Nieuwsbrief | 2 reisverslagen Madagaskar-reizen

Vakantie Madagaskar

Reizen naar Madagaskar boeken

Verslag Natuurparken Madagaskar

Voor het boeken van een vakantie in Madagaskar hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Madagaskar-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Madagaskar met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Madagaskar-reizen, evenals stedentrips, reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 2 reisverslagen over vakanties in Madagaskar. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Madagaskar.)

Rondreizen Madagaskar

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Madagaskar geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Madagaskar centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Madagaskar-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

SRC-reizenMadagaskar-reizen SRC
SRC-reizen Privéreizen met chauffeur en gids
Madagaskar
SRC-reizen: Madagaskar Op deze privéreis met chauffeur en gids ontdek je alle bezienswaardigheden van Madagaskar. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.Prijs v.a. € 3298.00
KrasMadagaskar-reizen Kras
Kras Groepsreis
Rondreis Tropisch Madagaskar
Kras: Rondreis Tropisch Madagaskar Rondreis Tropisch MadagaskarPrijs v.a. € 2649.00

Reisorganisaties Madagaskar-vakanties

Boek je vakantie in Madagaskar online

Voor georganiseerde vakanties in Madagaskar kun je terecht bij: Kras, SRC-reizen, Rosetta Reizen. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Kras organiseert een breed scala reizen in Madagaskar en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
SRC-reizen SRC-reizen voor wie meer wil zien: niet alleen de highlights maar ook de onbekende parels. Groepsreizen, fly drives en een privéreizen met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. (ANVR/SGR)
Rosetta Reizen Rosetta Reizen: avontuurlijke rondreizen met een cultureel tintje. Groeps-, individuele en singlereizen, maatwerk en groepsreizen met kinderen naar Madagaskar. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Huurauto's Madagaskar

Compare car rent Madagascar

Deze huurauto's in Madagaskar zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Reisgidsen en landkaarten Madagaskar

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Madagaskar - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Madagaskar