bereiken met een rechtstreekse vlucht vanuit Nederland.Prijs v.a. € 465.00
SNP reizen
MacedoniŽ - wandelvakantie
wandelen langs hotels
SNP: Op zoek in MacedoniŽ naar het mysterie van de Balkan. Wandelvakantie in dit fascinerende land, samen met Macedonische gids. De bergwereld van Bistra en Pelister en de befaamde kloosters aan het Meer van Ohrid. In de nauwelijks ontsloten bergen in het oosten intensief contact met de gastvrije bergbewoners, horen we de oorspronkelijke zigeunermuziek en proeven we van de traditionele gerechten.Prijs v.a. € 1050.00

Reisorganisaties Macedonië-vakanties

Boek je vakantie in Macedonië online

Voor georganiseerde vakanties in Macedonië kun je terecht bij: Djoser, SNP, Kras, TUI Reizen. Een korte profielschets van deze 4 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Macedonië. Ontdek de natuur en cultuur van Macedonië via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Macedonië graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Macedonië en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
Kras organiseert een breed scala reizen in Macedonië en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
TUI Reizen biedt zonvakanties, natuurvakanties, autovakanties, stedenreizen, kampeervakanties, fietsvakanties, korte vakanties en bijzondere rondreizen in o.a. Macedonië. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Macedonië

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Macedonië uit te stippelen. Voor een fly-drive in Macedonië combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Macedonië

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Macedonië. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Macedonië, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Macedonië

Vakantie à la Carte vliegtickets Macedonië (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Macedonië (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Macedonië (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Macedonië in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Macedonië te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Macedonië eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Macedonië

Compare car rent Macedonia

Goedkope huurauto Macedonië verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 5 steden in Macedonië, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Macedonië zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Macedonië

Vakantie à la Carte is een goed begintpunt voor het boeken van een hotel in Macedonië. Vakantie à la Carte biedt niet alleen de beste prijzen van 1 hotels in 1 steden in Macedonië, maar het is bovendien mogelijk per plaats een prijsvergelijking te maken met andere hotelaanbieders:

Vakantie à la Carte hotels Macedonië: 1 hotels
Budget hotels Macedonië: 15 hotels
Hotel Reservation Desk Macedonië: 65 hotels
Goedkope hotels Macedonië: 63 hotels

Reisgidsen en landkaarten Macedonië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Macedonië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Macedonië