Nieuwsbrief | 2 reisverslagen Madagaskar-reizen

Vakantie Madagaskar

Reizen naar Madagaskar boeken

Verslag Natuurparken Madagaskar

Voor het boeken van een vakantie in Madagaskar hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Madagaskar-rondreizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties. Vakanties in Madagaskar met een vaste verblijfplaats kun je vinden via het overzicht van reisorganisaties met Madagaskar-reizen, evenals reizen gebaseerd op bouwstenen, startpakketten en maatwerk.

Ook zijn er overzichten voor het boeken van goedkope vliegtickets, hotels, huurauto's voor het zelf samenstellen van je vakantie in Madagaskar. Zo organiseer je bijvoorbeeld je eigen fly-drive.

Anders Reizen verkoopt zelf geen reizen maar publiceert reisverslagen en onafhankelijke reisinformatie: lees de 2 reisverslagen over vakanties in Madagaskar. (Schrijf ook een reisverslag van jouw vakantie in Madagaskar.)

Rondreizen Madagaskar

2 groepsreizen en individuele reizen

We hebben 2 bijzondere georganiseerde rondreizen in Madagaskar geselecteerd van betrouwbare reisorganisaties. Bij deze reizen (zowel groepsreizen als individuele rondreizen) staan de natuur en/of cultuur in Madagaskar centraal. Daaronder staat een uitgebreid overzicht van reisorganisaties met Madagaskar-reizen, waaronder ook organisatoren van reizen met een vaste verblijfplaats en maatwerk vakanties (bouwstenen).

SRC-reizenMadagaskar-reizen SRC
SRC-reizen Privéreizen met chauffeur en gids
Madagaskar
SRC-reizen: Madagaskar Op deze privéreis met chauffeur en gids ontdek je alle bezienswaardigheden van Madagaskar. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.Prijs v.a. € 3349.00
KrasMadagaskar-reizen Kras
Kras Groepsreis
Rondreis Tropisch Madagaskar
Kras: Rondreis Tropisch Madagaskar Rondreis Tropisch MadagaskarPrijs v.a. € 2949.00

Reisorganisaties Madagaskar-vakanties

Boek je vakantie in Madagaskar online

Voor georganiseerde vakanties in Madagaskar kun je terecht bij: Kras, SRC-reizen, Rosetta Reizen. Een korte profielschets van deze 3 reisorganisaties:

Kras organiseert een breed scala reizen in Madagaskar en tal van andere landen, waaronder culturele rondreizen per bus en fly-drives met de eigen auto, stedentrips en actieve reizen als fietsvakanties, wandelreizen en jungle-reizen. (ANVR/SGR)
SRC-reizen SRC-reizen voor wie meer wil zien: niet alleen de highlights maar ook de onbekende parels. Groepsreizen, fly drives en een privéreizen met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. (ANVR/SGR)
Rosetta Reizen Rosetta Reizen: avontuurlijke rondreizen met een cultureel tintje. Groeps-, individuele en singlereizen, maatwerk en groepsreizen met kinderen naar Madagaskar. (ANVR/SGR)

Reisbeurs

Op onze reisbeurs vind je vooral aanbiedingen van gespecialiseerde reisorganisaties met een bijzonder aanbod individuele reizen die je niet vindt bij de grote touroperators: vliegtickets, fly-drives, last minutes, actieve reizen, natuurreizen, cultuurreizen, hotels en pensions, vakantiehuizen.

Zelfstandig reizen Madagaskar

Vliegtickets, hotels, huurauto's

Via online reserveringssites is het eenvoudig om prijzen te vergelijken van alle vliegtickets, hotels, huurauto's en zo met maximale flexibiliteit en vrijheid je eigen reis in Madagaskar uit te stippelen. Voor een fly-drive in Madagaskar combineer je bijvoorbeeld het voordeligste vliegticket met de goedkoopste huurauto en een of meerdere hotels. Je eigen startpakket maak je door een vlucht te combineren met een hotel voor de eerste nacht. Je bent niet afhankelijk van de vaste pakketten die reisorganisaties aanbieden en de keuzemogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Vliegtickets Madagaskar

Vakantie à la Carte biedt i.s.m. eBookers voordelige vliegtickets naar Madagaskar. Het is bovendien per bestemming mogelijk een prijsvergelijking te maken tussen een groot aantal verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets naar Madagaskar, o.a.:

prijsvergelijking vliegtickets Madagaskar

Vakantie à la Carte vliegtickets Madagaskar (i.s.m. eBookers)
Goedkope tickets Madagaskar (i.s.m. WorldTicketCenter)
Select Reizen vliegtickets Madagaskar (i.s.m. Beins)

Wie het goedkoopste vliegticket naar Madagaskar in de aanbieding heeft is niet op voorhand te zeggen: daarvoor zul je echt zelf een prijsvergelijking moeten maken. Doordat het tegenwoordig verplicht is de echte prijs (inclusief toeslagen) te vermelden is het eenvoudiger de prijzen te vergelijken.

Wel moet je letten op de boekings- of reserveringskosten: die verschillen nog steeds en zijn niet bij iedereen in de prijs die je in eerste instantie te zien krijgt inbegrepen. Dat blijkt soms pas later tijdens het boekingsproces maar wel voordat je definitief geboekt hebt. Altijd blijven opletten dus.

Ook is het zinvol tijdig de prijzen van vluchten naar Madagaskar te checken, want last-minute aanbiedingen maken steeds meer plaats voor vroegboekkortingen. Dus naarmate je later boekt wordt een vliegticket naar Madagaskar eerder duurder dan goedkoper.

Huurauto's Madagaskar

Compare car rent Madagascar

Goedkope huurauto Madagaskar verhuurt i.s.m. CarTrawler voordelige huurauto's in 1 steden in Madagaskar, met laagste prijs-garantie. Betalen kan met Visa of Mastercard.

Deze huurauto's in Madagaskar zijn van gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt maar worden verhuurd via car brokers, makelaars in autoverhuur. Door de grote hoeveelheid auto's die ze huren bedingen ze aanzienlijke kortingen op de huurprijs. Daarom is het als consument bijna altijd veel voordeliger om een auto via bemiddeling van zo'n car broker te huren dan rechtstreeks bij de autoverhuurder. Ook zijn de voorwaarden waaronder je een auto huurt bij een car broker meestal aanzienlijk voordeliger en overzichtelijker. Veel is al bij de huurprijs inbegrepen, zoals een onbeperkt aantal kilometers en de meeste verzekeringen.

Hotels Madagaskar

Budget hotels Madagaskar: 19 hotels

Reisgidsen en landkaarten Madagaskar

Koop met korting Reisgidsen en landkaarten via reisboekwinkel.nl

Anders Reizen Madagaskar - Vakantie buiten de gebaande paden (reisverslagen/reisverhalen)
Vakantie boeken > Reisverhalen Madagaskar