Nieuwsbrief | Reisverslagen Macedonië

Vakantie Macedonië

Reizen naar Macedonië boeken

Voor het boeken van een vakantie in Macedonië hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Macedonië-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Macedonië met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Macedonië-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Macedonië.)

Rondreizen Macedonië

3 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 3 bijzondere georganiseerde rondreizen in Macedonië geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Macedonië centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Macedonië-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

DjoserMacedonië-reizen Djoser
Djoser Actieve rondreizen
Rondreis AlbaniŽ & MacedoniŽ, 15 dagen
Djoser: Rondreis AlbaniŽ & MacedoniŽ, 15 dagen Ontdek het onbekende AlbaniŽ en bezoek het Ohrid meer in MacedoniŽ. Fascinerende stadjes als Korca, Gjirokastra, Berat en Shkoder in een ruig berglandschap en aan de Adriatische kust.

Complete rondreis door het nog weinig bereisde AlbaniŽ en MacedoniŽ. Langs de oude route tussen Rome en Constantinopel, de Via Egnatia, reizen we naar Ochrid via Elbasan. Dit herbergt de oudste moskee van het land en hier drinken we koffie voor we aankomen aan het schitterende meer van Ohrid, op de grens van AlbaniŽ en MacedoniŽ. We komen langs interessante bergstadjes als Korca, Gjirokastra en Berat. Aan de Adriatische Riviera kun je resten zien van oude beschavingen in Butrinti en Apollonia. En natuurlijk bezoeken we de noordelijke stad Shkoder. AlbaniŽ en MacedoniŽ zijn fascinerende ontdekkingen.Prijs v.a. € 1295.00
KrasMacedonië-reizen Kras
Kras Groepsreis
Rondreis MacedoniŽ & AlbaniŽ
Kras: Rondreis MacedoniŽ & AlbaniŽ Vlieg/busreis MacedoniŽ, AlbaniŽ & Griekenland met o.a. Ohrid, St, Naum, Korce, Kastoria, Metsovo, Saranda, GjirokastŽr, Berat, Titana en StrugaPrijs v.a. € 919.00
SNPMacedonië-reizen SNP
SNP wandelvakantie
MacedoniŽ - Ohrid
wandelvakantie langs hotel en pensions
SNP: Je begint en eindigt deze wandelreis in het levendige stadje Ohrid aan het op 700 meter hoogte gelegen Meer van Ohrid. Maak kennis met de stille bergwereld rond het meer, bijzondere kerkjes met fresco's, kloosters en vissersdorpen. Aan de overkant van de enorme watervlakte schemert het mysterieuze AlbaniŽ. Je overnacht in sfeervolle familie pensions, waar je kennis maakt met de lokale bevolking. Ohrid is in de zomer makkelijk te bereiken met een rechtstreekse vlucht vanuit Nederland.Prijs v.a. € 465.00

Reisorganisaties Macedonië-vakanties

Boek je vakantie in Macedonië online

Voor georganiseerde vakanties in Macedonië kun je terecht bij: Djoser, SNP, Kras. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Djoser organiseert actieve rondreizen in Macedonië. Ontdek de natuur en cultuur van Macedonië via groepsreizen met veel individuele vrijheid. Voor wie in Macedonië graag meer ziet dan alleen de gebaande paden. (ANVR/SGR)
SNP Natuurreizen SNP Natuur & cultuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen in Macedonië en tientallen andere landen: wandelreizen & trekkings, fietsreizen en expedities, natuur- en cultuurrondreizen, travelkids gezinsvakanties, landelijke vakanties en winterreizen. (ANVR/SGR)
Kras organiseert een breed scala reizen in Macedonië en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Macedonië

Compare car rent Macedonia

Deze huurauto's in Macedonië zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Macedonië

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Macedonië - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Macedonië